Арабаджиеви не се крили, отишли на гости на Жоро Шопа

Пристигнали в къщата му два дни преди ареста
65
Арабаджиеви не се крили, отишли на гости на Жоро Шопа
Снимка: Булфото, архив

Семейство Арабаджиеви не са се укривали в къщата с кулата, в която бяха арестувани, а са пристигнали там два дни преди да бъдат задържани. Те сами са се предали, каза пред bTV Георги Семерджиев, известен като Жоро Шопа.

В неговата къща бяха задържани двамата от испанската полиция.

Още по темата
Семержиев отказа да бъде сниман, нито записван, тъй като срещу него имало два атентата и присъствието на медиите значително излагало живота му на риск.

Документите за екстрадицията на Ветко и Маринела Арабаджиеви вече са изпратени в Испания. Очаква се испанските власти през следващите 2 седмици да преценят, в зависимост от обвинението, къде да се гледа делото за екстрадиция.

Семейство Арабаджиеви са настанени в затвор в Барселона.

Испанци разказват, че са виждали семейството в скъпия имот и по улиците на Кабрера де Мар много пъти през последната една година и са ги мислили за новите им съседи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
1
 
! Отговори
тя преди 5 години
На олигарсите жените им са като мумии, какво ли не правят парите?!
53
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То и Методиев Борисов не се крие, но г-н министъра на вътрешните работи ще го намери. Възможно е и Сретан Йосич да го намери, за да го вкара в сръбски затвор. За да разбере, че Чешкия зандан не е като тези в бивша Югославия.
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изнасят наще пари от България, за да ги харчат за луксозни стоки в чужбина, това е наща олигархия.
51
3
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
до кога ще ни занимавате с тези комунистичеки *** като арабаджиеви баневи стойковии редица още забогатели на гърба на бедния български народ които му смучат кръвчицата тези може би са от лукановите куфърчета
50
2
 
11
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
Какво означава "настанени в затвор"?Това журналистите дипломите и критериите за висше и професионализъм за нищо ги нямате,ей!!!!
49
4
 
15
 
! Отговори
Суджук ходжа преди 5 години
Много са глупави тия. Трябвало е да се регистрират като джамия, сега щяха да са опростени откъм задължения.
48
2
 
13
 
! Отговори
......... преди 5 години
Има ли по трагична,мизерна и деградирала държава от България??!!!!!Герба на България и българите трябва да бъде ОВЦА!!!!Какъв "Лъв",каква дъвжава!!!!!!!!!!!
47
3
 
7
 
! Отговори
65 преди 5 години
Ветко го познах ,ама този с белуят костюм кой е?
46
2
 
1
 
! Отговори
tsvetan lazarov spas преди 5 години
До Бабанкаei smelchaga dai date vidia i priatelchetata i pleimeikitevi neshto za smelos ste hapvali
45
2
 
44
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Разбрахте ли най-смешното в цялата история, че ги хванаха, защото Швейцария имала претенции към Шопа и полицията отишла да го навести , а не защото наште са ги открили?
44
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що народ ни върнаха от Интерпол и Европол,направо не е истина.Като се замисля че тези хора ги търсят в целият свят,и за да бъдат арестувани,трябва да ги хванат в чужбина.След като ги заключат в чужбина,от там казват че докато в България не им бъдат повдигнати обвинения,ще седят в тамошните затвори.И за да ги оттърват от чуждите зандани,техните покровители им повдигат обвинения в България,за да могат да ги освободят от тамошните затвори.В България просто ги е страх да ги пипат тези,много са силни
43
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Или при Галеви или при Ц.Василев.Там им е местото.
42
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя жендър до Семерджиев от какъв пол е?
41
2
 
16
 
! Отговори
ined преди 5 години
Били са полунелегални - търсели ги с Интерпол ама те не са се били крили
40
4
 
2
 
! Отговори
Циник до 39 преди 5 години
Така ли бе - ***?Такива останахте в територията!
39
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От мимуметнот проучване се установи,кой кой е в цялата ,,ъндърграунд'' история.Че то било много страшно да се живее в тази държава,малииии.И най важното всичките тези каналджии,контрабандисти и псевдоприватизатори се командват от родните ни политици.Сега разбирам защо журналистите избягват да пишат на такива теми,за такива,,хора'',и с право ги е страх.Следите водят зат кулоарите на властта,в партиите,а от там накъде ...????По добре да се не замисля човек,ами да се ориентира на някъде овреме.
38
4
 
8
 
! Отговори
Гръм преди 5 години
СМЧ!? Силно мой човек!
37
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напишете нещо и за Жоро Шопа,понеже така написано изглежда да е някой добър самарянин който помага на изпадналите в нужда.Ама ако не е ,,човек'',по добре с Арабаджиивите на една лодка.
36
23
 
5
 
! Отговори
Бабанка преди 5 години
До ЦиникВнимавай кво драскаш за Ветко да не ти стане тесен света!
35
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Просто тия мутри, които първи докопаха държавната власт са в по-добри позиции да премахнат другите. Ако това е, което се случва, въобще не ме радва... "Просто, си личи че си необуздан драгалевски активист, чакащ грснтовете си, пускайки в медийното пространство поредният СЛУХ-ЛЪЖА! И жадните за зрелища плебеи ти слагат плюсове като обезумели. Ама въобще не ви съчуствам, че сте идеологически и житейски yтaйки!