Пирилис остава в ареста заради прегазения ром

Обвинението към бизнесмена е, че умишлено го е убил
Обновена: 16 май 2019 18:11 | 16 май 2019 15:30, Веселина Йорданова
42

1759 гледания   |  Още видео

Окръжният съд в Пловдив остави в ареста бизнесмена Димитракис Пирилис, който прегази с пикапа си ром, влязъл във фермата му да краде.

Магистратите уважиха искането на прокуратурата за вземане на най-тежката мярка за неотклонение спрямо Пирилис.

Още по темата
Срещу кипърския гражданин е повдигнато обвинение за това, че на 11 срещу 12 май 2019 г., в землището на Болярино при управление на товарен автомобил умишлено е причинил смъртта на 30-годишния Петър Гаджанов.

"За 17 години престой в България съм инвестирал 5 млн. лева, на никого не съм направил нищо лошо. Много пъти бях ограбван, но полицаите все ми казваха да пия една студена вода. Взеха ми 150-200 животни", заяви Пирилис пред съда, цитиран от "24 часа".

Мярката за неотклонение може да бъде обжалвана в тридневен срок.


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не умишлено убийство! Самозащита срещу трима.Влезли през нощта да крадат.Имали са сечива с които могат да го убият.За какво са ги носели? Човекът се е защитил от смъртна заплаха.Ясно и просто!
22
1
 
19
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
това е самоотбрана 3 срещу един свобода за фермера
21
0
 
23
 
! Отговори
Не разбрал преди 1 година
Така- някой убиват децата ни, след като не спират на знак “Стоп”, и плащат някакви си 10 000лв, и не са затворени??? Други защитават имота си от набезите на крадци( с по 10-15 висящи дела, и се разхождат на воля!), прегазят един от тези навлеци-***, и няма помилване? Във всяка една цивилизована страна, когато крадец ти влезне в имота, ти действаш в самозащита, а само в ***, крадец е с най-големи права и съдът го пази. Интересно, ако влезне в имота на прокурора, какво ще стане?
20
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е гавра с човека. В бг не можеш да защитиш себе си и имота си. А престъпници с 14 присъди си джиткат, като у тях си. Ако беше в затвора рома нямаше да е сгазен. Пуснете кипъреца, срам нямате. За това още на 20 избягах от бг...Трагедия
19
0
 
26
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Нека на всички прокурори и съдии им се случи същото - ежедновно да им бъдат разбивани апартаментите, къщите, ограбвани децата и нападани жените .... и нека после да пускат извършителите ..... НЕКА .....
18
2
 
20
 
! Отговори
Totenkopf преди 1 година
Да живее, Великата червена независима съдебна система.
17
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Идваме рокерите да освободим Пирилис!
ЩЕ ВИ научим на демокрация!
Стига гаври със истината и свободата!
16
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правосъдие по нашенски.
15
0
 
54
 
! Отговори
Свобода за Пирилис преди 1 година
Свобода за Пирилис. Даже медал заслужава.

Вкарайте Лютви Местан в затвора.
14
0
 
66
 
! Отговори
Шопо преди 1 година
Този човек плаща данъци в Протектората! Ония се хранят с неговите данъци и го крадат ! Справедливост ??? Няма такова нещо в Протектората...
13
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И там същото кривосъдие... Защитава се престъпникът, който влиза и граби честния данъкоплатец.
12
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма ли пак Плевнелиев за заяви, че сме прекрасна държава за инвестиции и Радев е виновен, че говори за корупция и престъпност, пък то било нямало!?
11
2
 
71
 
! Отговори
Как така умишлено?! преди 1 година
Откъде може да знае какво има в люцерната, която вече е била израсла нависоко? Как да допусне, че там се крие живо същество, което вижда светлината на фаровете, чува шума на мотора, но не бяга?
Откъде да знаем дали ромът вече не е бил в безсъзнание? Може да е паднал и да си е ударил главата. Може преди това неговите авери да са го млатили, ако са се скарали за нещо.
Защо съдът се води по думите на крадци-рецидивисти, влезли през нощта в чужд имот, за да крадат?
Какво става тука, бе?!
10
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МВР пак проверява всеки млад гражданин , при въпроса защо отговора е защотото тия на 60 години не представляват интерес. Интересът ви е да се махнем всички и да ви дадът вила в някой обезлюден район без пари при пенсия +40 заплати. Като им казах , че хероина и амфетамина е в гетото в Красна поляна отговора беше - няма такова нещо. Братя терминал 2 и ги оставяйте тия , нито ще им плащам пенсии , нито имам планове всяка седмица да ме проверяват по 3 пъти , защото съм бял, бръснат и млад
9
1
 
68
 
! Отговори
Циник преди 1 година
Не арест ... орден - "За гражданска доблест" I ва степен заслужава човека!
Когато в една държава - рецидивисти и мародери могат да грабят, изнасилват, и убиват гражданите и .... огън да я гори!
Важи за цяла copoсоидна Европа впрочем!
8
1
 
53
 
! Отговори
Кипърецът е бил преди 1 година
военен, а после и полицай. Значи мъж на честта и пагона, защитник на реда.
Но точно него ще арестуват, обвинят и съдят затова, че е дръзнал да защити от нагли готованци плодовете на труда си.
Това ни е наследството от лицемерния морал и репресиите на социализма - едни работят, а други считат, че щом работиш и имаш, трябва да им даваш и на тях, защото ги мързи да работят! А държавата, тоест силите на реда и законодателството винаги са на страната на онзи, който чака наготово и вика "Дай!"
7
1
 
46
 
! Отговори
куршум или бесило преди 1 година
Българи не спете до Ботев и Левски се нарежда един кипърец.
6
30
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
имал е 5 милки, значи ще има още една, ако иска да излезе
5
0
 
47
 
! Отговори
Справедливост преди 1 година
Прав е кипъреца! И с нас е така, но си траем и седим , както сме седели 5 века под робство! Идва момент когато не издържаш и вършиш глупости, защото е истина , че и на полицаите им ДРЕМЕ! Полицията е от хора без морал , задръжки и заинтересованост! Казват си "е на... имал... взели му , аз като нямам не ми вземат нищо!"!
4
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вбесяващо е това, че и в този случай се повтаря същото, каквото виждаме постоянно - едни работят, влагат труд и финансови средства, а други ги наблюдават отстрани, почесват се, мързелуват и преценяват кога какво могат да задигнат от имането, натрупано с труд.
И какво се оказва накрая? Държавата не прави нищо, за да защити работещия данъкоплатец, а когато той сам се защитава, държавният апарат скача срещу него и го обвинява защо не е търпял безропотно въшките, впили се в плътта му!