Агресия в градския транспорт - четирима набиха един

Нападателите не спрели и при пристигането на полицията
10 юни 2019 19:06,
72
Агресия в градския транспорт - четирима набиха един
Снимка: БулФото

Четирима мъже са задържани за нападение в градския транспорт в София, съобщават от пресцентъра на Прокуратурата, цитирани от Агенция Фокус.

Случаят е от 8 юни сутринта в столичния квартал "Суходол". В автобус на градския транспорт, движещ се по линия 111, четирима млади мъже са извършили "непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото".

Четиримата демонстрирали буйно поведение и един от хората в автобуса им направил забележка. Момчетата веднага се нахвърлили върху човека, като му нанесли множество удари по главата и тялото.

Според прокуратурата, деянието се отличава с изключителен цинизъм - нападателите не преустановили агресивното си поведение дори след пристигането на място на служителите на СДВР, като отправили и към тях обидни реплики и заплахи. Същевременно се заканили и на водача на превозното средство с думите:" Ти ще отнесеш всичко! Ще ви избием всичките!"

Разследването установило, че четирите момчета са съответно на 27, 30, 21 и 30 години. Повдигнато им е обвнинение.

Предвид високата обществена опасност на деянието, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвиняемите за срок до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в сградата на Софийски районен съд на 11 юни -  за разглеждане на искане за вземане спрямо него на мярка за неотклонение "Задържане под стража".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
72
 
! Отговори
Очевидка преди 4 години
Викаха сще ви избием всички Българи, но навсякъде пропускат да го напишат.
17
0
 
66
 
! Отговори
БПФ преди 4 години
Всичко идва от безкрайната и престъпна толерастия към една мpъсна pаса, стояща безкрайно по-ниско от хората. Само затова, че са кряскали "ще ви избием всичките" - на хората, на чиито гръб тия цял живот паразитират, те трябва да бъдат ликвидирани - брутално - като бесни *** - за назидание на цялата останала сгaн. И това пред полицаите, към които нямат никакъв респект - и как да имат, като униформените не смеят да ги пипнат, вместо да ги смажат като хлебaрки?
16
2
 
44
 
! Отговори
Браво преди 4 години
хахахаха за пореден път се убеждавам, че бългринът спазва правила и закони, хората им казали че всичките ще ги избият , и пътниците най-учтиво останали по местата си , да чакат докато привършат с мъжа и дойде и техният ред.
15
12
 
2
 
! Отговори
До 16 преди 4 години
За мароканския султан нещо няма ли да кажеш? Или още нещо което няма връзка със случая бе мало умник невръстен!?!?
14
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато не започнат да ги съдят както в Китай - така ще е! Или както в ''демократичните'' щати да им лепнат по 10г + заплаха за убийство! Като започнат да се решават нещата - всичко ще се промени! тези *** няма да се научат по друг начин... но иначе ще им лепнат глоби по 200-300 лв и ето ти след 2-3 дена ще направят същото...
13
0
 
31
 
! Отговори
Завърнали се преди 4 години
Това предполагам са от 29-те хиляди върнали се чужбина.
12
0
 
52
 
! Отговори
Гост преди 4 години
***..хем са без билет хем нагли.Така ще е докато се правим на толерантни.Счупи им кокалите в мазето на РПУ-то.После ги прати да чукат камани. И да видим после така ли ще са.Всичко това е в следствие на бездействие на полицията ...
11
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"момчета са съответно на 27, 30, 21 и 30 години."На 21 - да!На 27 ... ахахаххахахха момченце направо. Дете миличко. А на 30 и 30 ... ами сори ама пълни глупости ...
10
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Данчето кметицата и нейната партия им лижат ***.
9
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички искат да се завърнат в България, че да ги бият ...
8
0
 
81
 
! Отговори
Предположение преди 4 години
Кажете истината, пак роми са били българин. Българите не ходят на групи по четирима човека в автобус. Направил им е забележка сигурно, защото плюят, трошат и мърлят.
7
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такива са избирателите на крадливите Мутро-Суджуци.
6
3
 
43
 
! Отговори
Редио Кил Редио Стар преди 4 години
А преди как хубаво беше полицията биеше и римляни и певали.А сега бой в автобуаа и паради.Биг танкс то дъ америкън ембаси ин Соффиа.
5
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Иии..., какви са тез "момчета'....Марсианци може би...
4
2
 
41
 
! Отговори
Гурбетчия преди 4 години
Това ми напомня за първите години на " демокрацията". Същите истории,страх да не те ограбят, да не те пребият. Само прилагането на закона ще спре тези безумия.
3
0
 
55
 
! Отговори
Веско преди 4 години
Те ви го казват в очите: "Ще ви избием всичките", вие си им викайте момченца! Не разбирам само защо не се копае тунела под Шипка
2
2
 
38
 
! Отговори
Дедо ви преди 4 години
Момчета са съответно на 27, 30, 21 и 30 години са дърти пръчове, не момчета.
1
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
момчета са съответно на 27, 30, 21 и 30Тия имат внуци, момчета били.