Лулчева: Новите доказателства нямат общо с хакерската атака

Адвокатът на шефа на „ТАД груп” намери решението за несправедливо
Обновена: 9 авг 2019 09:16 | 9 авг 2019 09:13,
34
Лулчева: Новите доказателства нямат общо с хакерската атака
Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Dnes.bg

Вчера Специализирания апелативен съд взе решение собственикът на „ТАД груп” Иван Тодоров да бъде върнат в ареста заради нови доказателства, представени от прокуратурата.

Още по темата

Тодоров е обвинен в подбудителство на безпрецедентната хакерска атака срещу НАП.

Новите доказателства нямат нищо общо с хакерската атака, а са свързани с дейността на фирмата и нейните клиенти, заяви Ина Лулчева, адвокат на шефа на „ТАД груп”.

„Намирам това решение за несправедливо и несъответно на фактите и на закона. Другият подбудител е с гаранция 20 хил. лв., а извършителят, който винаги в наказателния процес се счита, че носи най-тежкото наказание, е с мярка „подписка”, коментира Лулчева пред bTV.

Миналата седмица директорът на ГДБОП Ивайло Спиридонов заяви, че разследващите ще покажат истината в съда.

„Мотивът за престъплението ще стане ясен в съда”, каза Спиридонов, намеквайки за новите доказателствата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До анонимен 9Стига писал с главни букви бе ***
8
10
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
До гербисто-патриотНЕ ПОДЦЕНЯВАЙ НАРОДА. ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ ВИЕ ГЕРБЕРИСТИТЕ, ЧЕ СТЕ НАЙ-УМНИТЕ, МОЖЕЩИТЕ,СПРАВЕДЛИВИТЕ. ДА ПОГЛЕДНЕМ КОЙ СТОИ НАЧЕЛО НА ГЕРБ И ТОГАВА ДА КОМЕНТИРАМЕ. ВИЕ ЯВНО МНОГО СТЕ СЕ ОЯЛИ ТА ТАКА ВИСОКОМЕРНО И ПРЕНЕБРЕЖИТЕЛНО ОЦЕНЯВАТЕ НАРОДА. ОТ НАРОДА ИМА МНОГО КОИТО ЩЕ ВИ ТИКНАТ В МАЛКОТО С ДЖОБЧЕ НО ТАКИВА КАЛИНКИ КАТО ВАС НЕ ИМ ДАВАТ ТРИБУНА И ГЛАС. ТАМ Е ЦЯЛАТА ИСТИНА НЕВЕЖИТЕ УПРАВЛЯВАТ И МАЧКАТ УМНИТЕ.
7
12
 
11
 
! Отговори
Хм преди 4 години
защо не са му сложили паранги като на Иванчева на този господин. Само жените са опасни в тази държава та да ли ходят оковани в съда?
6
9
 
29
 
! Отговори
Юрист преди 4 години
Никога не вярвай на съд,който е управляван от ченгета...И се отчита по телефон на Боко тиквата.
5
26
 
22
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
Тази Лулчева взима по 20000 лв хонорар за дело. Парадира с комунистически произход и че познавала съдиите и можела да се разбере с тях под масата. Виждаме колко струва госпожата
4
17
 
7
 
! Отговори
гербисто-патриот преди 4 години
Дали доказатествата имат общо с делото не е наша работа да го нищим, за това си има съд, той решава както трябва да се реши. Народът не разбира какво трябва да се реши, камо ли да мисли за някакви доказателства.
3
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво доказателство е, че излизали на терасата да пушат?Във фирмата съм със страхотни отношения с всички, но не с всички си имам приказка така да се каже и в почивките съм с тях, а не с всички.
2
5
 
24
 
! Отговори
... преди 4 години
:((((((((((((((((((( КО да кажа! прокуртура, сдия, АБЕ КВИ РАБОТЕЩИ ИНСТИТУЦИИ ДЕТО ДА МОЖЕШ ДА ИМ ПОВЯРВАШ ПОНЕ НА 10% ИМА В ТАЗ "ДЪРЖАВА" БРЕ!!!!????? АКО ТИЯ "доказателства" дето прокуртурта "ни" ги изтипоса в разрез с какъвто и да било закон ако по тах ги осъдят тия на нещо повече от НЕВИНЕН, тоЩЕ Е НАПЪЛНО ЯСНО, ЧЕ БГ СЪДА СЕ КОМАНДВА ОТ МУТРАТА БОЙКО БОРИСОВ!!!!!
1
5
 
32
 
! Отговори
Бай Евстати преди 4 години
Аз ли не разбрах или новото доказателсво било sms/съобщение че НАП щял да "изгори"ами ако на мен ми прати някой съобщение "ще убия X"тогава каквоще ме съдят за съучастие в убиство ли ?