Кой е убиецът от Сотиря? Саможив, без приятели, не работи...

Към момента е само заподозрян
Обновена: 16 авг 2019 10:12 | 16 авг 2019 10:12,
214
Кой е убиецът от Сотиря? Саможив, без приятели, не работи...
Кадър: Bulgaria ON AIR

Заподозреният за зверското убийство на 7-годишно момиченце в сливенското село Сотиря - Мартин Трифонов, е криминално проявен, не е въоръжен и е имал предишни прояви и към деца.

Той е саможив, няма приятели, не работи, не е завършил училище, семейството му се намира в тежко материално състояние. Това каза на специален брифинг главният секретар на МВР Ивайло Иванов по повод издирването на Трифонов.

Още по темата


Иванов разкри, че сигналът за убийството е подаден вчера. Той е за момиченце с множество травми и наранявания, което въпреки усилията на медиците е починало.

Главният секретар уточни, че към момента Трифонов е само заподозрян и се издирва. Мобилизирани са служители на гранична и военна полиция и горското стопанство.

По данните на родителите на заподозрения, той има голям страх от кучета. Затова такива участват и в издирвателните действия на полицията. В момента към мястото пътуват психолози от МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
7
 
! Отговори
Българин преди 4 години
А как в в другите държави, а как е в другите държави?
79
11
 
15
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Ей тролчета комунистически дето само квичите че ГЕРБ били виновни за ситуацията с ***. Виновни са комунистите, които никога не са си отивали и продължават да си живуркат във властта под формата на ГЕРБ, БСП, ДПС, АТАКА и други производни. Всички сте от едно котило и сте виновни за развъждането на този етнос в тази му форма и за ползването му по време на избори за ваша облага. Проклети да бъдете всички. И Бог да прости момиченцето. А този *** - в една килия с кучетата.
78
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Саможив, без приятели, не работи, не е завършил училище, краде, лъже, блудства, убива. На издръжка на държавата. Избирател.Такива ако ще ни избират управниците, по-добре закрием тая 'държава.'
77
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За съжаление преди 1989та година в България такива престъпления се случваха един или два пъти за 45 години, независимо дали за съжаление в другите държави със смъртно наказание са се случвали или не. Всички братя роми работеха, а по улиците не можеше да се види жив полицай за разлика от сега когато всички работим да издържаме полицията, и съдилищата тогава изобщо не работеха, нямаха работа, а сега при демокрацията са претоварени.
76
0
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ДА НЕ СБЪРКАТЕ ИЗВЪРШИТЕЛЯ!!НА ЕДНИ МЕСТА В НЕТА ПИШЕ: МАРТИН ОГНЯНОВ ТРИФОНОВ А НА ДРУГИ МАРТИН СОТИРОВ ТРИФОНОВМОМИЧЕНЦЕТО ОТ РОМСКИ ПРОИЗХОД НО УДРЯНО НЯКОЛКО ПЪТИ В ГЛАВАТА И В ГРЪДНИЯ КОШ ОТ КОЕТО Е И УМРЯЛО !
75
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За съжаление такива престъпления се случват във всички държави, дори в тези със смъртни присъди. Но това което се случва само тук е тотална липса на присъди, правителство крадящо 16% БВП годишно, вече буквално бъркат по фризерите да крадат, и народ на който не му пука само да има кебап, ракия и чалга. Затова ще гласувам за ГЕРБ, да ви довършат по-набързо.
74
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"ТО Е ДЕТЕ"Не, не е. Дете е подрастващ представител на човешкия род. За да принадлежиш първо към този род обаче трябва да отговаряш на определени МИНИМАЛНИ изисквания. У този въпросните предпоставки ЛИПСВАТ. Сиреч, не може да се окачестви като ДЕТЕ.
73
1
 
33
 
! Отговори
iceblast88 преди 4 години
Всеки такъв индивид ни струва на нас данъкоплатците няколко милиона!!! Здравни, пенсионни осигуровки, социални помощи, детски, социална пенсия, други социални плащания, отделно вече и щетите които нанасят, ако случайно влезе в затвора (разходи по разследване, заплати на полиция, издръжка в затвора, издръжка на самия затвор, заплати на охраната там, заплати на съдий, прокурори, адвокати) и като теглим четата изхарчени милиони, а внесени от негова страна 0 стотинки за държавата!!! До кога така бе?
72
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Убийците са тези,които крадат пари от нас и ги дават на майка му за да гоизсе.....е
71
0
 
29
 
! Отговори
iceblast88 преди 4 години
ТРУДОВ ЛАГЕР В КОЙТО ДА ИЗРАБОТИ ВСИЧКИ ПАРИ КОИТО ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ СА ПРЪСНАЛИ ПО НЕГО + КРЪВНИНА. НИКАКВА ПРИСЪДА В ГОДИНИ, А ДОКАТО ИЗРАБОТИ ДЪЛЖИМОТО, АКО ЩЕ И 50Г. ДА МУ ОТНЕМЕ!!! И ДА Е 50% ОТ ДНЕВНАТА ИЗРАБОТКА ЗА ИЗДРЪЖКА, 50% ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА ДЪЛЖИМОТО!!! АКО ИЗРАБОТИ 5 ЛЕВА - 2,50 ЛЕВА ДА МУ Е ХРАНАТА ЗА ДЕНЯ!!! САМО ТАКА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА!!! ТРЯБВА ДА ГИ Е СТРАХ ДА ИЗВЪРШВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!!! ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ИЗДРЪЖКАТА НА ЗАТВОРНИЦИТЕ!!! ДА ПРЕМИНАТ НА САМОИЗДРЪЖКА!!!!!
70
0
 
29
 
! Отговори
xxx преди 4 години
от 5 сутринта до 8 вечерта да носи камъни и да му плащат с две филии хляб и чаша вода в края на деня
69
0
 
37
 
! Отговори
Продължение - преди 4 години
Оказало се, че този и брат му от 2-3 години тероризирали с домашни кражби цял квартал, състоящ се от еднофамилни къщи. Постоянно ги хващали и ги пускали, защото били непълнолетни, а кражбите били дребни. Ке.ле.ме.тата станали изключително нагли, когато разбрали, че санкция няма.Питали го този защо е ударил жената, той говорил "Ей така, за кеф!"На въпроса на нейния баща защо не са в поправителен дом, шеф от МВР отговорил "Чакахме да извършат нещо по-сериозно. Сега ще ги пратим в Бойчиновци."
68
0
 
30
 
! Отговори
Издирват го от вчера преди 4 години
Защо, след като краде отдавна и редовно?!Това е отвратителен похват, за предприемат действия едва след като извърши тежко престъпление.Преди доста години 16-17-годишен глезан, вървейки по улицата с още двама, беше замахнал и ударил с юмрук между веждите напълно непозната за него млада жена, която вървяла по същия тротоар заедно с баща си.Това беше станало в късен следобед, в центъра на София.Жената загубила зрението си от удара, а по професия е архитект.Граждани заловили онзи веднага /продълж/
67
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имали значение детето дали е българче или не ,ТО Е ДЕТЕ !Децата са като празни съдове които се формират от родителите си . Ако има кой да мразите то това са родителите им ,те ги изграждат и правят престъпници и ги тласкат към прости/ туция, кражби и така нататък! Най-важното е, че едно невинно седем годишно дете е преживяло ужаса на изнасилване и този *** НЕ БИВА ДА ЛЕЖИ ДОЖИВОТ .
66
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истината е, че държавта е напълно абдикирала от проблемите на тези хора последните 30 години и тя е единствения виновник за положението в което са в момента. Ромската престъпност е благодарение на държавата. Нищо повече.
65
6
 
7
 
! Отговори
генерала преди 4 години
Ауе кой цъка минуси уе? Ееее, нямате ли си друго забавление?
64
1
 
27
 
! Отговори
аб преди 4 години
Боко .. там не стриш ли нещо та да наминеш с джипа >>??да си видиш електората да им се порадваш?10 год си на власт- тези само се множат беонези умните с нета - дето щели с пръскачки да свалят властта ги почекнатези- ги ухажвашкажи ..че 500 000 от тия те крепятна властиди там беходи при такива, верно носи си и мухозол..ако я караш така...и не те е страх от тия, иамй страх от Бога / не само от консул -пламен /
63
2
 
36
 
! Отговори
Въпрос преди 4 години
Демек, този е някакъв паразитиращ, необразован ***, който никой не се е интересувал от какво живее? Никой не го е наблюдавал след като вече е излежал присъда за блудство? Ей така си ходил и заплашвал деца и никой, ама никой не го е привикал да му разясни в районното, че а е пипнал някое дете, а са го опандизили на секундата
62
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много се надявам да попаднете в същата ситуция и родните "медии" да ви обявят за убийци и тн при положение, че сте просто заподозрени понеже сте били компия на жертвата. После ще си говорим :)
61
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Саффридис ЗарганисНяма значение етноса. Не можеш да обявиш някой за убиец, изверг и тн пред цялата държава на базата на това, че е ЗАПОДОЗРЯН понеже им бил комшия.