Синът на шефа на НАП-Пловдив блъсна жена, тя почина

Бабата пресичала на пешеходна пътека, когато Ивайло Найденов я ударил
29 авг 2019 19:17,
59
Синът на шефа на НАП-Пловдив блъсна жена, тя почина
Снимка: БулФото

20-годишният син на шефа на пловдивския НАП Венелин Найденов - Ивайло, е бил арестуван преди, след като ударена от него пешеходка е издъхнала в болницата, съобщава 24 часа.

Инцидентът е станал около 20:45 часа снощи. 78-годишната жена е пресичала на пешеходна пътека, когато Ивайло Найденов я ударил с колата си. След това е избягал от местропроизшествието, но по-късно е установен.

"Тъй като пенсиронерката тогава беше още жива, а той не беше употребил алкохол и наркотици, тогава не го арестувахме. Сега обаче със смъртта на пловдивчанката ситуацията е променена", обясняват от полицията.

Синът на данъчния началник е бил задържан в квартал "Тракия", твърдят източници на изданието.

Образувано е досъдебно производство в Оккръжна прокуратура. Оттам трябва да преценят дали да поискат постоянна мярка за неотклонение на младия водач.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
3
 
! Отговори
минчо преди 4 години
Всеки който иска да убива в БГ-взиам една кола -и почва да мачка-присъда евентуално ословна-доказано в БГ-блъскаш-поглеждаш ако оше нмърда повтаряш-какви убици какви 5лв-тук всеки може да убие всеки и ще вземе условно-яко а
44
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 42Лошото е че са. Медиите често не пишат и за половината такива случаи.
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Леминг 2-3 дена, алтъна ше смени собствениците, няколко поста ше се дадат и ще се оправи работата ... споко! Така е в България :)
42
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Тъй като пенсиронерката тогава беше още жива, а той не беше употребил алкохол и наркотици, тогава не го арестувахме.********
41
0
 
14
 
! Отговори
Пешеходец преди 4 години
А колко ченгета е заплашил с уволнение ..... или в случая тати е предлагал повишения за да се потули случая . Макар че , не ми се вярва герберски пеликан нещо да дава , дори и от това да зависи живота на симна му . Оня с моторната шейна още си живурка необезпокояван и напълно невинен .
40
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Без да съм чел статията, да опитам да позная, пък по плюсовете ви ще разбера дали съм ясновидец.Около 19-22-годишно синче на местен велможа е карало BMW за което няма от къде да има пари. Татко му също не би трябвало да има,ама ги е имал.Та, карало си то нагло и е погазвало червени светофари, пешехдни пътеки и всичките пътни знаци, докато е върхлетяло върхо бабката, докато е пресичала (вероятно на пешеходна пътека, щото инак нямаше и да се чуе). Бил е друсан, но няма да го кажат. Няма да лежи.
39
0
 
22
 
! Отговори
До днес преди 4 години
Защо не пишете как тати гузно е отишъл и нагло е питак какво е станало, като добре е знаел какво ще трябва да замазва! Герберски боклууууцууии
38
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя искал да уволнява доста от учителите си в Механото (навремето).Е, всичко се изясни сега...Отгоре Господ гледа, и всичко въздава.Колкото и да не им се вярва на червено-сиво-*** самодоволни копойчета
37
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До културистаДа, пешеходците много да внимават, по-добре да не излизат от вкъщи, ако е възможно, щото има много такива, като тоя сополкьо и баща му, които си мислят, че са над всички и всичко им е позволено.
36
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, как не са го арестували. На всичкото отгоре той е избягал от местопроизшествието, което е още едно престъпление.
35
2
 
8
 
! Отговори
Скитник преди 4 години
" Тя още беше жива, и той не беше пил!? Стандартите от Живково време!
34
8
 
2
 
! Отговори
Културиста преди 4 години
Инцидентът не е станал на пешеходна пътека, а пред входа на кооперацията, където живее при маневра назад излизайки от паркомястото. Бабата първоначално е била контактна и почива по-късно. Бъдете внимателни както шофьорите така и пешеходците на всеки може да се случи.
33
0
 
20
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 4 години
Избягъл,всичко останало са подробности.
32
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма да му искат задържане.Ще го пуснат с подписка.тате ще шари където трябва и ра'отата гУтова, Шушляка пак ще пържи макината на макс.всичко точно.Гарантирано от Боко."Ти си го избра"...................ПОМНИТЕ ли?????
31
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много хора така и не разбраха че като гепиш едни кинти не получаваш автоматично и акъл с тях.........
30
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От "нашите" ребята е малкото ме керенце, нали?
29
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На всяка една герберастка гнида ,която си мисли ,че е богоизбрана може да се случи.
28
1
 
38
 
! Отговори
Истина си е преди 4 години
За пореден път го казвам от собствен опит: В Пловдив пешеходната пътека НЕ СЕ ПРИЗНАВА и не дават предимство на пешеходеца.Даже ако пресичаш ти пибипкат че им пречиш.Просто явно така е прието,колко души вече удариха на пешеходни пътеки .Гости на Пловдив,имайте го в предвид!!!
27
1
 
34
 
! Отговори
от киреча преди 4 години
Малката фAшкия е има проблеми с учителите си в механото,като ги е плашил с уволнение!
26
0
 
30
 
! Отговори
Някой преди 4 години
Сега като го пуснат,наследниците на бабата да му сложат червена точка между очите! После с кеф да го излежат(има-няма 5-6 години),иначе няма оправия!