Нито един министър не взимал сам решенията

Защитата на Димов: Аргументите на прокуратурата подлежат на критика
Обновена: 10 яну 2020 17:54 | 10 яну 2020 17:52, Камелия Цветанова
39
Нито един министър не взимал сам решенията
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Аргументите на прокуратурата подлежат на сериозна критика. Нито един министър не взима решения сам по своя воля. Решенията се вземат в съответните отдели. Това каза пред bTV адвокатката на Нено Димов Ина Лулчева.

Нено Димов е обвинен за безстопанственост заради източения яз. "Студена" до Перник и е задържан за 72 часа, съобщиха по-рано от прокуратурата.

Още по темата
"От нива на води разбират съответните геолози. Министърът е политическа фигура. Не ми е ясно, министър да трябва да има знания във всички сфери. Към министъра има министерство. Никой няма да каже, че министърът на здравеопазването трябва да е лекар специалист по всички болести", добави Лулчева

"Видях се с него, защото му повдигнаха обвинение. Възмутително е решението на прокуратурата да иска задържане, защото като министър можел да въздейства. Прокуратурата твърди, че са налице предпоставки, защото като министър можел да въздейства, което е абсолютно необосновано. Първо, подал е оставка, второ налице са документи върху тях не може да се въздейства", каза още тя.

Ина Лулчева не пожела да коментира състоянието на Нено Димов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
32
 
! Отговори
Hafen der Wahrheit преди 4 години
Министърът носи отговорността. Ако не взима сам решенията - негов проблем. Ако ще и от тъща си да взима решенията - отговорността е негова.Язовирите са собственост на отделни общински дружества и пряката отговорност пада, върху кмета на съответния град, чийто язовир се източва неправомерно. Всичко друго са тълкувания и словесни еквилибристики.
13
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя не видя ли какво стана с Петър Москов, Трайчо Трайков, Митов, Нанчев и т. н.Всичко дошло от дясно Бойко го използва за смоконов лист за да се прави на десен и след като ги употреби ги хвърля на кучетата за да се прави на справедлив! Не знам как се намират още *** да му вярват. Но не съжалявам горните, защото те си го заслужават като са станали слуги на мутра!Защо не пипа Лила дебелата, Пеевски, Доган и другите юнаци.
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Pernishkite policai za ukrasata na offshornata fabrika Stomana li sa naznacheni ot bg narod suveren? I kade sa bg darjavnite medii, viceprezident Ioncheva, da pokajat suratite na bg expertnite kadri v zavod Stomana? Za polzite, za pechalbite na bg kadri v zavod Stomana, 100 000 dushi ot bg narod suveren jiveiat bez voda v bedstveno polojenie?! Pokajete licata na horata ot zavod Stomana, tova sa licata na jestoki bg teroristi protiv bg narod suveren.
11
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Специално в България никой от министрите не смее и да се почеше без разрешение от Тиквата.Това не са министри, а подставени лица.В повечето случаи некадърници и крадци.
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЗА Военен режимКъде ги видя тези военни това са наемници.
9
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Консул Нено Димов
8
1
 
27
 
! Отговори
??? преди 4 години
що не е напуснал, като е виждал, че сам не може да регулира нещата, а е цанен за министър??? Питам!
7
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото и гуми да сменяш, двигатела като е гръмнал, колата пак няма да тръгне
6
0
 
16
 
! Отговори
Господи, моля те, преди 4 години
като идваш за Страшния съд,първо мини през България !
5
0
 
23
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 4 години
Съдът много да внимава и да не вземе решение, което да е прецедент и да оневини всички министри, зам министри, премиери и прочие за в бъдеще, щото видите ли те не вземали решения сами!!
4
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хе-хе дежурни хиени започнаха да вият не бил само министъра виновен, не разбирал от нещо си. Нали за това си избира съветници на които има доверие за да подписва това за което отговаря в случая за водите.
3
2
 
16
 
! Отговори
..... преди 4 години
Накажете и съветниците исекретарите и замове и всички по веригата които вземат решение по казуса.Иначе не е справедИво
2
0
 
21
 
! Отговори
ЗА Военен режим преди 4 години
Най-правилното ни решение,е едно военно положение !
1
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Министърът носи отговорността. Ако не взима сам решенията - негов проблем. Ако ще и от тъща си да взима решенията - отговорността е негова.