"Валиумният изнасилвач" излъгал жертвата си, че е гей, после я упоил, душил

Жената бе настанена в болница с тежки травми и разкъсвания
171
"Валиумният изнасилвач" излъгал жертвата си, че е гей, после я упоил, душил
Снимка: Булфото, архив

Жената, обвинила холандеца Йохан Стелинг-Верф в изнасилване, проговори за фаталната вечер. Според медицинския доклад, 32-годишната жена е изнасилена брутално. Тя решила да разкаже историята си, за да предупреди други потенциални жертви.

Още по темата
Йохан Стелинг-Верф бе арестуван на 26 декември 2019 година, а жертвата бе настанена в болница с тежки травми и разкъсвания."Видях го, когато влязох в бара. Усмихна ми се и аз му се усмихнах. Красив, съвсем нормално изглеждащ мъж. Започнахме разговор, той ми предложи да отидем да хапнем нещо, съгласих се. Докато вървяхме той ми каза, че е гей и за това се почувствах по-спокойна и си помислих, че съм намерила нов приятел”, разказва жертвата пред Нова тв.

Жената му се доверила, разказала му за скорошната раздяла със съпруга си. 

След това Йохан предложил да отидат да хапнат някъде заедно. Тя твърди, че не подозирала нищо и тръгнала с него.

"Пийнахме, хапнахме посмяхме се. Започнах да се усещам замаяна и му казах, че е време да си тръгвам. Тогава той започна да се държи странно. Започна да ме души и тогава изгубих съзнание. Имах чувството, че ако се съпротивлявам, той ще ме убие. Имаше много кръв. Помислих си, това ли е края? Тук ли ще умра? Спомням си, че плачех през цялото време”, споделя жената.

През 2006 година срещу Йохан Стелинг-Верф  в полицията в Холандия постъпват жалби от няколко жени, които твърдят, че са били упоени и изнасилени от него.

"Той ме нарани много. Казах си: „Не искам да ми причинява това нещо.“ 

Помолих го да го ми отключи вратата. Той не каза нищо, просто я отключи. Бях в болницата седмица. Направиха  ми двучасова операция. Все още не мога да си представя защо? Нямах никаква представа, че той е опасен. Той ще си намери нова жертва. Този мъж е много опасен”, категорична е жертвата на изнасилвача.

Йохан Фредерик Стелинг-Верф има дебело криминално досие, а животът му прилича на филм на ужасите по роман на Томас Харис.Той е красив и чаровен, но изведнъж може да стане опасен, разказва за него холандският журналист Анне Круизен.

Преди да извърши престъплението, за което е обвинен, Йохан Стелинг-Верф бил в Германия за месец. Сега всички съседи от блока са се подписали, той да напусне жилището, защото се страхуват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябвало е да уточни на жената че е бъдещ ***, понеже в затвора ще стане.
12
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Типична ***, познава го от 2 часа и хоп в апартамента му....а пък ако говори чужд език, направо не издържат.....заблудено племе
11
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Усмихна ми се и аз му се усмихнах"Типично поведение на ***.
10
6
 
38
 
! Отговори
Шогун преди 4 години
Още едно потвърждение ца природата на жените... щото е хубавец и хоп, веднага с него в апартамента. Ако беше по така ,не толкова излъскан на вид щеше ли да иде на сляпо доверие. Същите сте като нас мъжете, разлика няма! Видите нещо хубаво и ви падат нормите и задръжките...еми хак вие! Съжалявам за изнасилването, не е хубаво това нещо но той просто се възползва от красивата си външност. Същото правят и много момичета
9
11
 
28
 
! Отговори
родител. преди 4 години
Това което си търсила го е получила Ква майка щее след като съпруга я изоставил тя зарязва децатаи хуква по барове и при първия усмихнал и се му се хвърля на врата без много задръжки .Това изповядване е добър урок занея как да си побира мъже те а и съвет към всички разгонени жени кат животни да неизбързват да лягат с първия срещнат ждребец.
8
10
 
28
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
А свалката ме кефи най много тя му се усмихнала и той и се усмихнал, работата е била опечена и хоп в апартамента му. И между другото ако съм на негово място щях да ви осъдя не е осъден никъде за изнасилване, че да му викате изнасилвач, ***.
7
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той човекът още в началото е намекнал нещо свързано с това-онова,и тя му се е вързала. Еййй какви времена дойдоха,и на гей вяра да нямаш.
6
7
 
51
 
! Отговори
Петров преди 4 години
Тази през нощта тръгнала на мъж и като разбрала че е гей се зарадвала, хайде стига измислици.
5
9
 
42
 
! Отговори
Петров преди 4 години
Жената отишла сама у красивия мънж и после все едно е ученичка и не знае какво ще стане.
4
11
 
33
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Какъв трябва да се вържеш на тази история с гея? Доброволно е отишла в жилището му след като се познават от няколко часа. Красив мъж така е мацките си падат по точно такива.
3
3
 
22
 
! Отговори
Цецо Мен преди 4 години
Историята е странна и много тъжна. Филмите станаха реалност.
2
0
 
43
 
! Отговори
Нов журн. стил преди 4 години
Според новия журналистически стил статиите трябва да са написани маскимално некадърно, супер неграмотно и с напълно неясно съдържание, затова и джурналята в днес са събрани от кол и възе - пример статията горе, снимката показва че случаят се е развил у бегето, ама според съдържанието е в Германия. Изречения без дсякакъв смисъл като - помолих го да отключи вратата и той се съгласи - коя врата, къде, защо - гадаем.
1
8
 
14
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
профил на психопат