"Валиумният изнасилвач" излъгал жертвата си, че е гей, после я упоил, душил

Жената бе настанена в болница с тежки травми и разкъсвания
171
"Валиумният изнасилвач" излъгал жертвата си, че е гей, после я упоил, душил
Снимка: Булфото, архив

Жената, обвинила холандеца Йохан Стелинг-Верф в изнасилване, проговори за фаталната вечер. Според медицинския доклад, 32-годишната жена е изнасилена брутално. Тя решила да разкаже историята си, за да предупреди други потенциални жертви.

Още по темата
Йохан Стелинг-Верф бе арестуван на 26 декември 2019 година, а жертвата бе настанена в болница с тежки травми и разкъсвания."Видях го, когато влязох в бара. Усмихна ми се и аз му се усмихнах. Красив, съвсем нормално изглеждащ мъж. Започнахме разговор, той ми предложи да отидем да хапнем нещо, съгласих се. Докато вървяхме той ми каза, че е гей и за това се почувствах по-спокойна и си помислих, че съм намерила нов приятел”, разказва жертвата пред Нова тв.

Жената му се доверила, разказала му за скорошната раздяла със съпруга си. 

След това Йохан предложил да отидат да хапнат някъде заедно. Тя твърди, че не подозирала нищо и тръгнала с него.

"Пийнахме, хапнахме посмяхме се. Започнах да се усещам замаяна и му казах, че е време да си тръгвам. Тогава той започна да се държи странно. Започна да ме души и тогава изгубих съзнание. Имах чувството, че ако се съпротивлявам, той ще ме убие. Имаше много кръв. Помислих си, това ли е края? Тук ли ще умра? Спомням си, че плачех през цялото време”, споделя жената.

През 2006 година срещу Йохан Стелинг-Верф  в полицията в Холандия постъпват жалби от няколко жени, които твърдят, че са били упоени и изнасилени от него.

"Той ме нарани много. Казах си: „Не искам да ми причинява това нещо.“ 

Помолих го да го ми отключи вратата. Той не каза нищо, просто я отключи. Бях в болницата седмица. Направиха  ми двучасова операция. Все още не мога да си представя защо? Нямах никаква представа, че той е опасен. Той ще си намери нова жертва. Този мъж е много опасен”, категорична е жертвата на изнасилвача.

Йохан Фредерик Стелинг-Верф има дебело криминално досие, а животът му прилича на филм на ужасите по роман на Томас Харис.Той е красив и чаровен, но изведнъж може да стане опасен, разказва за него холандският журналист Анне Круизен.

Преди да извърши престъплението, за което е обвинен, Йохан Стелинг-Верф бил в Германия за месец. Сега всички съседи от блока са се подписали, той да напусне жилището, защото се страхуват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
7
 
11
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
До Лили - няма смисъл да се ядосвате - за кой ли път българинът показа какво представлява, какъв гений на гениите е с примитивното си средновековно мислене и показа къде ще сме в близките столетия - там, където насилниците са на почит, а всички други да се крият като лалугери по дупките си, на българинът свобода не му трябва, безмислено е да се коментира изобщо........
32
10
 
14
 
! Отговори
до 30 анонимна преди 4 години
Това е положението. Нямаш работа насаме с непознат мъж. Ако имаш ум в главата, знаеш какво би могло да се случи, поемаш си риска. Ако искаш да споделяш, намери си приятелки, и си споделяй, с мъж, ако споделяш, той ще те слуша, но ще си мисли друго. Важи даже и за холандците, пардон, нидерландците. Българките сте наивни като бубо лечки повечето, случва се чужденец да ви подреди, както никой българин досега.
31
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние с един приятел се правехме на хомосексуални на едно парти и така свалихме една мацка, която беше пияна.
30
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Серийните отровители на въздуха кога ще заитересуват медиите,и компетентните органи?
29
5
 
21
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 4 години
Лично аз смятам изнасилването за един отвратителен акт,който заслужава най-строго наказание.Когато бях млад,случвало се е в последният момент да бъда отблъснат,просто жената може да е размислила ,нещо да не и е харесало или разочаровало в мен.Ами тога просто се извиняваш и си отиваш,защото дълги години тренирах джудо и знаех каква тежки последици може да има едно физическо насилие.Понякога даже,си запазва човек и добрите отношения с жената,а се е случвало след време да се стигне до близост
28
2
 
8
 
! Отговори
лили преди 4 години
До Митев - а ти какъв си, че ще кажеш кой да коментира? На баща ти ли е сайта? А по темата - трябва да сте наясно, че никой мъж и никоя жена няма право да се възползва по никакъв начин от другия и да извършва насилствени действия, ако ще да е най- голямата к.....а или най-пропадналия клошар на света!
27
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен - ...сама жена посред нощите с полупознат мъж...Полупознат?! От изложеното е съвсем ясно, че мъжът е напълно непознат!
26
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хаха стига глупости бе кифло! Той и бил казал, че е гей и тя затова се съгласила да отиде в апартамента му, макар че го познава от няколко минути?! Напротив, точно тогава нямаше да иде, тъй като на всички е ясно какво е очаквала да се случи там... Малко ...к и то с чужденец може да е полезно от финансова гледна точка, нали тъй? Само че нещата не винаги са такива каквито изглеждат
25
6
 
18
 
! Отговори
. преди 4 години
"Усмихнах му се и той ми се усмихна. След това тръгнахме заедно. Аз си мислех, че отиваме за гъби и само ще си говорим. Нищо, че беше през нощта. Мен мама ми е казвала, че през нощта мога да ходя за гъби с непознат холандец, нищо, че е гей..." На мен ми прилича малко на история, съшита с бели конци. А дали холандецът не е искал да плати, след като е получил някаква услуга?! Само разсъждавам на глас...
24
4
 
6
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
До Янко - точно както ние сме к.....ви и търсачки според коментиращите тук, така и вие сте про....сти кау......ни. И най-после разберете, че всякакво оправдаване на насилник е ненор....рмално, или пък мислещите така самите те не са много в ред! И как точно инстинктът за самосъхранение ще запази някоя от 100 кг "мъж", замисляте ли се? То нямаше да има никой убит досега /вкл. и мъже/, ако беше така!
23
7
 
20
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Госпожицата ни взима за мезе - казал и , че е гей , и тя тръгнала с него ??!
22
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам какво точно може да прави сама жена посред нощите с полупознат мъж. Бабите навремето учеха внучките си да не правят такива работи. А този хубостник с кеф си заслужава да го пребиеш с камъни.
21
6
 
18
 
! Отговори
Янко от Ябълково преди 4 години
За съжаление животът не е екзистенциален роман на Сартр, в който жени и мъже водят насаме дълги философски разговори, в живота мъж и жена насаме е изходна ситуация за евентуални интимности. Мъжът невинаги може да направи преценката дали прекрачва границата, затова жените трябва да имат инстинкт за самосъхранение. Да не говорим пък за онези българки, дето : "Как искам да си намеря някой чужденец, и да си оправя положението, аман от тез български ти кви прости ка уни"
20
10
 
7
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Повечето коментари наистина са невероятно т......пи. Н е знаете ли, че според проучванията най-важното за мъжете е външния вид на жените, тогава защо поголовно така ентусиазирано плюете? И оправдаването на насилника всякак е признак на липса на всякакъв разум. Ами заключете се в къщи, а тези като този да си ходят на воля, но имайте предвид, че ще ви разбият вратата и пак ще ви изнасилят или убият!
19
13
 
8
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Четете ли, че имал дебело криминално досие, бе, какви наистина *** сте се събрали тук рано -рано? На българския некадърник и ограничен загу.....беняк разбира се, че жените му са виновни за каквото и се досетите!!!!!!!!!!
18
6
 
11
 
! Отговори
До 15 преди 4 години
Браво, най-точният коментар. Въпреки това сега ще се развихрят нападки жени срещу мъже. Недоверчива съм по природа и не разбирам как много от жените нямат елементарния инстинкт за самосъхранение и не проумяват, че в света, в който живеем сляпото доверие може да бъде и фатално. Имаш 3 деца, разделяш се с бащата и изведнъж оооо, чудо, намираш приятел още от вратата на заведението. А сбърканякът трябва доживотно в психиатрия.
17
8
 
8
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Наистина сутринта тук са се събрали избрани неандерталци и изключително простовати, меко казано "хора".......
16
17
 
10
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Невероятно колко *** коментират тука! Не се чудете защо сме такава държава - то няма и как да сме друга с такива елементарни хора! И един въпрос - а вие защо търсите само хубавици? Що не си вземете някое по-обикновено момиче? Точно вие търсите к.....ви и тем подобни, а тука грачите като олиг.......френи!?
15
3
 
4
 
! Отговори
Митев преди 4 години
До анонимен Като си попска унука кому ... дириш тука?
14
12
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Голяма част от тук коментиращи са неандерталци - видите ли, жените са виновни. А не прочетохте ли за досието му, или плещите каквото ви е удобно? Истината е, че действително има такива ***, също като нашия от Галиче. Просто не мога да повярвам как мога някои да разсъждават - сами си го търсели и тем подобни бисери. Като изнасилят ваша близка, друга песен ще пропеете......