Сигналите срещу Божков толкова, че чак телефоните прегрявали

Прокуратура още не е готова с превода за искането за екстрадиция
148
Сигналите срещу Божков толкова, че чак телефоните прегрявали
Снимка: БГНЕС

Прокуратурата все още не е готова с превода на документите, касаещи искането за екстрадиция на Васил Божков, стана известно от изказване по време на брифинг на прокурор Сийка Милева, говорител на главния прокурор.

Тя уточни, че доказателствата са в голям обем и затова било нужно време.

Още по темата

Божков е обвинен като лидер на банда за длъжностни и данъчни престъпления, за предлагане на подкупи.

"Телефоните прегряват", отговори на въпрос вътрешният министър Младен Маринов дали се получават оплаквания срещу бизнесмена, след като прокуратурата призова всеки, който има информация по тези въпроси, да се обади на разследващите, като бяха посочени телефони и обещана анонимност на свидетелите.

Васил Божков "е може би един от най-опасните българи в историята след 89-а година", заяви главният прокурор Иван Гешев във вторник, когато прокуратурата откри данни за купища престъпления, вършени от хазартния бос и предполагаемата престъпна група, за чийто лидер е сочен.

Срещу него вече има две дела – освен за неплащане на стотици милиони такси от хазарт, сега вече и за убийства, принуди и изнасилвания.

Бизнесменът Божков беше задържан миналия петък в Обединените Арабски Емирства, след като по време на акцията срещу него и бандата му се оказа, че не е в България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
абе къде е сватът с просташката усмивка как се спотаива само а иначе не слизаот телевизора
132
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали ще го върнат за да се разпее ... :)
131
4
 
5
 
! Отговори
Tom преди 4 години
Разумните хора вярват ли,че Божков ще бъде върнат? Ами ако го върнат и се разприказва,знаете ли какви чудеса ще излязат за последните десетина години. Всичко тук е само......бла,бла и пушек. По добре е да се говори за Божков,отколкото да се пита за водата и ***-евтини трикове за зомбита.
130
1
 
3
 
! Отговори
ЦСЗ преди 4 години
Ако Гешев намери ЕДНО доказателство за " МОКРА ПОРЪЧКА " ..ще пойска най- тежкото наказание - ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР без право на замяна ...еи така ...за назидание
129
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така е , ако се върне и проговори бисипи-то ще остане само членска маса.
128
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
поне има какво да пишат весникар4етата, ште върнат Бошков Колкото върнаха и Цветанов,1 от тях ако се върне жив и си отвори устата,предполагам по4ти вси4ки клю4ови фигури от последните 20 години които са ни управлявали 6 вле3нат в затвора,ТАКА 4Е ЗАБРАВЕТЕ ГИ ,НЯМА КОИ ДА ГО ДОПУСНЕ ТОВА ДА СЕ СЛУ4И
127
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама как навреме се изнесе! Каква интуиция! Шегувам се
126
1
 
0
 
! Отговори
Отговор преди 4 години
До Въпрос Вчера!
125
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До BossСамо така Boss! Отлично се целиш изстрел в 10-та! Сега може да се запита наивно: Кой го закриля? Нищо не е приключило!
124
0
 
12
 
! Отговори
Константин преди 4 години
Да не се обаждат бойко и гешев на тези телефони. Не бих се изненадал.
123
0
 
1
 
! Отговори
Boss преди 4 години
До Хм! Доносник на ДС
122
0
 
13
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Така лии, и защо чак сега. Досега къде спаха тея със сигналите? Чакаха партайгеносето да им даде знак, нали? Колко получават за един сигнал?
121
3
 
10
 
! Отговори
На Хера Мустака преди 4 години
Всяка герберска бабичка с партийно поръчение да пусне сигнал срещу Черепа. #ME TOO# по герберски.
120
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Абе те му приписаха на Черепа и убийството на мъжа на Лечева,но тя самата каза,че това са глупости и не е вярно"Тогава излиза, че тя го е направила.
119
2
 
13
 
! Отговори
Хм! преди 4 години
Бил се занимавал с далавери на Магурата през 80-те на миналия век. Не се е чуло да е задържан за забранената тогава търговия със "западна" валута. Какъв е бил тогава?
118
1
 
22
 
! Отговори
redordead преди 4 години
смях в залата - бил един от най-опасните лица след 1989 - а дали съдебна отговорност ще понесат и тези властимащи, които от 89-та са го знаели - защото за Божков, Ганчев, Домуса и малките деца знаят, че въртят престъпни схеми...ама то не става тия неща без да имаш гръб...
117
16
 
14
 
! Отговори
Въпрос преди 4 години
А Корнелия кога ?
116
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименКолкото и да пишете за Божков,той вече няма да се върне.Вече има жени които ще свидетелстват срещу него че ги е изнасилил.А те не са една и две.-----------------Абе те му приписаха на Черепа и убийството на мъжа на Лечева,но тя самата каза,че това са глупости и не е вярно,гледай предаването на Диков!Колкото подкупа на Иванчева беше истина,толкова делото за Божков.
115
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото и да пишете за Божков,той вече няма да се върне.Вече има жени които ще свидетелстват срещу него че ги е изнасилил.А те не са една и две.Забравете за него.
114
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Телефон на доверието Ванчо Гешефта.За изнасилване от Божков - изберете 1За двойно изнасилване - изберете 2За тройно ианасилване - изберете 3За забременяване от Божков - изберете диез За аборт от Божков - изберете двойна звездаЗа снимки на секс със Божков - от ГешефтаГешефта гарантира вашата неанонимност!