Блогър обяви дете от Пазарджик за мъртво - за популярност

Представял го за свое и за жертва на катастрофа
34
Блогър обяви дете от Пазарджик за мъртво - за популярност
Снимка: БГНЕС, архив

Блогър обяви дете от Пазарджик за починало, за да търси популярност в социалните мрежи.

За целта ползвал снимка, направена от бащата на детето, който е един от популярните фотографи в града. От днес прокуратурата започва разследване по случая, предаде БНР.

В публикацията блогърът драматично обяснява как детето, което твърди, че е негово, смъртоносно е било блъснато от кола, а шофьорът е избягал. На почитателите си той обещава още подробности за мнимия инцидент.

Близки на детето случайно виждат снимката му и сигнализират бащата Стоян Георгиев.

"В момента, който отворих снимката и видях, че всъщност това е моето дете, изпаднах в шок. Даже беше обявено, че т.нар. блогър ще прави лайф и ще обяснява случката как са му блъснали детето, което на снимката не е негово, а мое", каза той.

Семейството е подало сигнал в полицията и в прокуратурата. Случаят е поет и от отдел "Киберпрестъпност".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами така е при ЗАПАДНИТЕ ЦЕННОСТИ ОТ САЩ!Демокрация,сър!
21
0
 
1
 
! Отговори
Донка Иванова преди 4 години
Става въпрос за Гибо бейби! Тази негова постъпка е непростима! За едни лайкове и една известност до къде се стига? Няма срама!
20
0
 
4
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
Престъпник.
19
1
 
9
 
! Отговори
Ицо преди 4 години
Браво на блогъра! Не е проблема той, а та.пац.ите които го следят, него и подобни. Дано това е обеца на безрезервно вярващите на фалшиви новини и "инста инфлуенсури"
18
0
 
8
 
! Отговори
бхк преди 4 години
Тоя "блогър" е със специфична ориентация и с интересен цвят на венците. Затова ли триете коментари?А едно време какви влогъри имаше, магьосници! :)
17
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Медиите постъпват по същия начин поставяйки "илюстративни" снимки за катастрофи или престъпления, които нямат нищо общо със случая. Не знам защо смятат, че е задължително да илюстрират статиите си, когато нямат снимков материал от конкретния случай и поставят снимки, на които често има хора или са от други катастрофи. Питам се дали това не е повод да бъдат съдени за сериозни суми.
16
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 7А защо БКП-то насъска шведите от Сливен и др., да си приберат панически чаа...тата от училище и дори не мигнаха, а редяха ялови речи в Говорилнята?Или те, както се изрази Ф. Боков, си носят вината с мезетата?
15
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според мен трябва нещо повече, не просто да търсиш популярност. Този човек е психично болен и може би опасен, ако се вживее в ролята си на бащата.
14
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не бъркайте свободата на словото със свободия. Блогърът без разрешение е взел снимка (чужда собственост) и я е използвал за лични цели. Това че някоя снимка я има в интернет, не означава че да я свалиш и публикуваш/разпространиш е легално. Нарушил е закона за авторското право и следователно може да му бъде повдигнато обвинение.
13
1
 
22
 
! Отговори
кво се чудите преди 4 години
Като затварят лудниците,и на всичкото отгоре им дават и компютри какво да очаква човек освен поредната дивотия!?
12
0
 
28
 
! Отговори
... преди 4 години
В мазето имам една наистина дебела тояга за суджуци. Ако бащата на детето има интерес да се срещнем.
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дори под подобна статия половината коментари са изтрити, отделно това топ новина в сайта повече от 2 часа - сами си правете изводите (стига да можете, че вероятно и аз ще съм изртит)
10
7
 
3
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Обриви и зачервяване около кърлежа не са задължителни, под 30 процента ги имат.
9
8
 
3
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Бактерията която я има във всички кърлежи е братовчед на сифилиса и спирохета.
8
7
 
2
 
! Отговори
F5 преди 4 години
За кърлежите и заразите, нищо чудно от антибиотика да имате пронизващи болки, и да ви става по-зле, при смъртта си, тези бактерии изпускат токсини а и минават извънклетъчно, това е добър знак! herxheimer
7
8
 
1
 
! Отговори
F5 преди 4 години
За кърлежите, понякога имунната система сама се справя, но не винаги, има го във всички кърлежи, вече зависи колко е заразен кърлежа и колко време е стоял, гадината привиква към дадения антибиотик, но и отвиква!
6
9
 
2
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Тия кърлежи големи бели правят, пийте може би по няколко антибиотика и ги сменяйте докато се излекувате напълно, предава се и от целувки и вродено, може да се симптоматизира чак след години, в началото само умора и проблеми с концентрацията.
5
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ТотенкофУтре някой може да информира, че има 200 деца умрели кот поредния вируса, както и хиляди заразени. Всеки втори родител ше си спре детето отнучилище, ще задръстят болниците, ще спрат да хидят на работа и паникаъа ше е с дни. Въпросният разпространител ще е отговорен за всички материални и морални щети. И всяка фирма, човек и институция ще го съди.Ти имаш правото да говориш, каквото си искаш, но имаш и задължението да си понесеш последствията.
4
9
 
18
 
! Отговори
!?! преди 4 години
Един блогър написал една фалшива статия за едно дете и едни хора видели и казали на един баща. Всеки ден се покачва нивото на българската журналистика. БРАВО!
3
11
 
11
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Ами всеки може да дезаинформира в интернет, както си иска пример е сайта в който пишем, хахахха, ако някой още не е разбрал живеем в Свободна Страна, Свобода на словото и печата!