Обвиненият за убийството в Борисовата градина остава вкъщи

Йоан Матев ще бъде следен с електронна гривна
54
Обвиненият за убийството в Борисовата градина остава вкъщи
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Тричленен състав на Апелативен съд - София потвърди изцяло определението на СГС, с което е изменена мярката на подсъдимия Йоан Матев в "домашен арест", съобщиха от Апелативния съд.

Още по темата


Определението е окончателно и не подлежи на обжалване и протестиране.

Матев е подсъдим за убийство в Борисовата градина преди 5 години, когато на 2 юни 2015 г. намушка смъртоносно Георги Игнатов.

Процесът започна по същество през април 2018 г.

Матев беше задържан в началото на 2017 - време, през което беше променил вида си до неузнаваемост.

Като извършител той беше посочен от брат си, който обаче се отказа да потвърди показанията си пред съдебния състав.

Йоан Матев е със забрана да напуска страната и с решение на съда ще му бъде поставена гривна за електронно проследяване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
3
 
! Отговори
Йоан Матев преди 4 години
Да живее българския съд!!!
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е убиеца.Петруги нали следите какво пиша, нещастни тракторски ***.
42
0
 
17
 
! Отговори
Джо преди 4 години
Този даже да беше направил убийството пред съдията, последния пак щеше да каже че не е видял и не е сигурно кой е убиеца. Българската съдебна система е уникална защото оправдава виновните и наказва невинните. Засега няма справедливост в България.
41
2
 
12
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Браво, истинско правосъдие в действие! Представям си, каква теШка присъда ще получи убиецът на Милен Цветков. ГЕРБ - видими резултати!
40
4
 
13
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Така е, демокрацията защитава правата само на маргиналите, насилниците и убийците, обикновените граждани са длъжни да търпят, защото иначе не е европейско ;) !!!
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Божеееее, тов прилича на депутат в Народното събрание към 11:00!
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А убития какво е направил?
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 25Дори и да го е дебнал, браво на него. Всеки добросъвестен гражданин трябва да дебне "плъховете", които безнаказано крадат, изнасилват, убиват и правят живота на възрастните хора жив ад. По света и особено в България има прекалено много плъхове и прекалено малко хора, които да ги дебнат.
36
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И с това мегадемократично действие магистратите поставят извършителя на зверско умишлено убийство "за кеф" в същото положение, в което се намира целокупния български народ - изолация вкъщи, гледане на телевизия, плюскане и промишлени количества дълбок сън. Голяма справедливост, голямо правосъдие, непоносимо тежко наказание.
35
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Кой бе тоя . Всичко става и заминава . ЗАБРАВЯ СЕ
34
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо един убиец си отива у дома,защо .....след като толкова време се криеше....нима това не утежняващо вината обстоятелство...... ЗАЩО ЕДИН УБИЕЦ СИ Е ВКЪЩИ.....а родителите на погубеното момче....да пляскат с ръце ли....скапано правосъдие....
33
1
 
8
 
! Отговори
Ех що не беше преди 4 години
Тоя .... в Саудитска Арабия ? Днес даже и нямаше да го помним,камо ли да пълним новините с него
32
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Запомнете добре, че този ще бъде оправдан.Ще припишат убийството на някой друг, когото ще се опитат да "неутрализират".
31
1
 
13
 
! Отговори
Котки преди 4 години
На снимката - глава, която искаш да тряснеш в земята и после да я налагаш по сурата още и още и още, докато от носа не остане нищо и лицевите кости не започнат да потъват все по-навътре и по-навътре...
30
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали брат му го разпозна на снимките и показа мястото, където е изхвърлен ножа и той бе намерен там след година и половина, уж със косми върху него.През този период е имало дъждове и снегове и е невъзможно в тая шахта това да са косми от убиеца.Брат му се отказва от показанията си и те вече не са валидни пред съда.Да, но намереният нож също е част от неговите показания и той също трябва да бъде изключен от делото, нали така? Вече явно има набелязан, който да обере пешкира, а не убиеца.
29
0
 
21
 
! Отговори
Марко преди 4 години
На гривната сложете 30 кила топуз
28
2
 
11
 
! Отговори
Спите ли? преди 4 години
Спите ли, мишки? Спите. Там долу един ми пише за реформи. Абе, тиквата за 10-11 години колко реформи е направил? Ми, аз ще ви кажа - нито една. Защото един едноличник (и еднокнижник) няма какво да реформира - той всичко си е подредил, да му е угодно на него. Плюете Путин, а тука си имате един бетер от Путин. Дреме му на ***, че вас ви трепят децата и ви газят по пътища, тротоари и спирки.Той си е опекъл баницата, стадото блее, мишките се крият. Протести=50 човека, ми значи вс.др.сте доволни
27
0
 
16
 
! Отговори
Mister Cro преди 4 години
Аз съм сигурен, че този убиец ще отърве кожата!!! Защо ченгетата не извършиха разпит на брат му пред съдия в досъдебното производство....има такъв институт в НПК именно, за да се закрепят по един надежден начин показанията на лица, за които е ясно, че впоследствие ще се отметнат! Съдът, за да осъди някого, е необходимо полиция и прокуратура да си свършат работата качествено по събирането на годни и неоспорими доказателства!!!!
26
3
 
8
 
! Отговори
Mister Cro преди 4 години
До срам 27 Съдът ли е виновен, че дори при толкова нашумял случай, шапкарите милиционери не си направиха труда да направят разследване като хората! Доколкото си спомням братът на убиеца беше посочил къде е изхврлен ножът, с който бе извършено престъплението, а именно в една шахта на метри от мястото на престъплението! Как разследващите фуражки пропуснаха да проверят там!!!? Ами приятелката на убитото момче пичти бе стигнала ди разкриване на убиеца сама, а тя бе едно дете! А полицията, какво....
25
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
25, къв доктор те гони тебе, конкретно в този случай?Плъха какво е правил в чужд имот?Имаш ли изобщо представа кой е любимия ти "плъх" и какви са му заслугите до момента на застрелването?Такива плъхове правят живота на хората в България истински ад, особено по селата.