Певицата ЛиЛана и съдружника й Мартин Димитров остават в ареста

Съдът намали наполовина паричната гаранция на брат й
Обновена: 5 май 2020 19:40 | 5 май 2020 19:36, Анисия Иванова
38
Певицата ЛиЛана и съдружника й Мартин Димитров остават в ареста
Снимка: БГНЕС

Апелативният специализиран съд потвърди постоянния арест на певицата Лиляна Деянова (ЛиЛана) и съдружника ѝ Мартин Димитров, обвинени за участие в организирана престъпна група за незаконно усвояване на средства европейската програма „Иновации и конкурентоспособност“.

Съдът намали наполовина паричната гаранция на третия обвиняем - братът на Деянова- Александър.

Още по темата

Той остава на свобода, а паричната му гаранция от 100 000 лева беше намалена на 50 00 лева.

Според двама от тримата апелативни съдии, от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че тримата са извършили престъпленията, за които са обвинени. На обратното мнение беше третият член на състав - съдия Даниела Росенова, според която такива доказателства няма.

Определението на Апелативния специализиран съд е окончателно и не подлежи на обжалане, съобщават от интситуцията.

На 27 април Специализираният наказателен съд остави в ареста Деянова и Димитров, а братът на Деянова - бийтбоксърът Александър Деянов - SkilleR беше пуснат под гаранция от 100 000 лева.

На 29-и от офиса на фирмата им бяха иззети апаратура и документи. Съдебно-техническа експертиза ще установява дали с тази апаратура е можело да се извършва незаконно подслушване и проследяване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли асансьор в хола? Не! Има ли тераса са без пари? Не! Има ли собствен жилищен блок с наематели?Не!Ами за какво я гонят? Пишела или пишкала по софтуер, ми те на всички там са им софт, няма един хард!Единствено ме смущава начина по който я третират, защото така може всеки да подгонят дори и да няма, като тази кака понятие! Тя ще се научи, но ще бъде стара и грозна!6
30
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само да кажа на тия, дето викат, че Лиляна се борела срещу корупцията, че София не е Ню Йорк и как се вика всички се знаем. Цяла София знае тая чия любовница е и, че Божков е олицетворение на корупцията, така че не знам срещу каква корупция се е борела. Борила е дедовия. Ама нищо, добре си е поживяла госпожата, изкарала си е младините на широко, време е да си плати сметката...на дърти години.
29
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ех, Лиланче, Лиланче, преди една година по това време, какво ли си мислела, душке? Живот си си живяла и си вярвала, че приказката ще продължи вечно, защото Черепа е недосегаем, но Видов ден идва за всеки. Човек и добре да живее, все някога го хващат.
28
5
 
4
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
До зомбитата упражняващи се в правопис,на тяхно място може да бъде всеки ,който си мисли , че живее и върши правилните неща , а това изобщо не ми харесва.
27
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не й се подигравайте, не се е ориентирала към правилния чучур. То и неправилния чучур също я е пълнил под налягане, но... уви, съдба... може да се случи на всеки кифлоч! Бъдете хора, не я разцепвайте от подигравки.
26
10
 
9
 
! Отговори
Въпросчо преди 3 години
Тази кифла от кое село е ? И колко декара е изкопала или колко лехи с домати е засадила , че е толкова горещо коментирана ?
25
10
 
9
 
! Отговори
Хе,хе! преди 3 години
Ето една отлична възможност за Лилана да заработи в ареста - може да пее на надзирателите всяка вечер , дори после може и да "посвири". Каква добра възможност за работа в криза !
24
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И на котката ми беше ясно, че Лилана е подставено лице на Божков за източване на евросредства. Преди около 2 години в джобса имаше интересна обява за работа, за която се бях залетял да кандидатствам. Нова, просперираща фирма, софтуер за управление на трафика, прекрасен офис...ала-бала. В момента, който потърсих фирмата в Гугъл и видях комбинацията от свързани имена Лилана(основател на фирмата) - Божков...веднага ми стана ясно за какво става дума. Просто дега са погнали Черепа и гонят до дупка.
23
6
 
18
 
! Отговори
Един там преди 3 години
Тя като лапала правилната чурка, се е взела много на сериозно ама уви...нищо не е вечно! Даже започнала борба срещу корупцията хахаха
22
7
 
14
 
! Отговори
До R преди 3 години
Сигналът го подадоха още докато Цацаров беше главен прокурор.А Гешев изпълнява заповедите на началника си Пeeвски. Наистина настанаха гнусни времена.
21
7
 
16
 
! Отговори
Един там преди 3 години
Простата кифла си помислила че е умна и много важна.. Както написах онзи ден че тази я чака килията!
20
10
 
13
 
! Отговори
Защо ли? преди 3 години
Защото подадоха сигнал срещу злоупотребите в АПИ. Ето затова са в затвора.
19
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Aрабаджиеви дето оставиха без работа хиляди хора и разбиха хиляди съдби-домашен арест,убиеца от Борисовата градина- домашен арест,дюнерджията дето застреля конкурента си- домашен арест.Какво са направили Лиляна и Мартин та да им искат 100 000 лв гаранция.Атомна бомба ли са взривили?Имат едно недоказано обвинение за източване на средства от ЕС което ще падне във всеки съд в Европа.Сготвиха ги заради това че през 2019 в предаването на Люба Кулезич показаха далаверите свързани с АПИ.
18
3
 
8
 
! Отговори
R преди 3 години
До ЛошоКак точно са се опълчили. Дали са доказателства в някой съд или вестник. Или чак като са ги арестували, тогава станаха борци против корупцията. До сега няма нищо, което да е писано от тях за корупция. Ще дадеш ли линк , къде си прочел техен материал срещу корупцията в ТОЛ системата. Интересно какви доказателства са представили.
17
2
 
7
 
! Отговори
MaйMyната преди 3 години
Добре ама бегам, че 6% батерията99968
16
0
 
4
 
! Отговори
Бубето преди 3 години
Мамунчо прекрасен! Закачам си те...
15
2
 
15
 
! Отговори
Бубето преди 3 години
Адвокатът й - Николай Хаджигенов - е завършил НБУ, но за сметка на това е със завидно самочувствие...
14
0
 
1
 
! Отговори
MaйMyната преди 3 години
Кажи Буби
13
0
 
14
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Друго си е да си имаш собствен съд,нещо като асансьор в хола.
12
0
 
4
 
! Отговори
Бубето преди 3 години
Мамуната! :)