Гардът от НСО следял навиците на мишените си

Борис Иванов бил в една ложа с министри, адвокати
Обновена: 22 май 2020 19:06 | 22 май 2020 19:06, Камелия Цветанова
35

Софийският военен съд остави в ареста служителя на НСО, обвинен, че е ръководил престъпна група за поръчкови убийства. Според прокуратурата той е организирал покушението над бизнесдамата Станка Марангозова, а в престъплението са замесени още трима души.
Още по темата

Борис Иванов, считан за основното звено в убийството на Станка Марангозова, е събирал класифицирана информация за мишените, които трябва да бъдат ликвидирани.

"Имената на роднините на лицата, ползваните от тях мобилни телефони, навици и маршрути", каза говорителят на главния прокурор Сийка Милева.

Иванов членувал в една и съща масонска ложа с магистрати, адвокати, бивши министри и държавни лица, които в телефона си записвал с обръщението "брат" пред имената.

Според Великия приор на Ордена на тамплиерите акад. Румен Ралчев членовете на масонските общности се редуцират всяка година и е възможно гардът вече да не е част от тях.

"Посочване с пръст "този е еди какъв си" – по същия начин може да е член на Съюза на българските автомобилисти, на етажната собственост и т.н. Думата "брат" много често се споменава без да се влага значение, че това е човека, с когото водиш диалог и е член на масонска общност", каза Ралчев, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Като охрана на НСО Иванов е Работил в периферията на масови мероприятия. Службата му дала идеалното прикритие и перфектните умения, които използвал при изпълнение на поръчките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тамплиери в БГ хаха ей добре бе, убихте рибата. Замък как се превежда на английски. Тия кауни име не могат да си измислят масони били.
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 10Става, спокойно. Особено ако имат властта да те изчеластрят за най-малкото провинение, а после да ти вземат поста. Затова такива неща се гласуват и затов сима разделение ан властите.
11
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я дайте малко имена, нали вече сте му взели телефона?Така де - да се знае кои са магистратите и министрите в тези масонски ложи.Иначе е прах в очите.
10
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 4Прокуратурата никакво браво ... ще минат поне 5 години, че да им вярвам. Знам ги предните прокурори. Знам го и новия - има много да се доказва.Сега просто стана скандал и се действа. Да не забравяме, че Масларова беше Пеевски-тя преди 7-8 години. Лелката на соц. министерството с дрехи за 10000 лева и беше Пеевски на своето време.
9
0
 
4
 
! Отговори
Одитиращ преди 3 години
До Анонимен 7 - пак не става! Одиторите се контролират пак от същото място, което поръчва контрола...
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е ужасяващо, нереално, не мога да го асимилирам даже. И такива са сред нас, в нашето общество, на висши постове
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До SWANИ ЕК затова не трябва да имаме програми за масово следене, а тези даващи право да се следи, трябва да си бучат одити през седмици.
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХихиИначе разни масончета те убеждават как било клуб на сериозните мъже (наааалко сексистко ...) и нямало далавери, само някой да каже нещо за неква сделка или закон де ще се променя, ама то не било проблем.
5
0
 
5
 
! Отговори
SWAN преди 3 години
Използвал е "тайното знание" за собствена облага на "свободния пазар". За това престъпление наказанието е голямо - второто отгоре на долу! Най-голямо е ако "просто" го даваш на гоите!
4
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко има още като него, облечени във власт, с карти, със самочувствие...Браво на разследващите, браво на прокуратурата, ако се докарат нещата до край, ще повярвам във всички, МВР, прокуратура, съд.
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
е събирал класифицирана информация за мишенитеПосле защо нямаме доверие на правителството и не искаме да ни имат каквото и да е данни било то от интернет и прочие. Правителството трябва да ти знае името, адреса, лицето, здравните осигуровки, досието и имотното състояние. Друго, за да си върши фукциите, не му трябва!
2
0
 
12
 
! Отговори
сигурно преди 3 години
И никой да не си и помисли ,че е плащал на някой над него !
1
1
 
25
 
! Отговори
Хихи преди 3 години
Масонството у нас си е една мафиотска структура. Шушу- мушу. Бизнес, власт, престъпления. С дъртото ченге Ралчев начело. Да се забранят!