Наркопласьори свидетелствали срещу задържаните антимафиоти

Емануил Йорданов: Склонни сме да вярваме на тях, не на полицаите
25
Наркопласьори свидетелствали срещу задържаните антимафиоти
Снимка: БГНЕС

Бишият вътрешен министър Емануил Йорданов смята, че ако има служба в МВР, на която е необходимо да се обърне особено внимание, това е Дирекция "Вътрешна сигурност".

Той коментира пред БНР, че е хубаво тя да се закрие.

Когато говорим за структурни промени, следва те да се обусловени от нужда от подобряване на управлението на структурата. Когато се правят конюнктурни промени, неуспехът е предварително заложен, посочи още Йорданов.

Той е адвокат на един от двамата задържани антимафиоти по аферата с вземане на подкупи за покровителстване на наркогрупи.

Още по темата

Според него, когато един министър иска да уволни директор на национална служба, е нормално да го покани в кабинета си и да обясни причините.

"Имаме двама полицаи с дълъг професионален стаж и безупречни професионални биографии. Срещу тях застават петима души - наркопласьори, които са разследвани от тях. Тези наркопласьори са подсъдими по друго дело в специализирания съд. Те се появяват по уникален начин. Всички те са обявени за национално издирване и когато са задържани двамата полицаи, се появяват и дават показания пред съдия... Оказва се, че сме склонни да вярваме на наркопласьорите, а не на полицаите", посочи той

По думите на Йорданов при едно влизане на делото в съда "ще падне голям смях" с показанията на наркопласьорите, но полицаите няма да се смеят, защото до това време ще са лежали с месеци в ареста.


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За туй ли бързаха да съобщят новината за скрънзавите наркопласьори лишили се от 100 гр. наркотици за да съберат 5000 лв. Колкото са 100 дози по 20 на всеки от тях за подкуп по тоз канал,че не е известно белязани или не са парите щом дозите пакетирани не са белязани като за вътрешни и външни канали за отчитане,че да отчетат загуби необходими за подмяна на каналите с канализацията и канализирането за приспадането им от оборотните как пред фалит заради делото до капи-те,че обвързани как издирвани.
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Общо взето, нищо от великата пресконференция на Сийка и на Вътрешна сигурност, не е вярно! Международни канали, подкупи, кофчежник на групата, който после съда освободи и пр. Въпросът един ден ще е дали по това дело разследващите не са извършвали престъпления срещу правосъдието? Дали не са влезли в съглашателство с бандитите, за да прикрият собствените си действия и да ги припишат на други? На мен така ми мирише!
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
През тези месеци обаче докато стане ясно дали обвиненията са смешни, хонорарите които този ще прибере няма да са смешни. Ченгетата сигурно ще могат да си ги позволят.
13
3
 
7
 
! Отговори
хе преди 1 месец
Много нагъл е този адвокат.На полицаите не вервам.Защо ли?Защото почти всеки ден разследващи журналисти на такива полицаи,ги дават по телевизията.Това адвокат да си е по зле и от двоен и троен шпионин.
12
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Наркопласьори свидетелствали срещу задържаните антимафиоти
Емануил Йорданов: Склонни сме да вярваме на тях, не на полицаите"

Естествено. Даже предлагам да назначите някой от тях начело на звено "Наркотици" в ГДБОП.
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вътрешна сигурност до момента колко полицаи е вкарала в затвора?
За колко е помогнала да бъдат вкарани в затвора се пита... И колко полицая са изловили, че лъжат и мамят и колко полицая са уволнили от работа?
Вероятно ако има въобще някакви хванати в издънка, ще се броят на пръстите на ръцете за години и ще са все такива, които са назначени по време на опозицията или са без особени връзки.
10
4
 
9
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
Да бе, да закрият "Вътрешна сигурност", що? Че са си свършили работата?? Няма смърт без причина, както е казал народа. Ай да не бяха вземали нищо, пък да видим дали щяха да рият бандитите срещу тях?! Много лесно се измъкваме с това "ама те ги подхвърлили", да бе, само че преди това едни други са ги белязал. Да си направят тез айдуци сметка какви ангажименти пред кого са поемали и какво не са изпълнили? Затова ги пържат сега. Кат се забъркаш в кофата с л...а ще се опръска, няма как!
9
3
 
10
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
Защо не закрием целият държавен апарат????
30год. все едно и също. Поне на мен ми писна.
Заем след заем. Неефективни :управляващи, правоприлагащи и правоналагащи органи и т. н. Поне на мен ми писна да плащам данъци а тъкива като ТОЯ да ми обясняват какво трябва да се прави. Я го питаите ТОЯ, каква пенсия взима за бивш министър и депутат???? А нашите родители и баби и дядовци живеят с по 350лв.????
8
2
 
13
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
А кога ще закрият теб и Костов. Жалко подобие на човек.
7
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На практика е прав. Има много случаи в които се подават сигнали за нередности в полицията, след което "фиктивно" се назначава уж проверка от Вътрешна сигурност и накрая Вътрешна сигурност дава едно "експертно" заключение с което оневинява колегите си и легализира действията им, като изопачава фактите. Всичко това се прави с цел от типа... "Сега аз ще ти помогна, с после ти ще помогнеш на мен!". И следват после някакви истории като тези с изнудване на наркоразпространители, подпомагане и т.н.
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Голям смях.....

Тоя сега ли разбра, колко е ниско доверието в милицията?
5
1
 
14
 
! Отговори
бай ганю преди 1 месец
ехааа мимито пак изкочи от някъде със най логичното обяснение
явно тези пласиори са били под голям натиск за да се стигне до това да направят тази стъпка
рекетиралите ги полицаи явно са се самозабравили в лакомията си колко да им искат в замяна на чадър
4
1
 
17
 
! Отговори
Коментар преди 1 месец
То пък Органите много ги е страх от Вътрешна сигурност!Хаха!Че нали и там са същите корумпирани ченгесари!От една банда са!Вътрешна сигурност било!Хаха!От един дол дренки!
3
2
 
12
 
! Отговори
dd преди 1 месец
Разбира се , че трябва да се закрие вътрешна сигурност на МВР , така и ексминистъра няма да разследват . защото нещо подозрително бързо се уреди от другата стана .
2
5
 
11
 
! Отговори
гггг преди 1 месец
а иначе вярваме на божков? как става това раздвоение?
1
2
 
39
 
! Отговори
Gorskio преди 1 месец
Ся, ексминистре, да се разберем - вземали ли ли са подкуп с белязани пари топполицаите или не са вземали??? Щото то имаше и един топ банкер безупречно минали и много награди в областта на финансите, който сега стои в Сърбия, както и топ бизнесмен, който стои в Дубай...