Борисов на разпит в прокуратурата заради Бобоков

Депутатът от ГЕРБ Пламен Нунев също ще дава показания
108
Борисов на разпит в прокуратурата заради Бобоков
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Специализирана прокуратура продължава действията по разследването по досъдебно производство за престъпно сдружение с цел търговия с влияние.

Още по темата

Заключението от изготвената компютърно-техническа експертиза на иззети по делото веществени доказателства е обект на задълбочен анализ. С оглед изясняване на обективната истина по досъдебното производство се провеждат множество разпити на свидетели и се приобщават документи, относими към предмета на разследването, съобщиха от прокуратурата.

С оглед установена комуникация на различни дати през 2019 г. между лицето Пламен Бобоков. и Пламен Нунев, народен представител, областен координаторна ЕРБ в Русе и Росен Даскалов, бивш общински ръководител на ГЕРБ в Русе, същите са призовани да дадат показания.

Във връзка с изнесени твърдения в медиите от обвиняемия Пламен Бобоков,Специализирана прокуратура уведомява, че на 07.07.2020 г. в качеството на свидетел е призован за разпит и Бойко Борисов, министър-председател на България.

 


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
нека да позная - ще го разпитат протоколно и ще повдигнат още обвинения на Бобоков, а Борисов ще излезе чист като сълза, понеже вече е разпитан и проверен... Кривосъдие по Лойко, Дебелян и Доган. Пацо Нунев и той невинен и ни лук ял, ни лук мирисъл. Като Пацо Терасата.
101
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Слава на БКП!!!!!!
100
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А за къщата в Барселона?????
99
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тулупа продължава да се прави на луд, както Гешев му казал "Много успешно се правите на луд". Цирк отвсякъде. Уж ще го разпитват и естествено нищо нередно няма да открият при него, но пък другия участник в чата е престъпник? Как става тая работа??? С обсебване на прокуратурата и съда... ето как
98
2
 
3
 
! Отговори
Handel преди 1 месец
Ей това се казва смелост!
97
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А прокуратурата на кого е, нали са избрани от ГЕРБ ? Все едно аз да разпитвам тати, но предварително да си съгласуваме с него въпросите и отговорите ! Чекмеджето е известен бандит от 90-те, беше "васал' СИК и им пазеше автопаркът, а про'стата бг-овца толкова е изпростяла, че му позволи да я изнасилва 10 години !
96
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
циркът продължава - викат го за протокола и после ще кажат - разпитан е и няма установени нарушения, а пък останалите ще ги съдят до дупка. кривораздаването на Лойко, Дебелян и Доган!
95
1
 
11
 
! Отговори
Плевенски преди 1 месец
Ще бъде посрещнат със ,,здравей Бос" и разпитван за някакви безобидни,, смс"-и. Имитация на дейност от прокуратурата към хунтата.
94
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Боко сам ли ше ходи или ще закара цялата свита!! Както ги бе строил когато лъсна шкафчето! Караянчева вече не е ли тпа пуЙка?? Лъчо..да помага, Барни..
Дончев с цитат наГьоте...
*** , прстак...
93
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А за пачките в чекмеджето той ще ги разпитва.
92
0
 
12
 
! Отговори
Ралин преди 1 месец
Радой Ралин--- По страшен от спина, по жилав от рака, сега засега се оказа простака......
91
5
 
25
 
! Отговори
Петров преди 1 месец
Хитри милиционерски похвати от страна на Гешев,който ще "разпита" Борисов!Този театър, на който е режисьор и постановчик назначеният гл. прокурор,е с цел "удрянето" по имиджа на президента Радев,който има одобрение от българите над 50% и мижавите 25% за Борисов! Пл. Бобоков, собственикът на "Приста ойл",произвежда машинни масла които са на българския пазар,а Ив. Гешев произвежда компромати,които много скоро ще бъдат изхвърлени в най близкия контейнер! Не закачайте Президента на България!
90
1
 
11
 
! Отговори
Бай ВарвАр преди 1 месец
Калеко Алеко , включвай отвреме навреме и втората мозъчна клетка , че проф.Христов ще те съди за нерегламентирано увеличаване на 80-те пороцента към 81 ...
Калинки , сър !
89
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дали и зобщо е влязал за разпит или са пили по едно кафе и са се разбрали, още един път, какво да кажат, че официално са направили ;)

Предсатвяте ли си, да сте Бойко Борисов и некакви, да ви правят номера и да се излагате с разпити и прозие ... баааа баааа! Найш ли га!
88
1
 
11
 
! Отговори
1 преди 1 месец
До Калеко Алеко,ти по цял ден клечиш в тоалетната му,излез,малко на въздух поне.
87
3
 
12
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 1 месец
Милиционер с каскет /като бай Тошо и Ленин/ и със златен ланец /като мутрите от 90г./ ,ще разпитва милиционер-пожарникар ,накичен генералски пагони.Това е поредния Цирк ГЕРБ.
Представям си дон Барба Ганьос как носи веществените доказателства /чекмеджето с 1.8 млн. евро и златни кюлчета/ и ги предава на шефа на Спецпрокуратурата Франтишек Петков.Същия Франтишек ,който открадна над 5 млн и 35 кг злато от Илия Златанов.
Гледайте историята на Илия Златанов в нета.
86
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Калеко Алеко

Калечка, жив и здрав да си - ти ще си първия дето ще го направи това за тоалетните!!! Щото вие, гербеурунгелите не подбирате и сте с таз която е на власт !!!! Айде скрий си космите под мишниците :)))))
85
1
 
12
 
! Отговори
Шопо преди 1 месец
Че пийнат кафе и кола,че си кажат по някой виц,че изпафкат по една пура от 320 лева едната и че му ударат параф ,, НЕВИНЕН,,...
84
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хахахах

Обикновен човек на ТЕРИТОРИЯТА за 5 лева му се ВМЕНЯВА НАСИЛА ВИНА ОТ ПРОКУРАТУРАТА

Щом Б.Б. бил НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО и го галеме с перце!Хаххахахаах
ЕС, ценостти, съд да си го ............... където слънце не огрева
83
3
 
2
 
! Отговори
проза преди 1 месец
Минус-плюсове драска отбора от осем клакьора.
Що търпите това, мили хора?
Да ни вкарат в обора, на празната ясла
то туй е от ясно по-ясно.
Това ли е нашата участ?
Уви! Сами си градиме наш'те съдби!