Борисов на разпит в прокуратурата заради Бобоков

Депутатът от ГЕРБ Пламен Нунев също ще дава показания
108
Борисов на разпит в прокуратурата заради Бобоков
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Специализирана прокуратура продължава действията по разследването по досъдебно производство за престъпно сдружение с цел търговия с влияние.

Още по темата

Заключението от изготвената компютърно-техническа експертиза на иззети по делото веществени доказателства е обект на задълбочен анализ. С оглед изясняване на обективната истина по досъдебното производство се провеждат множество разпити на свидетели и се приобщават документи, относими към предмета на разследването, съобщиха от прокуратурата.

С оглед установена комуникация на различни дати през 2019 г. между лицето Пламен Бобоков. и Пламен Нунев, народен представител, областен координаторна ЕРБ в Русе и Росен Даскалов, бивш общински ръководител на ГЕРБ в Русе, същите са призовани да дадат показания.

Във връзка с изнесени твърдения в медиите от обвиняемия Пламен Бобоков,Специализирана прокуратура уведомява, че на 07.07.2020 г. в качеството на свидетел е призован за разпит и Бойко Борисов, министър-председател на България.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нека да позная - ще го разпитат протоколно и ще повдигнат още обвинения на Бобоков, а Борисов ще излезе чист като сълза, понеже вече е разпитан и проверен... Кривосъдие по Лойко, Дебелян и Доган. Пацо Нунев и той невинен и ни лук ял, ни лук мирисъл. Като Пацо Терасата.
99
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слава на БКП!!!!!!
98
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А за къщата в Барселона?????
97
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тулупа продължава да се прави на луд, както Гешев му казал "Много успешно се правите на луд". Цирк отвсякъде. Уж ще го разпитват и естествено нищо нередно няма да открият при него, но пък другия участник в чата е престъпник? Как става тая работа??? С обсебване на прокуратурата и съда... ето как
96
2
 
3
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Ей това се казва смелост!
95
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А прокуратурата на кого е, нали са избрани от ГЕРБ ? Все едно аз да разпитвам тати, но предварително да си съгласуваме с него въпросите и отговорите ! Чекмеджето е известен бандит от 90-те, беше "васал' СИК и им пазеше автопаркът, а про'стата бг-овца толкова е изпростяла, че му позволи да я изнасилва 10 години !
94
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
циркът продължава - викат го за протокола и после ще кажат - разпитан е и няма установени нарушения, а пък останалите ще ги съдят до дупка. кривораздаването на Лойко, Дебелян и Доган!
93
1
 
11
 
! Отговори
Плевенски преди 3 години
Ще бъде посрещнат със ,,здравей Бос" и разпитван за някакви безобидни,, смс"-и. Имитация на дейност от прокуратурата към хунтата.
92
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко сам ли ше ходи или ще закара цялата свита!! Както ги бе строил когато лъсна шкафчето! Караянчева вече не е ли тпа пуЙка?? Лъчо..да помага, Барни..Дончев с цитат наГьоте...*** , прстак...
91
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А за пачките в чекмеджето той ще ги разпитва.
90
0
 
12
 
! Отговори
Ралин преди 3 години
Радой Ралин--- По страшен от спина, по жилав от рака, сега засега се оказа простака......
89
5
 
25
 
! Отговори
Петров преди 3 години
Хитри милиционерски похвати от страна на Гешев,който ще "разпита" Борисов!Този театър, на който е режисьор и постановчик назначеният гл. прокурор,е с цел "удрянето" по имиджа на президента Радев,който има одобрение от българите над 50% и мижавите 25% за Борисов! Пл. Бобоков, собственикът на "Приста ойл",произвежда машинни масла които са на българския пазар,а Ив. Гешев произвежда компромати,които много скоро ще бъдат изхвърлени в най близкия контейнер! Не закачайте Президента на България!
88
1
 
11
 
! Отговори
Бай ВарвАр преди 3 години
Калеко Алеко , включвай отвреме навреме и втората мозъчна клетка , че проф.Христов ще те съди за нерегламентирано увеличаване на 80-те пороцента към 81 ...Калинки , сър !
87
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали и зобщо е влязал за разпит или са пили по едно кафе и са се разбрали, още един път, какво да кажат, че официално са направили ;)Предсатвяте ли си, да сте Бойко Борисов и некакви, да ви правят номера и да се излагате с разпити и прозие ... баааа баааа! Найш ли га!
86
1
 
11
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Калеко Алеко,ти по цял ден клечиш в тоалетната му,излез,малко на въздух поне.
85
3
 
12
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 3 години
Милиционер с каскет /като бай Тошо и Ленин/ и със златен ланец /като мутрите от 90г./ ,ще разпитва милиционер-пожарникар ,накичен генералски пагони.Това е поредния Цирк ГЕРБ.Представям си дон Барба Ганьос как носи веществените доказателства /чекмеджето с 1.8 млн. евро и златни кюлчета/ и ги предава на шефа на Спецпрокуратурата Франтишек Петков.Същия Франтишек ,който открадна над 5 млн и 35 кг злато от Илия Златанов.Гледайте историята на Илия Златанов в нета.
84
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Калеко АлекоКалечка, жив и здрав да си - ти ще си първия дето ще го направи това за тоалетните!!! Щото вие, гербеурунгелите не подбирате и сте с таз която е на власт !!!! Айде скрий си космите под мишниците :)))))
83
1
 
12
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Че пийнат кафе и кола,че си кажат по някой виц,че изпафкат по една пура от 320 лева едната и че му ударат параф ,, НЕВИНЕН,,...
82
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ХахахахОбикновен човек на ТЕРИТОРИЯТА за 5 лева му се ВМЕНЯВА НАСИЛА ВИНА ОТ ПРОКУРАТУРАТАЩом Б.Б. бил НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО и го галеме с перце!ХаххахахаахЕС, ценостти, съд да си го ............... където слънце не огрева
81
3
 
2
 
! Отговори
проза преди 3 години
Минус-плюсове драска отбора от осем клакьора. Що търпите това, мили хора? Да ни вкарат в обора, на празната яслато туй е от ясно по-ясно.Това ли е нашата участ?Уви! Сами си градиме наш'те съдби!