2891 нови случая на коронавирус в страната, жертвите са 29

22.8% от тестваните са дали положителен резултат
31 окт 2020 07:30, Нели Христова
358
2891 нови случая на коронавирус в страната, жертвите са 29
Снимка: БГНЕС

2891, с 202 случая повече от вчера, са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица при направени общо 12 634 PCR теста през изминалите 24 часа. Тоест положителни са 22.8% от тестваните. Това показват данните в Националната информационна система.

Още по темата

Така общият брой на потвърдените случаи става 51 041, от които активни 29 910.

182 са излекуваните през последното денонощие, а общият им брой е 19 877.

Хоспитализираните лица са 2447, от които 165 се намират в интензивното отделение.

Починалите лица с доказана коронавирусна инфекция са общо 1254, като 29 от случаите са от последните 24 часа.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 149; Бургас - 73; Варна - 158; Велико Търново - 54; Видин - 13; Враца - 63; Габрово - 68; Добрич - 16; Кърджали - 68; Кюстендил – 25; Ловеч -56; Монтана - 38; Пазарджик - 59; Перник - 54; Плевен - 98; Пловдив - 204; Разград - 39; Русе - 132; Силистра - 17; Сливен - 50; Смолян - 17; София област - 63; София (град) - 1059; Стара Загора - 121; Търговище - 58; Хасково - 46; Шумен - 60; Ямбол – 33

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


358
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
короната ще освободи страната от мафията и мутрите. Друг няма кой.
48
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Във САЩ един тест струва 5 долара, хората си купуват по една торба тестове половината показват, че си заразен половината показват, че не си заразен. Сега Меркел носи ваксините и като се ваксинират хората ако ваксината е точно това зараза със вируса, то хората имащи съпътстващи заболявания ще измрат доста яко тъй като ваксината може и да им създаде антитела ама докато се създат пнемвонията може да ги натръшка.
47
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 55Умирали били хора без придружаващи заболявания? 90% от тях никога не са ходили на лекар и никога не са пили лекарства, а когато нещо ги е заболявало са го лекували с ракия, чесън и туршия.-------Tия пък дето вечно се влачат по доктори цъфнаха и вързаха! Жертви на мафията в бели престилки. Опитни зайчета - блъскат ги с хапове на принципа проба-грешка. Който оцелее, оцелее. Не, мерси. По-добре с чесън и ракия, отколкото виснал пред поредния ненаяден доктор.
46
3
 
9
 
! Отговори
Вела преди 3 години
Ние народа се справихме с много неща. Справихме се с жестока криза на няколко фалирали банки, които потопиха икономиката ни, с експерименти с нови политически партии, с експеримента да модернизират стария комунизъм с нов. Справяме се с ниски пенсии, пробваме се да се справим с ниския морал в обществото. Ще се справим и с вируса. Повечето ще го изкараме, други ще се крият, трети ние ще скрием за да ги запазим. Но ще се справим, защото сме българи, а българите винаги се справят!
45
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 54 ГЛУПОСТИ те край нямат. Какви Нано частици.
44
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако имунната система на човек не може да се справи с вируса шансовете намаляват драстично.Ситуацията показва колко зле сме като общество със здравето.Умирали били хора без придружаващи заболявания? 90% от тях никога не са ходили на лекар и никога не са пили лекарства, а когато нещо ги е заболявало са го лекували с ракия, чесън и туршия.Колко българи са се интересували от здравния статус на своите предци за 3 -4 поколения назад, за да знаят какво здраве наследяват?
43
17
 
7
 
! Отговори
Доктор Гейтс преди 3 години
Ще ви сложа ваксината с наночипове и приключваме истерията.Който откаже ваксината, влиза в национален регистър на потенциално опасен за останалите. Нещо като враговете на народа през комунизма.Няма мърдане. Измислили сме го!
42
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не го ли разбрахте бе, ясно че със затваряне няма да изчезне тотално, но ще даде възможност по малко заразени и починали да има до пускане на ваксината. Ако смятсте че сте съчките на Мангъра които ще изгорят, заразявайте се.
41
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дифузно има го навсякъде няма нужда от КПП . Достатъчно е дискотеките и заведенията да се затворят . Контрол на броя в хипермаркетите и др. магазини.Зимният сезон е провален .
40
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ни интересува след малко отварят кафенетата отиваме на кафенета после и на кръчма и така цял ден. Като настъпи вечерния час обаче във 23,30 часа зимно време ще се прибера за да не ме хване вируса Във държaвата на безкнижните, нискочели разбойници е така. Студентите да не ходят да учат за да не се заразят в университета, а да ходят във инфекциозните там да се заразяват още по-успешно.
39
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 20 Дейвид Айк - Чуваш ли се какви ги плещиш? Пак си се надрусал с кристали, екстази и амфеткиЗа един месец смъртността от Ковид скочи четири пъти и всеки божиден си отиват по трийсетина души; това за един месец ще направи към хиляда починали и това не е предел. затова проф. Муафчийски предупреждаваше, че ако ще се мре, ако се изпусне ситуацията, но кой да чува
38
7
 
9
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Ако трябва да чакам на Борисов, Ангелов, Кунчев и Мутафчийски да се справят с корона кризата по добре направо да лягам в ковчега.
37
3
 
15
 
! Отговори
до 41 преди 3 години
на Мангъра глупостите са за 2/3 , ама файда йок, имунитета изчезвал за 4 месеца.
36
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гилма веднъж го гледахме,затвориха всичко и като отвориха пак тръгна заразата,особено сега когато въдухът се напълни със смог,а той пренася по-лесно всички вируси.Явно без лекарство и ваксина заразата няма да спре.Със затваряне може да се забави,но няма да спре.Всички ще се заразим неизбежно е.
35
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе нея съвсем ни взеха за ***.....Вчера бяха направени 11700 теста днес 12600 нормално е да открият 200 заразени повече. Само стресиращи БЕЗСМИСЛЕНИ Статистики....
34
12
 
20
 
! Отговори
Герб стадо преди 3 години
Пълна безотговорност на властите и лично на премиера Борисов. Не предприе нищо , никакви мерки за предпазвани на хората, пълна нула. Сега заради него хората умират, лекарите изнемогват, а цяла Европа слага бан на българия.
33
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хайде стига го крихте тоз Бургас, не ме баламосвайте че на всякъде бройките растат само там видиш ли намаляеат. Плевен е 4 пъти по мслък град като население и за седмица надмина Бс с 25%.Или крият бройки или не правят тестове.Стига с тоз мутро туризъм и ресторантьорство криворазбрано.
32
8
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Аз откак си спрях 5G мрежата и си хвърлих в коша телефона SAMSUNG Galaxy S20 Ultra за 1500 лева и вече Ковида не ме лови. Сега ще си купя чадър срещу Кемтрейлс и алуминиева шапка срещу Извънземните облъчвания на Кораба Майка. Препоръчвам на всички дрогаре от БСП да вземат подобни мерки!
31
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя "медицински гений" Мутафчийски как така не можа да убеди Борисов да вземе по-адекватни мерки, като е знаел ,че ще има голямо умиране? Или и той е част от политическия сценарий, който няма нищо общо с медицината. Уж е шеф на НОЩ пък не смее да се появи?! Няма що, "голям мъж" е!
30
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това искат хората. Затваряне поне до пролетта с КПП, СМС, махане на пейките от парковете и образование в електронна среда. Маски за всички навсякъде. Не само на открито, независимо къде си, но и в личните превозни средства, защото е доказано че ужасния вирус живее по 17 и повече дни върху повърхности. Маски и за най-малките, защото те са супер разпространители. Само така ще опазим здравната система, за да има кой да ни лекуват.