Непълнолетен отива на съд, пребил и ограбил мъж в София

Въпреки че е под 18 г., момчето отлично е съзнавало постъпките си
16 ное 2020 17:30,
18
Непълнолетен отива на съд, пребил и ограбил мъж в София
Снимка: БГНЕС

Пращат на съд непълнолетен, пребил и ограбил мъж в София. На 16.11.2020 г. момчето, заедно със съучастници, отнело чужди вещи – раница с преносим компютър, мобилен телефон, мъжки кожен портфейл, банкови карти, карта за болница и лична карта, всичко на обща стойност 812,28 лева. Младежът нанесъл и удари с крака по тялото на жертвата си, съобщиха още от прокуратурата. Въпреки, че е непълнолетен, извършителят е разбирал отлично постъпките си, допълниха от съда.

На 11.03.2020 г. около 23,30 ч. на бул. "Витоша" в гр. София извършителите се срещнали и се уговорили да намерят някой пиян мъж, когото да ограбят и да му вземат телефона и парите. Около 04,30 ч. на 12.03.2020 г. те забелязали пиян мъж, който носел раница на гърба си.

Около 04,50 часа в тунел на жилищна кооперация на ул. "Три уши" непълнолетният скочил на гърба на пострадалия и по този начин го съборил на земята, след което започнал да го рита. Мъжът стискал здраво раницата си за презрамката, но след непрекъснатите ритници и дърпане на раницата рамото му се извадило. От болката пострадалият пуснал раницата и пазел главата си от ударите.

След като успели да издърпат раницата с намиращите се в нея вещи, момчетата избягали. Раницата изхвърлили в кофа за боклук в близост до мястото на нападението, а съдържащите се в нея вещи - на обща стойност 812,28 лева, задържали за себе си.

Досъдебните производства водени по отношение съучастниците на обвиняемия - И. И. и К. М. са приключили със сключване на споразумения.

Предстои делото срещу обвиняемия Е. Г. да бъде насрочено за разглеждане в съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
хора ли? преди 3 години
Човек, който пише "управия" и иска да убие всички деца твърди, че плаща данъци?? Получава плюсове наред...Логика???
11
2
 
1
 
! Отговори
Ястребител преди 3 години
До 12Хуййняко, точно като този младеж третирахте навремето най-великия български национален герой Васил Левски! И крадец го нарекохте, и разбойник го обявихте, дори не дадохте да бъде погребан в християнско гробище, защото бил заклал един юноша. Един ден бъдните поколения ще оценят заслугите и на този младеж за освобождението на българия от *** робство и ще бъде обявен за национален герой! Че може и за светец да бъде обявен юнака!
10
0
 
1
 
! Отговори
До Ястребител преди 3 години
Абе, ***..
9
0
 
6
 
! Отговори
Гаро преди 3 години
Какво значи непълнолетен!? Вижте му деянието. Без съд,за 15год. не в затвор а в трудов лагер по 12ч. само нощен труд - иначе няма управия!
8
12
 
2
 
! Отговори
Ястребител преди 3 години
Браво на юнака! Докато има такива патриоти като него, следващи пътя на Васил Левски, има надежда за тази страна! Младежът е събирал средства за революционна дейност, излага си живота на риск за благото и бъдещето на свободна българия. И вие престъпник го изкарахте младежа! Този юнак един ден ще заеме почетното си място в пантеона на българските национални герои наравно с Васил Левски!
7
0
 
8
 
! Отговори
и те така преди 3 години
непълнолетния престъпник да се вкарва в затвор за непълнолетни до като стане пълнолетен , след това в общоприетия затвор където ше стане млада булка . кое му е сложното ? ако няма затвор за непълнолетни , да се построи , ако трябва 2-3-4-....колкото са необходими .
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1..извади си пръстите от контакта...
5
0
 
12
 
! Отговори
Барселона преди 3 години
Трябва да се поправи по скоро този сбъркан закон..за малолетните...Убиецът си е такъв независимо дали е на15,,,17... 20...30..40...и.т.н.Така че трябва да носи цялата строгост на закона...
4
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изпечени убийци. Не трябва милост за подобни г-ниди. Такива няма да правят нищо друго в живота си освен кражби, насилие и убийства.
3
3
 
16
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Аз поне плащам данък на тази държава а тези деца нищо не правят! И образованието им е безплатно и родителите ги гледат им дават по сто лева на седмица, Еми няма управия. Аз на 8 години носех чували 10 килограма, работех и си изкарвах прехраната а сегашното поколение само иска без да дава.
2
5
 
4
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
А ти какво полезно правиш за държавата?
1
15
 
7
 
! Отговори
Заради това преди 3 години
Ето заради това искам абсолютно всяко едно дете от 1-12 клас да бъде убито, и без това са малоумно, по цял ден играят на компютъра, нищо добро не правят за тая държава, в последните места сме заради тях! Да гниете ново поколение!