Пакистанец спечели дело срещу шефа на полицията в Добрич

Акил Сървър идва нелегално в страната през 2017 година
40
Пакистанец спечели дело срещу шефа на полицията в Добрич
Снимка: Pixabay

Пакистанецът, подал жалба в Добричкия административен съд, срещу началника на ОД на МВР, спечели делото, съобщи БНР.

То е заведено против мълчалив отказ за предоставяне на еднократно разрешение за продължително пребиваване в България. Акил Сървър идва нелегално в страната ни през 2017 година, за да живее със своята съпруга, която е българка, и с детето си, след като посолството ни в Пакистан многократно отказва да му бъде издадена виза.

Добричкият административен съд решава че жалбата на Акил Сървър срещу мълчаливия отказ да му бъде дадено разрешение за продължително пребиваване в България е основателна. Съдът определя действията на ОД на МВР в Добрич като необосновани и незаконосъобразни, тъй като разрешение за продължително пребиваване може да бъде издадено при наличие на извънредни обстоятелства, както и на членове на семейства на български граждани.

Съдът също смята, че е нарушена Хартата за правата на човека, като дава указания за повторно произнасяне на отговорните институции относно легалното пребиваване на Акил Сървър в страната. Битката на младото семейство да им бъде позволено да живеят заедно в България продължава вече пета година.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: делополицияпакитанец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
6
 
31
 
! Отговори
Хитър Петър преди 3 години
До Дядо ми:Защо тъпата *** или мангасарка /която е направила този брак за пари/ да живее с него в "издухания" Пакистан, като може да го уредис българска лична карта, с която да пътува свободно в ЕС !!!
14
6
 
26
 
! Отговори
Леле преди 3 години
А дамата от Добрич от кой етнос е.... и какво ми пука, че са женени , щом властите му отказват достъп до България, значи имат причини- пък и любовта трябва да победи тази несправедливост и да се пренесе към Исламабад! Ако знаехте какво се случва с всички, които не са мюсулмани в пакистан (нарочно с малка буква!) , нямаше да защитавате кюмюра. Честит ни джихадист, България, сега да се готвим да посрещаме и 150 членната му рода :/
13
11
 
13
 
! Отговори
Хюго Бос преди 3 години
Мислиш , че е българка? По-скоро е от тези с фекалния цвят...
12
6
 
18
 
! Отговори
Хюго Бос преди 3 години
Гнусна работа, н е ни стигат месбтите фекални оркообразни, че съдът вкарва нови. И то от клоаки, където убиват, ако си християнин. Да пожелаем на съдиите близка среща с тях.
11
5
 
27
 
! Отговори
Дядо ви преди 3 години
Каква е пречката да живеят заедно в Пакистан?
10
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно време поне ходехте на курвабет в Европа, а сега чак в Пакистан.... Бабите ви за това си сплитаха косите и скачаха, да плюете на тях и да раждате от тия....
9
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Гуньо БалканскиС теб съм брато.Що не се съберат в Пакистан?Прекрасна страна за ***.! ченге да свърши нещо полезно за полза роду.
8
8
 
23
 
! Отговори
Хайл преди 3 години
Пакистанците са най-най-най... гнycния народ на планетата!Имал съм такъв на етажа в общежитие в чужбина!Няма роми, няма черни няма индийци! Тези бият всички и по cмpад и по наглост и по всичко!!!
7
15
 
15
 
! Отговори
Вътко преди 3 години
Не разбирам какви са основанията на посолството ни да издаде виза на човека, щом жена му е българка. Ако е престъпник бих разбрал, но той не се крие, не е арестуван. Значи отказа за издаване на виза също е необоснован.
6
12
 
22
 
! Отговори
Гуньо Балкански преди 3 години
Аз цял живот съм се борил срещу "ушатите" и съм ги ненавиждал,но този път твърдо заставам зад ченгето, което е "отрязало" мерацитена този . . .*** !
5
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
браво на пакистанеца,сега болните мозъци във форума ще са пукнат от яд
4
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не говорете глупости!!Не всеки пакистанец е исламист,и не всеки вярващ в ислам е радикален.
3
14
 
4
 
! Отговори
Сашо от Варна преди 3 години
Нагъл"пакистанец"....
2
14
 
17
 
! Отговори
Тато преди 3 години
И 100% делото е разглеждано от СЪДИЙКА! Някоя модерна юристка, пожалила пакито, че е с българка и да не ги разделят. На нашите фльорци не им пука за чистотата на нажията и за вносния джихад...
1
16
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добрич е един от най-пропадналите областни градове. А пък жените им са такива суки... Никога не си хващайте гадже оттам !