Кристиян отива на съд за ПТП-то, при което загина Милен Цветков

Наскоро обвиняемият беше оставен за постоянно в ареста
45
Кристиян отива на съд за ПТП-то, при което загина Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

Прокуратурата даде на съд Кристиян Николов, обвинен за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков. Това съобщиха от съда.

Още по темата
Инцидентът стана на Великден.

Тогава джипът му с висока скорост - 99 км в час в градски условия, връхлетя върху автомобила на Милен Цветков, докато чака в колата си на червен светофар край столичен мол. Минута след удара журналистът издъхна от травмите.

Според прокуратурата има достатъчно събрани доказателства - свидетелите, записите от камери и наркотиците в кръвта му. Джипът на Кристиан е бил технически изправен и той е имал възможност да го управлява и да спре преди удара. Имал е пряка видимост, видял е червения светофар и колата на Цветков пред него, сочат събраните доказателства по разследването.

Последно съдът реши да остави Николов в ареста, като исканията му за "домашен арест" не бяха уважени.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За съжаление в България е така,плащаш си колкото и на който трябва и си правиш каквото си пожелаеш.Жалко за семейството,а такива ликета на големци който наистина нямат един трудов ден е пълно.Този индивид трябва да изгние в затвора ...без право на обжалване!
16
1
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
Жалко за малкото момче на Милен Цветков, че ще расте без баща! Разглезения и презадоволен безмозъчен убиец трябва да си получи заслужена присъда . Има една стара приказка зъб за зъб.. е най-добре!
15
0
 
10
 
! Отговори
Тц преди 3 години
Някой беше пуснал скрийншот от справка в гаранционния фонд от където се виждаше че колата на извършителя е нямала гражданска отговорност. И такава е сключена часове по-късно но не намирам снимката. Дано ако това е вярно също да се вземе под внимание. А вещите лица много добре са изчислили 99км/ч... Трябва експертиза от независим чужд институт! Тогава други км/ч ще излязат. Ама няма да е добре за извършителя. Ама добре го защитават явно.
14
0
 
21
 
! Отговори
Само напомням преди 3 години
Кристиян вече има присъда за грабеж на бензиностанция, но тогава е непълнолетен му се разминава с условна присъда.После пиян и дрогиран не спира на стоп палка и тръгва за бяга от патрулката, но полицията го хваща. Маминка плаща където трябва и малкото кeлеме се отървава само с 2000 лв глоба, платени пак от мама, защото той не е работил 1 ден през живота си.Сега на 4 вида наркотици размазва човек на червен светофар, без дори да се опита да спре!Това чудовище трябва да лежи доживот!
13
0
 
13
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
А този съд народен ли ще е?
12
0
 
22
 
! Отговори
Ники преди 3 години
***, как ги изчислите 99 км/ч ,а не 101км/ч? Безочни циници! Маминка кога ще я съдят,а другите *** от колата?
11
2
 
27
 
! Отговори
Джо преди 3 години
Не е е загинал Милен, това дрогираното го уби!!!
10
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре де, как са изчислили, че скоростта е 99 а не 100км/ч?Или всичко е игра задарди 1 кмч, което обаче е огромна разлика, защото в едининя случай попадаш в по-леката категория превишена скорост до 50кмч, а в другия си в по-тежката 50 и повече кмч.
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
10, за Стартира съдът срещу Горбачов, браво! Но аз бих допълнил Стартира съдът срещу Горбачов и срещу Елцин.
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ot velikden do koleda ne sa osadeni oste tesi trima bg ortodoksalni christianski teroristi...ste zakovem po darvetata prokurori, advokati i sadii!
7
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А масовия убиец Бойко от Банкя кога?Все пак този е убил 1 човек, а Буда милиони!
6
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мина и година и прокуратурата даде на съд Кристиян. Пак добре. Пак бързо. За разлика от Русия, където на 09.12 тази година се проведе първото заседание по същество за незаконната ликвидация на СССР. Руснаците са изключително радостни от това събитие и в мрежите го нарекоха Стартира съдът срещу Горбачов.
5
2
 
60
 
! Отговори
Отвратен преди 3 години
Това разглезено и презадоволено мамино детенце уби човак след като се е надрусал с 4 вида опияти. Имаше очи да каже на всеослушание, че имал бил нужда да си е вкъщи. Все едно, че убитият от него Милен намаше такава нужда. Сега вече съдът да реши за колко години затворът ще е неговата къща. Аз бих искал това да са поне 20 години, колкото се дават съгласно НК за умишлено убийство. За памет и назидание за всички.
4
7
 
11
 
! Отговори
до 2 преди 3 години
След една твоя роднина от женски род.
3
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре бе! За десет месеца - решиха да го пратят на съд, сега има-няма още десет години -и присъда!
2
2
 
48
 
! Отговори
99 преди 3 години
Това за 99км/ч е доста съмнително. 129 км/ч е по-вероятно. Ама все пак за превишение над 50км/ч санкциите да други и на младежа ще му станат много утежняващи те вината доказателства. Явно много добре работи защитата от близките.
1
2
 
33
 
! Отговори
Arbeit macht frei преди 3 години
Защо е нужен съд при тези 99км/ч с които се е движил?!