Кристиан пред близките на Милен Цветков: Съжалявам!

Делото за катастрофата, при която загина журналистът, е в ход
26

Започна делото за катастрофата, при която загина Милен Цветков. 22-годишният Кристиан Николов е обвинен за умишлено причиняване на смъртта на журналиста.
Още по темата
Николов влезе в съдебната зала с белезници, които за пореден път поиска да бъдат премахнати. Пред медиите не пожела да каже дали се чувства виновен за случилото се: В залата обаче го направи. Пред семейството на Милен, което видя за първи път очи в очи.

"Искам да използвам този момент и да изкажа моите най-искрени съболезнования за загубата. Знам, че това нещо не би могло да Ви утеши, но искам да знаете, че искрено съжалявам за случилото се", заяви той.

По думите на адвоката на семейството на журналиста - Менко Менков, това е позиция, която Кристиан за пръв път заема и е едно добро начало към действията му, предаде Bulgaria ON AIR.

Николов отново поиска домашен арест. Съдът обаче не видя мотив да смекчи мярката му. Но прецени, че майка му Десислава Николова не може да бъде част от защитата му, защото е била една от обвинените в началото на разследването на катастрофата.

В обвинителния акт престъплението е квалифицирано като умишлено деяние. А след първото заседание по процеса съдът прецени, че няма процесуални нарушения по разследването до момента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво съжаляваш, бе, наркоман? Мислиш ли, че ти вярвам. Такива като тебе не изпитват жал към никого и към нищо. Ти нямаш съвест. Трябваше в суматохата след катастрофата някой полицай да ти вкара един удар и да пукнеш на място, щяха да го замажат, уж при катастрофата си пукнал. Тоя трябваше да го утрепят още тогава и щяхме да спестим пари за съдебен процес и полиция. Такива като тоя не заслужават да живеят.
5
1
 
7
 
! Отговори
4epa преди 3 години
УМИШЛЕНО УБЙСТВО- ПРЕЦАКВАНЕ НАДЕЛОТО !!!!!!!!!!!!!!!
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съжалявай, с пари и в затвора е добре. Ще има работа всеки ден навън на свобода, отпуски всяка събота и неделя. Ще прекараш екстра.
3
1
 
32
 
! Отговори
Азимов преди 3 години
Съжалява, грънци. Познавам такива лекенца. Те изобщо дори не знаят значението на подобни думи.
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Редно е роднините да го убият, без да съжаляват. Ако наистина съжаляваш, той сам би се убил. Уви, не би.
1
0
 
17
 
! Отговори
да знаете преди 3 години
Криско се майтапи!