17 години затвор за мъж, удушил приятелката си в Сливен

Присъдата трябва да се изтърпи при "строг" режим
10 фев 2021 22:16, Красимир Ангелов
8
17 години затвор за мъж, удушил приятелката си в Сливен
Снимка: Pixabay

Сливенският окръжен съд постанови присъда от 17 години затвор за 54-годишен мъж,  удушил приятелката си, съобщиха от Окръжна прокуратура - Сливен, внесла обвинителния акт.

Още по темата
Мъжът е подсъдим за това, че умишлено е умъртвил 49-годишна жена на 4 юли 2020 година в Сливен, като убийството е извършено по особено мъчителен за жертвата начин и с особена жестокост.

По време на разследването е установено, че убиецът и пострадалата имали интимна връзка, живели заедно, но тя решила да го напусне. Последвал скандал, по време на който жената явно заявила намерението да прекрати отношенията си с подсъдимия и тогава той я удушил.

Наказанието, което е постановено по реда на съкратеното производство, трябва да бъде изтърпяно при "строг" режим в затвор.

Присъдата на Окръжен съд - Сливен може да бъде обжалвана пред Апелативен съд - Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
5
 
1
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Така е като жените не си съставят партия, която да влезе в парламента и създаде подходящи закони за тези убийци. Всички казионни организации на б*о*к*о са вятър работа!!
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Във Вятово 96-та година фантата, един бypгyджия, уби един мъж, който беше зет от Разград. Искал му една цигара, човекът му казал, че няма, защото не пуши. Без повече думи фантата вади нож и го намушква с цел да го убие и човекът умира. Гепа го полицията, осъдиха го на 20 години и 2014 го гледам пак по улиците във Вятово, излязъл предсрочно. Когато уби човек, беше на 17 някъде,, сега е на около 40. Изпечен пандизчия и убиец. Кажете ми защо тези ги броят за хора!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
1
 
0
 
! Отговори
Ма що затвор преди 3 години
Дайте му присъда да живее 10 г. с някоя ***/няма да казвам конкретно коя, има ги много/ и ако оживее, да си върви по живо по здраво. Сега с тези 17 г. в комфортни условия и храна направо сте го наградили. И да не пропуснете да му осигурите и развлечения, че ни е осъдил в Страсбург.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И те така те... Ба си пустиняците...
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
17 г. са твърде малко за отнет живот. До кога правосъдието ще е толкова милосърдно и по този начин увеличават броя на престъпниците.
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЕш па тоа ...
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя ще излезе столетник от затвора :)))Няма да му се излиза :))))))