Психично болен нападнал мъжа и бременната жена в "Овча купел"

Той е на 32 години, настанен е в психиатрична клиника
35
Психично болен нападнал мъжа и бременната жена в "Овча купел"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нападателят на мъж и бременната му приятелка в столичния квартал „Овча купел“ се оказа психичноболен.

Той е на 32 години, бил е установен и задържан от органите на полицията. Настанен е в Център за психично здраве „Проф. Н. Шипковенски“ в София. Предстои изготвяне на съдебно-психиатрична експертиза, съобщиха от Софийска районна прокуратура, която ръководи досъдебно производство за причиняване на телесни повреди по хулигански подбуди.

Още по темата

"По делото е установено, че на 14.02.2021 г. мъж е нападнал без причина пострадалия и бременната му приятелка, докато двамата вървели по бул. „Монтевидео“ в кв. „Овча купел“, София. Докато се прибирали към дома си, те били настигнати от непознат за тях мъж, който се насочил към пострадалия, след което му нанесъл удари с юмруци в областта на главата", уточняват от прокуратурата.

След инцидента пострадалите са подали сигнал за случая в 06 РУ-СДВР. В районното управление, преди този инцидент, били подадени още два подобни сигнала за нападение спрямо две момичета, като те също са били нападнати с юмруци от агресивния мъж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Такива ненормалници трябва да си намерят майстора и да ги прати в травмологията където им е мястото и не е излекуван в психиятрията.А ко беше наранил жената да абортира никаква отговорност нямаше да му бъде търсена защото не е вред с главата само як бой за такива ***.
7
5
 
28
 
! Отговори
стоян преди 3 години
София е залята от психичноболни хора.Особено в градският транспорт е нещо страшно.Но какво да кажем след като за премиер имаме една психичноболна мутра.На 4-ти трябва мощен наказателен вот.
6
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези случаи тепърва ще зачестяват. Прави ли ви впечатление, че дори в този форум има психично болни хора (толкова болни, че са дори неадекватни и пишат тотални глупости тип - пернишки сектаи, микровълнови оръжия и т.н.). От друга страна предпочитам тези хора тук да си изливат лудостта отколкото навън.
5
2
 
23
 
! Отговори
112 преди 3 години
Докога психично болни ще са извън балнични заведения? Докога невинни хора ще са потърпевши от безнаказан агресивно държание на луди? Да си луд се оказва привилегия. да си нормален се оказва твоя лична драма. Щом не са го излекуввали напълно, значи не може да е на свобода. Прибирайте си лудите и ги лекувайте! Ако нещ се случи с бебето,кой ще е виновен? веротно жената, защото по това време е била напътя на лудия, нали?
4
2
 
26
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
абе тоя лудия рано или късно ще попадне на някой по-луд от него. И ще го вииш как още на следващия ден ще "оздравее". И повече няма да напада. Въпроса е да срещне правилния "доктор".
3
4
 
20
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Така е при демокрацията - психичноболните размахват юмуруци, вместо да ги лекуват където трябва.
2
4
 
4
 
! Отговори
Социален инженер преди 3 години
Вероятно не е мюсулманин. Ако беше такъв, за него щеше да се каже че е ислямистки терорист.
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не е бил Агент Буда?!