Гаджето на Кристиан: Той се опита да помогне на Милен Цветков

Той сложил обувката си под главата му, правил му изкуствено дишане
Обновена: 23 фев 2021 12:36 | 23 фев 2021 12:35,
119
Гаджето на Кристиан: Той се опита да помогне на Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

Съдът даде ход на делото за катастрофата, при която загина Милен Цветков. Днес бе разпитана приятелката на подсъдимия Кристиан Николов - Симона Цанкова.

Пред съда Симона разказа, че в деня преди фаталната катастрофа, е решила да празнува рождения си ден. За целта решили да си направят пикник на Витоша. Отишли там с компания, но полицаи ги видели, предаде БНТ.

Още по темата

Обяснили им, че събранията на открито са забранени заради пандемията и им съставили актове. Тогава купонът се преместил в дома на Кристиан и продължил до след полунощ. Всички употребявали алкохол.

След като изпил пореден шот, Кристиан споделил на Симона, че се почувствал странно. След това пил специален чай и се намазал с успокоителен крем. Купувал ги онлайн и ги ползвал по време на сесии. В деня на катастрофата се събудили в ранния следобед. Заедно с Георги Иванов тръгнали на разходка.

По време на катастрофата чела инструкции как да свърже плеър за музика с Bluetooth слушалки и не видяла откъде минават. Чула Георги да вика нещо, вдигнала глава и тогава се ударили в нещо, което тя не видяла.

Цанкова твърди още, че след удара видяла, че Кристиан се опитвал да помогне на Милен Цветков. Бил си свалил обувката, за да я сложи под главата на Милен. Правил му и изкуствено дишане. Твърди, че само един път преди години видяла Кристиан да пробва да пуши марихуана, но не му харесало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
7
 
! Отговори
Хелзински комитет преди 3 години
Невинен е, пуснете го
38
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То такива откровени лъжи на това момиче, че чак да ти се доплаче.
37
1
 
22
 
! Отговори
Умник преди 3 години
Добре му помогна, няма що.
36
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ни дрога ял, ни дрога мирисал.
35
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не пих, не пуших, не смърках.
34
2
 
40
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 3 години
Самозабравили се "богаташки" "синчета" и "дъщерички" се опитват да се защитят един друг със "абсурдни аргументи"!!!Такива хора нямат страх от закона и за тях само "тояга" иначе нещата ще стават все по-зле!!!Какви още "доказателства" иска бг съда(явно финансови), което е нормалноза тях при вземането на тяхните "правдиви" "решения"!!!!
33
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Камерите показват друго
32
2
 
36
 
! Отговори
Лъжа преди 3 години
Сложете я на детектора .
31
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В много нормални държави човек е длъжен по закон да окаже спешна помощ на нуждаещ се човек. В Германия ако не беше направил опит за оказване на помощ, щеше да получи допълнително обвинение.
30
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аха значи чая и мазилото са виновни той не пуши те не са го предупредили закото са връзвали слушалки ,и той почти му е спасил живота ,ясно!
29
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората на пешеходната пътека които случайно не бяха убититрябва да заведат дело = това е голям стрес може да възбуди рактози можеше да убие още хоразатвор завинаги
28
1
 
42
 
! Отговори
Доналд Тръмп преди 3 години
Това момиче, лъже като за световно!
27
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Ако кристиян беше убил някой неизвестен нямаше толкова много да плюете по момчето.Но вие самите признавате че мизерния ви животец струва по малко от живота на пишман журналистите .И най-вероятно сте прави !!!"Колко пък да ми е мизерен живота, след като не се друсам, почти не пия и ... ,о да, не съм убивал хора.Приятелчето ти Крис е сложил летвата доста ниско!
26
1
 
27
 
! Отговори
Закон на Мърфи преди 3 години
Този от борисовата градина се кри близо година отрича за убийството и е навън !Значи да се разхождаш с нож с парка да ръгаш невинни да се дегизираш да не си признаваш вината да са те снимали камери и да е навън е по тежко от това да си признаеш вината и да сътрудничиш на разследването според вас ?Едни закона ги лови други не Максим ставински лицето на кампанията няма и един час арест !За кокошка няма прошка за милиони няма закони !Убил ли си у зандана пил не пил човек си лишил от живот
25
1
 
52
 
! Отговори
Драгони с гугутки преди 3 години
Тая да почва да пише фентазита. Толкин ряба да яде! Специален чай от змийска кръв, успокояващ крем от горски феи....
24
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те не бяха ли избягали от мястото на катастрофата? Нали другите хора опитали се да помогнат на Цветков, щяха да видят, че му прави изкуствено дишане? Пълни измишльотини.
23
1
 
61
 
! Отговори
България над всичко преди 3 години
къде на видеото се виждат тия глупости дето ги говориш, *** м'ърло дрогирана
22
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човек толкова неадекватен да причини такава катастрофа надали е бил в състояние да помогне на когото и да било. Да искаш е едно да можеш е друго и да го сториш е съвсем друго.
21
1
 
14
 
! Отговори
... преди 3 години
Чий живот колко струва, ангеле, не го определяш ти. Иначе хубаво име си си турил, но някакси не ти се връзва с буквите, дето ги решиш.
20
1
 
24
 
! Отговори
.. преди 3 години
Ангеле, ами ако Цветков е нечий роднина, близък приятел, на човек пишеш тук? Не философствай Геле...