Оставиха в ареста дрогирания джигит от Казанлък

Той бил без книжка и карал след употреба на наркотици
23 мар 2021 16:30,
29
Оставиха в ареста дрогирания джигит от Казанлък
Снимка: Кадър BulgariaOnAir

Най-тежката постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" наложи днес Районният съд в Казанлък на Пламен Иванов, който в неделя сутринта изправи на нокти полицията в града, след като отказа да спре за проверка и кара лек автомобил "Опел" с висока скорост в насрещното платно на бул. "Никола Петков" и на околовръстния път.

Гонката между беглеца, който се оказал без шофьорска книжка и употребил наркотици, и три патрулки на полицията, продължи около 20 минути. Накрая колата бе спряна с помощта на изстрели и шипове на пътното платно.

Още по темата

За постоянен арест днес пледира прокуратурата, заседанието на съда се проведе дистанционно заради пандемията от COVID-19, пише "24 часа". Иванов е обвинен за хулиганство на пътя и шофиране след употреба на наркотици - по това обвинение той може да получи до 5 години затвор. Възможно е обаче обвинението бъде изменено и да стане по-тежко, ако към досегашните две обвинения се добави, че задържаният се е провинил в условията на опасен рецидив - той вече бил осъждан за отглежане на марихуана и за кражба.

Мярката за неотклонение подлежи на обжалване пред Окръжния съд в Стара Загора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
вързали са го на трамвая в кауша и сега си го получава от "кулйегити" ама скоро и на тях ще им доде коледата. след 10 години са самчики каубойците ни смели с индианците и вождовете с кривите носове из парляментя. да видим кой кого.
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Момчето е връзкарче и пак ще бъде пуснат след като си активира връзките, няма да е на топло или поне не за дълго време. После пак ще гази.
21
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Борисов излезе (или Каракачанов) и каже:Тия полицаи да се понакажат, че не е редно все пак да се бие, но да не се уволняват- гаранция поне една процент са им паднали отгоре.
20
19
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Тома че е употребил не значи че е под въздействие защото теста показва 14 дена.Ако е употребил и без книжка го гонят няколко патрула с книжки и трезви и не могат да го хванат без изстрели и шипове значи той може да кара независимо че е неправоспособен а като имаш книжка не значи че можеш да караш!Максим Ставински защо няма и един час арест след убийството на момчето и рани до живот Мануела Горсова ?НЕ БИВА ДА СЕ КАРА ПОД ВЪЗДЕЙСТВИЕ И НЕ БИВА ДА СЕ ПРАВИМ НА ДИВЯ ЗАПАД ДА СЕ ГОНИМ И СТРЕЛЯМЕ
19
4
 
7
 
! Отговори
pbdan преди 3 години
*** полицаи. Гледах преди време как ИДИЛ-ците бяха хванали летец който ги беше бомбандирал и го бяха прегърнали и му се радваха чак - сигурно за наградата която ще вземат. След месец го изгориха жив в клетка. Вкарайте го в полицията, в мазето и там бой. Сега няма да могат защото БХК сигурно са там.
18
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Законите са си закони,независимо дали на някой му харсват или не,трябва да се спазват!Дрогираният ще си получи заслуженото,полицаите също!Надявам се да си нучат правата,както и задълженията!
17
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво либерастки герой, чакаме BLM революция и в Казанлък.
16
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега БХК сигурно ще предложат за човек на годината този "преносител на либерални ценности".
15
3
 
17
 
! Отговори
<><> преди 3 години
На това ако му казват бой ......значи аз съм безсмъртен !
14
5
 
19
 
! Отговори
ХХХ преди 3 години
Трябвало не да го бият ами да му вземат кафе и баничка .....цигарката лично полицайте да му я запалят ......а и ако са имали под ръка една черта да му направят ........за назидание на всички следващи решили да друсат и карат като ненормални застрашавайки живота на невинните граджани !
13
5
 
19
 
! Отговори
А бе преди 3 години
Тоя ясно какъв е,заслужава не бой,ами нещо повече.Обаче да го бият на публично място е адски тъпо!Дори милицията едно време се съобразяваше-първо те качват в патрулката,няколко бързи юмрука и в кауша.Там вече работата беше сериозна-признаваш и неща,дето не си ги правил.
12
3
 
20
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
До АнонименЩе ги осъди защото са го хванали да тръгва да убива дрогиран с кола и не са го черпили кафе и локум а са си свършили работата.
11
6
 
29
 
! Отговори
родител преди 3 години
Съжалявам ,че много малко го биха !!
10
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То не, че ни очаква, ами отдавна е реалност ! О, този е нищо в сравнение с подрастващото поколение в началните класове. Страшно е просто. България и българщината загиват.... чалга ориента ни заличава като нация.
9
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблема не е в това, че няколко полицаи докато са си свършили задълженията са му раздали няколко шамара.Проблема е в съда, че е допуснал такъв *** отново на свобода.Сега заради този корумпиран съд това и3пражнение с плосък мозък ще осъди полицаите и ще получи обезщетение от нашите пари.
8
1
 
6
 
! Отговори
До 9 преди 3 години
То не, че ни очаква, ами отдавна е реалност !
7
2
 
20
 
! Отговори
Задължително преди 3 години
Да му осигурят достатъчно дрога в ареста - това е негово джендърско право !
6
2
 
28
 
! Отговори
Малко му е било преди 3 години
Свиквайте - това ни очаква с новите чалга поколения. Друсалки със самочувствие без покритие.
5
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единствената грешка на полицаите беше, че го биха и на улицата. Трябваше да изчакат поне до патрулката. После между стените в районното е лесно. Друга оправия няма.
4
5
 
27
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Дано да го пребият по-качествено и без свидетели тоя път.