Отложиха делото на Милен Цветков, защитата с болничен лист

Нито един от двамата адвокати не бе в залата
8 апр 2021 11:48,
20
Отложиха делото на Милен Цветков, защитата с болничен лист
Снимка: БГНЕС

Софийски градски съд (СГС) отложи делото за смъртта на Милен Цветков за 15 април, предаде БГНЕС. Подсъдим за тежката катастрофа от миналия Великден, в която загина журналистът, е Кристиан Николов.

Причината за отлагането бе отсъствието на защитниците на Николов. Нито един от двамата адвокати не бе в залата, но бяха представили болничен лист.

Делото тръгна по същество на 23 февруари и в процеса досега се разпитват свидетели, за днес също бяха призовани свидетели.

През декември 2020 г. Софийската градска прокуратура внесе в съда обвинителен акт срещу Николов, привлечен към наказателна отговорност за извършено от него престъпление по транспорта – умишлено предизвикано тежко пътнотранспортно произшествие, отнело живота на участник в движението.

Навръх Великден 2020 година джипът, управляван от Николов, с висока скорост – 99 км/ч в градски условия, връхлетя върху автомобила на Милен Цветков, докато журналистът чака в колата си на червен светофар. Освен шофирайки с превишена скорост, тогава 22-годишният мъж бил зад волана под влиянието на три различни вида наркотични вещества - амфетамин, тетрахидроканабинол, кокаин.

Николов е с най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вкарвайте го тоя гаментерорист в затвора!! УБИ милен цветков!!
18
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ще го въртят това дело още 4-5 години, ще го вкарат в някой затвор с лек режим за 2-3 месеца и това ще му е. Имам един приятел той като види надрусани хлапета и ги гони да ги бие по улиците. Ама няма да е за дълго.. както ги е подкарал скоро ще има 1-2 предупреждения от полицията и ще се кротне. Младите са тотал щета. От 10 , 1-2 стават. Другите са пълнеж. Нито им се работи, нито им се учи. На всичкото отгоре са нагли и агресивни. Родителите им си ровят по телефони и не им пука.
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия сега ще разтакават, докато дойдат новите на власт - явно роднините имат връзки сред тях и ще ги измъкнат с условна и мъмрене тип "повече да не правиш така".
16
0
 
4
 
! Отговори
Gifa преди 3 години
Браво на Валерия ***. По безумно тъпо заглавие не може да се измисли.
15
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съдът защо не иска служебен адвокат ,или да не питаме
14
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се назначи тройна лекарска експертиза на адвокатите на убиеца, ако излязат фалшиви болничните, каквито най-вероятно са, да им отнемат адвокатските права.
13
0
 
5
 
! Отговори
Ееее Боже преди 3 години
Ееее Боже. Тоз Крисо болен. Въх. Ми то другият път път може да закъснея заради кокоши трън.
12
2
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
На ден у нас умират по трима на пътя. Някой пише ли за тях?------- За последните 100 години, това е единственият такъв случай в България. Непосредствено преди убийството Гешев изрази лично негативно отношение към свободата на словото и нарече свободните журналисти "мародери" Пандемията и локдауните бяха лична кауза на Гешев, а Милен Цветков беше основният противник на тези неща. Гешев лично пое случая и забави следствието 10 месеца. Гешев и Борисов заслужават смъртни присъди.
11
3
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Милен Цветков беше убит от мафията Борисов-Гешев.
10
0
 
6
 
! Отговори
Анти чалгар преди 3 години
Това започва да става смешно.*** СЪДА
9
0
 
16
 
! Отговори
полковник Петров преди 3 години
Ако имаше истинско правораздаване,наркомана отдавна да е осъден на трудов лагер за 20год. Обаче при "либерал демокрацията" е така....протакане,протакане и накрая убиецът е жертвата.
8
1
 
12
 
! Отговори
аз преди 3 години
Пореден ден от законодателната система на РБ. Една година нулево развитие по дело за убийствоБлагодаря ви ПП ГРОБ за независимата съдебна система, благодаря ви и за независимата проКурАтура
7
0
 
12
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Само това, че се разхождаш с торба на Лидл означава, че си загубил контрол над живота си. Всичко останало бледнее пред това престъпление. Доживотен, без опция за помилване!!!
6
0
 
17
 
! Отговори
мак преди 3 години
Едновременно се разболяха, таратанци. Единият навехна глезена, другият се разболя респираторно. С всички сили и врътки бавят делото на убиеца. При толкова свидетели, експертизи и записи тоя вече можеше да е осъден.
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
99/3 = 33км/ч за един наркотикГосподи какъв такъв един пакостник бе и целият в синьо, лидълско торбе. . . от ЛИДЛ няма ли да го подкарат за нанасяне на комерсиялни щети. От нашите 18 съседки като видяха в ръцете му лидълското торбе одма се заклеха и кус кус мятаха за онождане че и без пари на пенсионери в Лидъл топла храна да дава - те там никога няма да стъпят.Лидъл наистина ли няма да го даден на съд за щети в бизнеса,
4
0
 
6
 
! Отговори
Големите проблеми преди 3 години
у нас са не в изпълнителната власт,а в т.н. четвърта власт-медиите и в съдебнатавласт.Медиите всячески заблуждават хората,като им сервират информацията,закоито им е платено или наредено от собствениците.А ние,като не знаем истината,как да вземем вярно решение за действията си?Съдебната власт доказва постоянно,че "гнилите ябълки" са повечето в кошницата на съдопроизводството, а то е политически и/или материално мотивирано.А политиците имат една идея-как да седокопат до властта и да богатеят.
3
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Престанете с тоя Милен Цветков с мислене тип "маските са, за да мълчите, а вирус няма" на средностатистически шофьор на баничарка. На ден у нас умират по трима на пътя. Някой пише ли за тях? Не. Само за Цветков се говори.
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цирка продължава ,до кога съдът ще се занимава с тоя ,20 г. И финиш
1
1
 
8
 
! Отговори
идва преди 3 години
края и на тая травестия