Обвиненият за убийството на детето в Ковачевци за 72 часа в ареста

Момиченцето е убито по особено мъчителен начин
Обновена: 5 юни 2021 19:45 | 5 юни 2021 19:35, Камелия Цветанова
35
Обвиненият за убийството на  детето в Ковачевци за 72 часа в ареста
Снимка: БГНЕС

Софийска окръжна прокуратура привлече в качеството на обвиняем 15-годишния М.Б. за извършено от него престъпление убийство в с. Ковачевци, съобщиха от прокуратурата.

Още по темата


Към настоящия момент е установено, че на 04.06.2021 г., в тухлена постройка в с. Ковачевци, община Самоков, М.Б. умъртвил 7-годишно момиче. Престъпното деяние е било извършено по особено мъчителен начин за убитата.

С постановление на наблюдаващия прокурор обвиняемият е задържан за срок до 72 часа.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: детеубийствоКовачевци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
6
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ОТ ГОДИНИ 15-СЕ ГОДИШНОТО ЖИВЕЕЛО БЕЗ РОДИТЕЛИ В КЪЩА БЕЗ ТОК И ВОДА! ПРЕЗ ЗИМАТА ЯДЯЛО ВАРЕНО СЕНО, А НА ПРОЛЕТ ВАРЕНА ТРЕВА И ТОВА ОТНОВО И ОТНОВО И ОТНОВО! ИЗВЪРШИТЕЛЯ НА ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СЕ КАЗВА ГЕРБ НА БОРИСОВ ПОДКРЕПЕН ОТ ВМРО! А ВСИЧКИ КОИТО СА ПРЕИЗБРАЛИ ГЕРБ СА СЪУЧАСТНИЦИ!
4
2
 
14
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
До номер 2. Става дума за самоковското село Ковачевци, а не за радомирското, което е родно място на Георги Димитров. Не се докачайте, а си научете географията, драги ми младежо. Бъдете здрав!
3
4
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
СОЦИАЛНИТЕ ЗНАЕЛИ, ЧЕ Е БЕЗ НАДЗОР И ЖИВЕЕ САМО НО НЯМАЛО МЕСТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ В ЦЕНТРОВЕТЕ ЗА НАСТАНЯВАНЕ НА БЕЗПРИЗОРНИ ДЕЦА!!! ГЕРБ БИЛ СВИЛ ПАРИТЕ ДАДЕНИ ОТ ЕС ЗА ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ТАКИВА ДЕЦА!!! ГЕРБ СВИЛ И ПАРИТЕ ЗА ПРЕУСТРОЙСТВО НА СИРОПИТАЛИЩАТА В ЦЕНТРОВЕ ЗА НАСТАНЯВАНЕ И НЕ ИСКАЛ ДА ОТПУСНЕ ПАРИ ЩОТО ТОВА БИЛ РАЗХОД ЗА ДЪРЖАВАТА.
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скоро даваха един американски ненормалник,за опит за убийство във Флорида получи 6 доживотни присъди.Тоя *** сигурно ще го оправдаят като непълнолетен.
1
9
 
20
 
! Отговори
бхк и евророма преди 2 години
веднага пуснете детето , малолетен е и има права ! то е много добро дете и му е за първи път .