1 милион лева за свободата на Атанас Бобоков

Съдът не даде ход на разпределителното дело за опасните отпадъци
5 юли 2021 16:20,
20
1 милион лева за свободата на Атанас Бобоков
Снимка: БГНЕС

Специализираният наказателен съд намали размера на паричната гаранция на бизнесмена Атанас Бобоков от 2 милиона на 1 000 000 лева. Магистратите обаче не дадоха ход на разпределнителното дело за опасните отпадъци, предаде БГНЕС.

Обвиняеми по него са бившият заместник-министър на екологията Красимир Живков, бизнесмените Атанас и Пламен Бобокови и още трима души.

Отлагането се наложи заради неявяване на един от шестимата обвиняеми.

Още по темата
Съдът назначи съдебно-медицинска експертиза, която трябва да установи какво е актуалното здравословно състояние на този подсъдим, дали то е било основателна пречка за неявяването му и може ли да попречи на участието му и в други заседания.

Магистратите не отмениха забраната за напускане на страната наложена на Атанас Бобоков и Николай Миховски.

Припомняме, че през ноември миналата година Бобоков бе осъден да плати 2 000 000 лева парична гаранция за свободата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Георги преди 2 години
Бобокови старши и младши,да се именуват за по голяма разпознаваемост в публикациите ,като " Еко терорист-1 и Еко терорист-2 !
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези от СпП и съдиите от спецсъда СНС са като кърлежите: хванат ли някой паралия, докато не му приберат парите, не го оставят. Не могат ли да проумеят, че до 8 месеци оства малко време и сетне ще го хванат за опинците - толкова време е в ареста, а като спечелят изборите АнтиГЕРБ ще напише оплакване до ЕСПЧ с копие до европрокурорката Кьовеши и ще го пуснат без да даде и един лев. Същевременно ще ги съди за издевателство и унижение над човешкото досттойнство.
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И кво? Бай Бобоков ще продължи да си зарива оловото в плевенските села. И да печели по 120е на тон внесен италиански оловен отппадък.
15
2
 
6
 
! Отговори
Кешев преди 2 години
Които плаща - пичели
14
1
 
8
 
! Отговори
izh преди 2 години
Сега като вземат изборите / сами или чрез марионетки / ще се види че отлагането имало смисъл, пък милиона ГАРАНЦИЯ е просто прах в очите на неграмотната чалгарска сбирщина. А за държавата остава култовата фраза на Любослав Пенев ! ! !
13
1
 
5
 
! Отговори
ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР преди 2 години
Гешев , вярно ли е че си взел 10 000 000 евро за да спреш Производството - Бойко Рашков .Изтровиха народа на България тези от ГЕРБ - вижте Румъния .
12
1
 
6
 
! Отговори
Какво остана преди 2 години
От шумните арести на Гешев?Няма нито един в затвора,защото каскета не е събрал доказателства,които да издържат в съда.
11
4
 
14
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Какъв милион да се конфискува цялото имущество на този хитрец
10
1
 
15
 
! Отговори
Anonimna преди 2 години
Къде се загубиха Баневи а те няма ли да се кандидатират за депутати
9
1
 
20
 
! Отговори
Народна преди 2 години
Такива наглеци са всички Бобокови Арабаджиев Миньовци и др Арабаджиева нали беше много болна в затвора после пък искала да е депутат Наглеци
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те нали и онея / баневи, арабаджакови и минювци/ щяха да умират, пък станаха кандидат дУпетати? Всички протестърски партии работят за черепа, доаня, розовотопрасе, маягалева, фигурантрешетков и т.н. престъпници, измамници, крадци и убийци... Честито на печелившите, вече са извън панделата, а след месец в народното събрание. А, техните поддръжници ще духат супата, вече вдигнаха цените на ток, парно и хранителни продукти, а след гласуваните 50% увеличение на данъка ще ядат шума и върбе..
7
2
 
9
 
! Отговори
1 рубла = 1 стотинка преди 2 години
До 2-3 месеца Бобоков ще бъде реабилитиран и обявен за мъченик. Нещо като АБПФК (Активен Борец Против Фашизма и Капитализма)
6
4
 
10
 
! Отговори
69 преди 2 години
това са джобни за тези комунист-капиталисти, Гешев за тях беше 1000% на прав път.
5
4
 
12
 
! Отговори
Гешев преди 2 години
до сега няма спечелено дело-защото е бухалка за кражба на бизнеси, разчистване на сметки и рекет!! А, че всичко тези са мафиоти знаем, но никой реално не иска да ги накаже, а просто да им вземе парите!! Гешев вече цялата страна знае, коя жена ти-танцьорка на пилон и във колко престъпни схеми сте замесе ощр като беше следовател!! Ще дойде ден, в който ше си платиш мафиот!!!
4
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще плащаме обезщетения в Страсбург за поръчките на подкупоратурата. Всички ние.
3
8
 
13
 
! Отговори
Абе преди 2 години
крепостни селяни, тези не съдят никой, всичко е за рекет и кражба на бизнес, ако имаха доказателства що не ги вкараха за няколко месеца щяха да ги осъдят! Същата работа с мафиоти Арабаджиеви., Стайков и прочие, спряха да си плащат и бухалката ги натисна, но реално никой не съдят защото Гешев и Боко и Пеевски така работят!!!
2
5
 
14
 
! Отговори
Гошо преди 2 години
На бързо ще им се подобри здравословното състояние в пандела. Малко тъмен протеин в двете дупки, и ще живнат. Сами ще го пренесат *** обратно в Италия.
1
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Взеха да излизат изпод камъните всички стари мутри и престъпници...Бедни ми българино,що си толкова *** и наивен,защо вярваш че следващия е по-добър от предишния и после пак протести и така до края на света!