Расате: Защитавам определени идеи със или без имунитет

Кандидатът за президент смята, че имунитетът му е поискан след външен натиск
Обновена: 1 ное 2021 22:32 | 1 ное 2021 21:24, Веселина Йорданова
150

Главният прокурор Иван Гешев поиска свалянето на имунитета на кандидата за президент Боян Расате след нападението в ЛГБТИ офиса Rainbow Hub в събота.

"Очаквано беше, но това за мен не е голяма драма. В своята дългогодишна обществена дейност никога не съм се ръководил от това дали имам имунитет или нямам. Защитавам определени идеи и ценности и това, че по време на това деяние имах имунитет, е по-скоро дребна случайност", заяви Боян Расате в предаването "Денят ON AIR" с водещ Ганиела Ангелова.

Според него неоспорими доказателства за това дали той е сред агресорите няма, защото това би предполагало България да е правова държава, а тук правосъдието било улично.

Расате е категоричен, че имунитетът му е поискан от Гешев не без външен натиск, като такъв, по думите му, е бил оказан от 11 чуждестранни посланици, начело с американския – Херо Мустафа.

"Мога да кажа в прав текст: Имунитетът на Боян Расате бе свален от Херо Мустафа", заяви той пред Bulgaria ON AIR.

След искането на главния прокурор стана ясно, че ЦИК разрешава Расате да бъде привлечен като обвиняем. Това съобщи пред  БНР заместник-председателката на комисията Росица Матева.

В съобщението на прокуратурата по-рано днес се казва, че на Расате ще бъде търсена наказателна отговорност за "непристойни действия и грубо нарушение на обществения ред и проява на неуважение към обществото с изключителна дързост“.

Очаквайте видео с разговора с Боян Расате!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още по темата: ЦИКБоян Расате
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
0
 
! Отговори
лилана от затвора преди 2 години
Бате, тая женка го разсипа Расатето. Срича като ученичка тоя ***. Даже не знам дали като са нахлули в тоя офис джендърите не са им били шамари на тия ретардед нази уонаби.
68
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може би ще трябва да гласувам за него защото се противопоставя смело и решително на пратеника на сатаната, американския посланик и неговите прислужници, а гешев е техен слуга, чиято оставка се иска отдавна. Той спира и делата срещу мафията герб и мутрата от банкя.
67
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Надменен злобар,и какво че тия били обратни,не нужно да се бият ,като смелчага да ходи в ЕС да бие гейовете ,сега като го пратят у затвора ,много ще му се радват ) --------------------------- Да ходи в Русия. Там обичат и поддържат финансово крайно десните. Ще има там бая голям келепир и арена за хулиганстване! Там тормозят различните. Тук такъв побойник не щем изобщо, още повече за президент!
66
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А тези "нормални хора които са против това лгбти и останалите западни посланници - шпиони" дали са против други лгбти и останалите източни посланици?
65
4
 
5
 
! Отговори
ВЕЛЕС преди 2 години
В някои коментари се прокрадва идеята, да не реагираме на действията и постъпките на ЛГТБ обществата, да се правим, че не ги забелязваме... Ама те действат върху психиката на неукрепнали детски души! Детски... Зарибяват децата ни... Кое е най-лошото? Равнодушието! Предателите и убийците не са страшни. Защото те могат само да предадат или убият! Страшни са равнодушните! Всички престъпления стават с мълчаливото им съгласие! И затова, не бива да сме равнодушни...Мислете, хора...
64
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боян Расате е тангрист, но е човек с правилна нормалност, все пак адмирации за това, което е направил. Тия ЛГБТ ***, закриляни от НПО-тата и държавата на ГЕРБ и необезпокоявани тормозят и развращават българските деца с години, са за затвор или смърт!
63
6
 
18
 
! Отговори
айде бе преди 2 години
Група извратеняци не могли да си извършват сатанинските ритуали и да развращават малки деца. И заради това Боян Расате трябвало да го отнесе. Явно им пречи.
62
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие хомосексуалистите си личните от самолет 123, вас все някой ви е ощетил някакви права, все нещо и някой навсякъде ви пречи и все някой друг ви е акал вгащите.
61
0
 
0
 
! Отговори
до 123 преди 2 години
По злобните думички в коментарите. Питай, ако имаш и други питанки.
60
4
 
12
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 2 години
Браво Расате - продължавай,само така. В БГ е пълно с нормални хора които са против това лгбти и останалите западни посланници - шпиони
59
15
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Расате е един селcкi цъpвyл и така без пари си прави предизборна агитация. Даже не знаех, че този мизерабъл се е кандидатирал за президент :)))) По-скоро за Луна бих гласувал
58
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И макар че са за бой, в момента ще получат някакви симпатии разревсните то-та, което е тъжното в ситуацията. Те са за от стр ел.
57
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой трябва да даде отпор на хоморайха, Расате сложи добро начало.
56
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Надменен злобар,и какво че тия били обратни,не нужно да се бият ,като смелчага да ходи в ЕС да бие гейовете ,сега като го пратят у затвора ,много ще му се радват )
55
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Расат бей е истински български юнак, може да трича кучета с една ръка, а за закуска да набие всяка жена, която живее не според неговите разбирания.
54
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютен пpocтак! Ако им симпатизирах, бих се отказал
53
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз ще гласувам за Расате да стане президент точно, защото отвън Ни натискат за ЛГБТ все едно кой знае какво е станало!! Много е обидно отвън да ни командват все едно сме 90-те години когато ни казваха какво да правим!
52
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТОЯ ЖАЛЪК КОМЕДИАНТ ПРАВИ ЦИРКОВЕ- ЦЕЛ ДА ОТВРАТИ ХОРАТА ОТ ПОЛИТИКАТА И ГЛАСУВАЛИТЕ ДА СА ПО МАЛКО- РАБОТИ ЗА БГ ОЛИГАРСИ ПОДОБНО НА МАКАК КОСТИНБРОДСКА, ХАДЖИПРАШКОВ, КОПЕЙКИН, ОНЯ С КОВЧЕЗИТЕ. ДОЛУ ЧЕРЕПИТЕ И ТЕХНИТЕ СЛУГИ!
51
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТРАГЕДИЯ - АДОЛФ ШИКЪЛГРУБЕР "МАЙН КАМПФ", ГРОТЕСКНА ПАРОДИЯ - БОЯН РАСАТЕ "ИЗПОВЯДВАМ ИДЕИ". И ХИТЛЕР И РАСАТЕ СА ЗАПОЧНАЛИ КАТО ПАРОДИИ. ЗНАЕМ КАК Е ЗАВЪРШИЛ ПЪРВИЯТ. ЩЕ ПОЗВОЛИМ ЛИ НА ВТОРИЯТ?...
50
2
 
4
 
! Отговори
SS преди 2 години
Комент 111 не съм го писал аз ! Някой ползва моя ник ! Чудно ми е какво ще стане ,ако Расате стане президент ? Въпреки ,че това едва ли ще бъде допуснато.