СГС гледа нови експертизи по делото за Милен Цветков

Кристиан Николов в момента е под домашен арест
1 дек 2021 09:18, Ния Христова
37

Магистратите от Софийски градски съд днес ще разгледан нови експертизи по делото за смъртта на журналиста Милен Цветков. 

Подсъдимият за смъртта на журналиста Кристиан Николов е под домашен арест с електронна гривна, припомни Bulgaria ON AIR. На предишното заседание по делото той поиска по-лека мярка - "парична гаранция", за да може да упражни правото си глас на изборите. Искането му обаче беше отхвърлено. 
 
Милен Цветков изгуби живота си, след като джипът, шофиран от Николов, се заби в колата му на червен светофар. 
 
Извършените експертизи показаха, че Николов е карал с близо 100 км/ч и също така е бил под въздействието на четири вида наркотици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Шаран БГ преди 2 години
Спокойно, господа ! Мама и тати имат ли пари ? Съдиите хора ли са или................... Какво искате? Ще сучат, ще въртят, даже ще усукват до две десетилетия и убиецат ще бъде оправдан........ Какви хубави имоти има по гръцките морета.......... Това тук е демокрация, а не див комунизъм
25
1
 
7
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
Какво има да му гледат на тоя наркоман?! Убил е човек, карайки със 100 в града надрусан!!! Кое не е ясно!!?? Айде в затвора!!!
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви експертизи още,бе? Само видео материала от кръстовището ще стигне на всеки съд (чуждестранен) да окауши извършителя! Ако младежа беше ромски представител или някой нашенски бедняк,досега щеше да е настанен при бай Ставри. Но има едни пари от подсъдимия, за съдебната система... Трябва да се усвоят!
23
0
 
10
 
! Отговори
4epa преди 2 години
СРАМ ,ПОЗОР,БЕЗО4ИЕ !!!!!!!!!!!!!!
22
0
 
6
 
! Отговори
dakotabg преди 2 години
И като гледа,вижда,ли?Сега,скоростта,да не стане 39км/ч.За това време,в белите страни,щяха,да са забравили,че е осъден!
21
0
 
10
 
! Отговори
Лойко преди 2 години
Щом това дело,дето всичко се вижда като на длан се точи години наред,какво има да говорим за правосъдие и съдебна система в България. Работа за три дни и да е вече с влязла в сила присъда и да е излежава.Какво да очакваме,ако има заплетени случаи като Баневи,КТБ,Божков,Арабадживи,Стайков ит.н.Там всичко ще се обезмисли по давност.Затова сме царство за престъпниците.Псевдо съдебна система.
20
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новите експертизи ще обърнат коренно доказателствата и делото. Адвокатите ще убедят съдиите в увеличаване на офшорните им сметки
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Карал точно с 99км/ч , но не и със 101км/ч. Мирише от 10000км на нагласена експертиза. То от клипа ясно се вижда как отнася джипа на Цветков и колко още продължава да се движи след това. Ама маминото детенце ще се отърве. Някой беше пуснал снимка от справка в Гаранционниянфонд , че джипа е нямал застраховка го и такава е сключена няколко часа след инцидента. Също така се говореше и за катастрофа пак със същия джип от преди година две дето уж майката била карала ама май не е тя ама пак някой друг
18
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как може да бъдат накарани да спазват закона полицаи,прокурори и съдии?Да не говорим,че самите закони така са написани,че за свои хора и хора с пари,могат да се тълкуват както е по-изгодно.Законите трябва да са опростени и да се прилагат без тълкуване,наредби и други измишльотини за прилагането им.Няма свой няма чужд!Щом си сбъркал ще си носиш отговорността!
17
7
 
8
 
! Отговори
БГ Гражданин преди 2 години
Спомняме си и Жестокия Побой на Полицаи над Протестиращи за Демокрация Граждани. Пребити до смърт студенти. Как наказахте тези Полицаи Другарю Гeшeв?? С Мъмрене?? Какво беше Престъплението на тези младежи? Докато има Съдии и Прoкурори като вас които съдят с Брадва в едната ръка за Ненаши и с Перо за Наши няма да има Държава с Парламент а Територия с Вождoве , Чoрбаджии и Рaзбoйници.
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това само в България е възможно,при такива доказателства да го пуснат да си седи у дома,а икой гарантира,че е там?!Накрая няма и да лежи.
15
0
 
12
 
! Отговори
До 16 преди 2 години
С дрога го снабдява синът на Лъчо мозъка.
14
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви нови експертизи,беее?Тоя убиец отдавна трябваше да е в затвора!
13
0
 
17
 
! Отговори
БГ Гражданин преди 2 години
Геройко и *** глобяваха хората 5000 лева за неносене на маски в Парка!! Така че по техните Закони за редови Граждани, това момченце трябва да плати поне 10 Милиона Евро глоба и да лежи 25 години на Каторга. А те го пускат в Къщи при Мама?!?! Ето това не е Нормално и показва че Правосъдието в България пак се дели за Наши и Ненаши Граждани. За Нашите Домашен Арест, Парична Гаранцийка и Условна а за Ненашите Жестока Инквизиция, както стана с кметицата Десислава Иванчева.
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СГС с председател Алексей Трифонов. Той няма българско гражданство. Не е българин официално. А е шеф на СГС при това!
11
0
 
20
 
! Отговори
БГ Гражданин преди 2 години
Тук Въпроса е какво прави в къщи, че даже щял и да ходи на избори. Сега неговите хора ще кажат ама той е Младо момче, не е знаел какво прави. Да сме по-милостиви към него. Добре и на колко години трябва да стане за да знае какво да прави? На 50 ? Ми айде тогава да има Правосъдие само за 50+ годишните. До 50 не знаят какво правят и да не им търсим отговорност?! Проблема обаче е друг. За редовия гражданин Правосъдието е по-сурово и от Средновековното. За обида на служебно лице глобата е 7000 лв.
10
0
 
19
 
! Отговори
123 преди 2 години
Тия пишман съдий кoпeлета, направо да си напишат ценоразписа ,колко струва да отървеш убийство."...за милиони няма закони"
9
1
 
40
 
! Отговори
334 преди 2 години
Под вола теле търсите, само и само да оневините маминото детенце. Продажни прокурори, съдии, следователи и свидетели. Ето защо хората разчитат само на Божия съд, който забавя, но не забравя.
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А кой го снабдява с дрога ? Невъзможно е да я е отказал
7
1
 
46
 
! Отговори
абе преди 2 години
Какви още експертизи бе....Кара със скорот повече от 2 пъти от позволеното,не че не спира,ами даже и не намаля скоростта при червен светофар,блъска кола,вследствие на което човека умира,в кръвтта му са УСТАНОВЕНИ 4 вида наркотичнии вещества....и какво още трябва на съда за да се приключи това?!?