Прокуратурата се самосезира, също проверява Мангъров

Проверката трябва да установи има ли данни за всяване на паника
237
Прокуратурата се самосезира, също проверява Мангъров
Снимка: БГНЕС

Софийската районна прокуратура се е самосезирала и е започнала проверка по твърдения на инфекциониста Атанас Мангъров за починали ваксинирани.

Думите му в тв интервю са, че "564 души, които са починали след зараза с коронавирус, са починали, защото са ваксинирани".

Още по темата
Тази информация беше опровергана от здравното министерство.

Етичната комисия на Столичната колегия на Българския лекарски съюз също проверява Мангъров.

Проверката на прокуратурата трябва да установи има ли данни за извършено престъпление.

Тя е по текста от Наказателния кодекс за всяване на паника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ковид престъпниците вече наистина си просят боя! Ами като толкова ни молите, накрая ще си го получите!
152
24
 
7
 
! Отговори
АК-47 преди 2 години
Крайно време е, някой да озапти това комплексирано човече.
151
8
 
23
 
! Отговори
гогич преди 2 години
При 27 хил. официално регистрирани починали от ковид-ваксите само в Европа (затова ЕК предлага фонд за обезщетение на пострадалите от ковид-ваксите), в БГ продължават да твърдят, че няма нито един починал от тях??!! Явно сме някакъв остров с уникални хора, неумиащи от ваксата...Или сме уцелили супер качествени пратки от тези вакси...Или някой много яко лъже и манипулира...
150
9
 
21
 
! Отговори
Мутрите преди 2 години
Извадихте и бухалките нали? Познат метод на разчистване на терена! Намери се един смел лекар, който ви каза, че сте голи всичките и решихте за назидание на масите да го хвърлите на кучетата! Няма да ви мине номера обаче. Българите са стар народ и ви знаят кирливите ризи!
149
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
A защо тази прокуратура не се самосезира за онзи с чувалите и якото мрене ,както и за чудесните матаматици вирусолози които не спират да се изявяват всеки ден по 10 пъти ?
148
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оставете Мангъров на мира,от ваксините се умира и хората знаят и виждат това.Пропагандата ви не променя този факт.
147
0
 
6
 
! Отговори
Туба преди 2 години
До АууКойт не скача е червен!
146
1
 
1
 
! Отговори
Ауу преди 2 години
До АнонименЗащото е по-лесно да се обединим зад кауза а не зад обективност и истината. За и против придобива религиозни пропорции. Сляпа вяра и илюзия за собствената стойност... Така е с всичко, което се захване.
145
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лов на вещица.Признак на безсилие и страх,балонът издиша,пропагандата е най-агресивна,когато няма реални аргументи.С вас сме доц.Мангъров.Бог да ви благослови,вие сте на страната на истината и те го знаят и ги е страх
144
4
 
26
 
! Отговори
Всичко лъсва преди 2 години
Рано или късно !!! Имам много приятели , кой по принуда кой по желание , с една или две дози , изкараха си пак вируса , пак карантина !!! Не искат да чуят за повече игли бустери и т.н....ефекта от тях е нулев при здрав организъм !!! По добро от естествения имунитет НЯМА !!!
143
5
 
2
 
! Отговори
Кон преди 2 години
Лили лили кон да ти го нацвили!
142
1
 
15
 
! Отговори
Аууу преди 2 години
Голямо въргаляне. Аз не чух да има разследване или резултати за далеч по-големи неща та сега за него са се хванали - нито кражбите - нито приватизациите - нищо. А за или против ще кажа "и все пак тя се върти"
141
2
 
24
 
! Отговори
Право в целта преди 2 години
А за другарите Генерал Годжи, Бай Шиле, Ангел Трииглений и останалите долни продажници, които вече трета година плашат обществото и всяват паника, че щяло яко да се мре, няма ли да се самосезирате??? Или и вие от т. нар. прокуратура сте същите продажници като тях!?!?!?
140
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 158 По-добре от Вас знам какво е самоирония, щом я показах вече :) Прекалено много се стараете да ме обиждате, а уж обсъждахме ковида :) Очевидно сте тррол, щом се занимавате с това да обиждате коментиращите, вместо да обсъждате статията :) Тррол е констатация, а не - обида :) Още повече, че не отричате :)
139
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега, грамотни хора, знам, че повечето сте наистина такива, потърсете и изгледайте трите части на "Научна конференция посветена на аутопсиите на хора починали след "К19" ваксини" - озвучена е на български език от Милва Цветкова и я има в нета и във ФБ. Конференция от учени, не от жалки пхлатени т ролве, ширещи се из жълтите медии и бабешките форуми.
138
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахаха, тя прокуратурата се е сетила. Иначе, да говориш за торби с трупове не е всяване на паника!? Да не говорим и за всички, които ни управляват - от парламента до министрите и щабовете. Светът ще свърши с Ковид. Защо така наречената прокуратура не се самосезира и за другите, или затова, че се нарушава конситуцията с какво ли не последните 2 години? Жалка картинка и имитация на работа от страна на институциите.
137
4
 
28
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! преди 2 години
МАХНЕТЕ МРЪСНИТЕ СИ,ПРЕСТЪПНИ,ЛЪЖЛИВИ РЪЦЕ ОТ ДОЦ.МАНГЪРОВ!!!
136
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 147 "Да, стара съм, но имам чувство за хумор, даже за самоирония" Самоирония е да не се вземаш насериозно, а ти се вземаш много много насериозно, че чак основната ти активност тук е да обявяваш всички за ***. :))) А иронията е, че това е поведение на тинейджър. Може да си мислиш, че е "куул", но ако си "стар" а се държиш като такъв си по-скоро инфантилен. Може някой ден да разбереш разликата. :)
135
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Програмист 148 Кога Ви остава време от трролене :) Вие може и да сте частен случай, но се съмнявам изобщо да сте ваксиниран. Всеки ден има починали ваксинирани, а не трябваше да има дори по болниците, защото го карали леко. Ваксината още се изпитва и дългосрочните й ефекти са напълно неизвестни. Ще ги научим след 5 години от слухове, защото системата не приема всички доклади за ваксините. Лекари така се оплакват. Не в България, разбира се. Тук всичко е идеално. Всеки ден ума починали ваксини
134
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Конспирации конспирации ама трябва да се запитаме защо толкова хора включително лекари се отказват от нещо което може да им спаси живота. Мене специално ме смущава:1. Че преди ваксинация трябва да подпишеш един документ2. Че това ти се дава безплатно. Както казват безплатен обяд няма а от малки ни учат от непознати чичковци нищо да не вземаме. 3. Че познати които спокойно си живееха с болестите които имаха след ваксинация си заминаха от същите тези болести - сигурно е съвпадение4 Още и още