Цацаров очаква Йорданова да разясни сигнали срещу Гешев

Според министъра няма законно обоснована причина за това
81
Цацаров очаква Йорданова да разясни сигнали срещу Гешев
Снимка: БГНЕС

Председателят в оставка на Антикорупционната комисия Сотир Цацаров очаква от министъра на правосъдието Надежда Йорданова да даде разяснения по сигналите, с които разполага срещу главния прокурор Иван Гешев.

Това става ясно от съобщение на сайта на Комисията.

Изискани са заверени копия от подадените сигнали и друга относима информация от министър Йорданова, пише в него и се уточнява, че изисканите материали не са изпратени, затова Йорданова трябва да се яви утре за изясняване на фактите по направените от нея изявления в медиите.

В отговор на писмото-покана за „вземане на обяснения от граждани“, Надежда Йорданова е заявила, че няма да отиде в Комисията, защото „не е налице законно-обоснована причина за това“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
4
 
9
 
! Отговори
Който преди 2 години
...само плямпа - да си докаже твърденията!!! Иначе е ГРЪМОВЕН РЕЗИЛ!!!
28
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами то и Гешев действа по същият начин, като лелката. Над закона и институциите са и всекидневно ни го демонстрират. Всеки от тях обслужва определени икономически кръгове и не им дреме за народа.
27
5
 
11
 
! Отговори
Надкееее, преди 2 години
НАДКЕ, БАЛОНЪТ ТИ СЕ СПУКА! ДАЙ ДОКАЗАТЕЛСТВА! НЕ ПОВТАРЯЙ САМО ЛАФОВЕТЕ НА ЧАШКОВ, БОЛЕН Е ЧОВЕКА - ЗА ОСВИДЕТЕЛСТВАНЕ Е.
26
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имам усещането, че е сключено някакво негласно споразумение между управляващите и прокуратурата да си подават топката с подобни безсмислени пиар "мероприятия"...
25
9
 
5
 
! Отговори
СССР преди 2 години
И цацата и каскета ще бъдат подведени под отговорност,защото 10 години закрилят шиши,Буда,и мафията ,те за богове се помислиха ,чакай уйли.
24
6
 
6
 
! Отговори
Аман преди 2 години
Този нали се пенсионира? Какви разяснения, кви 5 лв?
23
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
е досега толкива нефелно правителство не сме имали, даже Орешарски и Станишевото ги превъзхождат
22
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според мен цялата прокуратура и полиция трябва да се закрият и отначало! С честни хора! А такива като КОНПИ и ДАНС въобще са излишни. Лапачи на големи заплати и нищо друго!
21
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички от това правителство говорят в стила на Дамаджан ЧашкоФ.... Без никакви доказателства...
20
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Свирят на струната на Шиши! Хора, осъзнайте се! От 30 години мафията си има държава! Държат прокуратурата и си правят каквото искат! Сега за пръв път от 30 годинини има хора, които са разбирали къде е проблемът, не го крият и се опитват да го решат! Естествено, мафията така се е окопала, в партии, съдебна власт, държавни органи, в медии, че ще бъде много трудно! Но трябва да започнем от някъде! Не може вечно да е така! Ще загинем като държава, ако се оставим на Шиши, Ахмед и техните клакьори!
19
5
 
19
 
! Отговори
Тая пък преди 2 години
Що се страхува . Ще изкара някой друг ден в ареста , голям праз. Тя в единия арест, Кире - канадецо в другия- прокурорския. Ще си правят съвещание
18
4
 
17
 
! Отговори
Пореден кьорфишек преди 2 години
Досега от чистачите и изчегъртвачите се чуват само бомбастични обвинения за всякакви престъпления.Те се тиражират с удоволствие от медийния слугинаж.Няма доказателства,няма дела,няма закони за медиите,няма право на отговор от засегнатите.Мантрите за превзета прокуратура и съд не вървят-кой може да купи цялата прокуратува и съдилища?А-а,сега започнаха мафиотите от Булгаргаз(Радев) да се бият с мафиотите на Кики.Не сме читава нация,щом не можем да си изберем свестни управляващи.
17
4
 
15
 
! Отговори
пасарела преди 2 години
Е.е.ех , и тая Йорданова не е повече от патерица !! Що са такива слугинаши , нямат ли собствено его , нямат ли малко чест и достойнство , а само лягат за един кокал ! И се докарват само и само да са слугини ! Ужасно е да ги гледаш !!
16
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очакваме оставката на Надка. И не само нейната.
15
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Надка е в когнитивен дисонанс, водещ до истерия.
14
2
 
21
 
! Отговори
А преди 2 години
Падам си от смях с тази министъра на правосъдието. Програмираха я, назначиха я и сега само и натискат копчето и тя започва: "Гешев, Гешев, Гешев, Гешев". Пълна пародия.
13
2
 
15
 
! Отговори
4epa преди 2 години
Клевети ли ще носи !!!
12
7
 
2
 
! Отговори
Йорданова преди 2 години
Да завери копие от интернет и да го предаде на Цацаров.
11
3
 
24
 
! Отговори
Гешев е пич преди 2 години
От малкото хора които не се огънаха на превратаджиите на Радев! Никакви сигнали не могат да изнесат срещу Гешев! Те вече години назад му ровиха, и все го хващаха за ***! Тая *** е назначена от подсъдимото Прокопи и Ицко Трътката с единствена цел, да лае срещу Гешев! Докато не се започне да им се търси сметка за всичките внушения и манипулации, те няма да спрат да ни заливат с лъжи! Държавата трябва малко по малко да се отърсва от превратаджиите!
10
5
 
25
 
! Отговори
Евала преди 2 години
Тази нагла кирла е от същото лъжливо котило на Пинокио и Жабата, спонсорирани от олигарсите Прокопиев и Божков. Само каква нагла охранена мутра има !