Лена Бориславова: Атакуват ни на няколко фронта, на прав път сме

И началникът на кабинета на премиера се яви със списък в Прокуратурата
345

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Началникът на политическия кабинет на премиера Кирил Петков - Лена Бориславова, се яви на разпит в Прокуратурата, където по-рано беше разпитан и министър-председателят.
Още по темата

"В момента има на няколко фронта атаки срещу действията на правителството, което възприемаме единствено и само като индикатор, че сме на прав път", каза Бориславова пред журналисти.

Тя добави, че действията на кабинета са насочени към това да се възстанови законността, справедливостта и институциите "да започнат да вършат своите действия и отговорности, с които са натоварени по закон".

Бориславова отбеляза, че правителството досега винаги е заявявало, че подкрепя да има институционален контрол. "Когато можем да помогнем, като граждани, на институциите да заработят както трябва, тогава винаги сме насреща", добави тя.

Бориславова каза, че носи със себе си списък, като обясни, че той не е по-различен от информацията, предоставена вече от премиера Кирил Петков.

Тя е на разпит в прокуратурата заради участието си в срещата от миналата седмица между главния прокурор Иван Гешев и Петков.

По думите й тогава акцент е бил не списъкът с имена, а закриването на специализираното правосъдие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


345
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
276
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами айде :"Прав ви път към Канада" . Некадърници. Какъв политически кабинет ще прави тази въртиопашка
275
2
 
1
 
! Отговори
Недоразбрал преди 2 години
Дигай моме полите,да не сгазиш на Киро лозите,ох ман аман маана заман!!
274
1
 
9
 
! Отговори
Ц ц ц преди 2 години
То бива некомпетентност и келешлъци, но това тяхното е прекалено !
273
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Син ми искаше да учи в Харвард, почна да се готви преди две години, сега не ще й да чуе.
272
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ленче, вземи Кирчо и влезте в магазина и вижте олио на промоция 4,30/3.70 или хляб 1.80 даже не е специален! Ленче на баба Ленче това е скъпотия!СЪБУДЕТЕ СЕ И СИ ХВАНЕТЕ ПЪТЯ!СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА! РАДЕВ, ВЗЕМИ НЯКОИ ПАЦИЕНТИ ОТ КУРИЛО ЩЕ СВЪРШАТ ПО-ДОБРА РАБОТА!ПО-МАЛКО ЩЕ ГРЕШАТ И ПО-МАЛКО ГАФОВЕ ЩЕ ПРАВЯТ, ТАМ ИМА МНОГО ИНТЕЛИГЕНТНОСТ ПОТИСНАТА ОТ НЕМОТИЯТА!
271
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РАДЕВ СЪБИРАЙТЕ СИ ИЗРЕЗКИТЕ И ХАРВАРДСКАТА *** И ОСВОБОДЕТЕ БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ ТРЕТИ МАРТ!ТАКЭВ СРАМ НЕ Е ИМАЛО!БЯГАЙТЕ И СЕ СПАСЯВАЙТЕ! СПОНСОРИТЕ ЩЕ ЯДАТ БОЙ ЗАЕДНО С СПОНСОРИРАНИТЕ!
270
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моме, дипломите си остави в чекмедже, заключи и изхвърли ключа!НАЙ- НАПРЕД ПОГЛЕДНИ ДЛЪЖНОСТТНАТА СИ ХАРАКТЕРИСТИКА И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА !ПОСЪВЕТВАЙ ПРЕМИЕРА КОГА ДА СИ ЗАКОПЧАВА И КОГА ОТКОПЧАВА САКОТО!КОГА ДА ПОЛЗВА АМБАЛАЖЕН ПЛИК И КОГА ПАПКА ЗА ДОКУМЕНТИ! КАТО ИЗЛИЗА ПОД КАРАНТИНА ДА ИЗЛИЗА С ЖЕНА СИ, ЗАЩОТО БИ ТРЯБВАЛО С НЕЯ ДА СПИ!ЗА ДЪРЖАВНИТЕ ДЕЛА ,КРИЗИ И УПРАВЛЕНИЕ НЯМАТЕ ВРЕМЕ ОТ ЧЕТЕНЕ НА ИЗРЕЗКИ НА ВЕСТНИЦИ!БОЖЕЕЕ СМИЛИ СЕ НАД БЪЛГАРИЯ!ТЕЗИ СА ДЕЗОРИЕНТИРАНИ!ДАНО СЕ СЪБУДЯТ ОТ БУДНА КОМА
269
3
 
9
 
! Отговори
Ленка преди 2 години
олиго май френдка , то с вашите изцепки сами се атакувате , не виждам необходимост от външни атаки. Ленка, иска заплата от 15 К нето ..... коойй ще ми даде парииии ...? Пелтечо днес какво рече или не са му пратили плочата за четвъртък хихихи
268
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Попитайте чичо Гугъл, колко ви са заплатите и хонорарите.
267
0
 
10
 
! Отговори
Смех преди 2 години
В последно време в медиите няма нормални новини, само вицове: една трета за Супермен, една трета за Нане и Вуте, останалите - за Иванчо и Марийка или само за Марийка.
266
1
 
7
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Тази гледна точка, че атакуването на няколко фронта доказва колко са прави, да не важи само за тях? Другите атакувани са виновни и грешни?
265
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зубрачи, натегачи, които ни замерват с дипломи без покритие и тъпкат джобовете си с пари. 7000 евро, или 13 900 лв заплата за нищожен договор с държавната ББР, получи Лена Бориславова, как няма да е на нейния си, прав път.
264
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обичайте си крушите и дим да ви няма! Кой ви е избирал, с манипулиран машинен вот, при ниска избирателна активност. Гафовете ви и безобразията, които вършите, не могат да се оправдаят, с това че сте нови, неопитни...те са престъпни. Имате 100 дни, но не и 100 шанса, както каза Йотова.
263
2
 
18
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
А ти какво очакваше, дедовото, да те атакуват само сексуално? Да те засипват с комплименти и ухажване? Това ли работи началника на полититическия кабинет според теб? А, освен тов рови в мрежата и мига на парцали. Е, малко сте се объркали всичките, тази работа не е като онази
262
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
симпатяга е, разбираемо е защо е назначена на този висок пост
261
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми с тези цени в магазините и аз ще те атакувам ако те видя на улицата.
260
1
 
20
 
! Отговори
Потъването Продължав преди 2 години
ПП-организирана престъпна група
259
0
 
30
 
! Отговори
Тъй де преди 2 години
Аха, то по същата й "логика", като атакуват Борисов или Гешев, значи и те са на прав път. Умницата тя, изучената ...
258
3
 
23
 
! Отговори
Анализатор преди 2 години
Вярно, на път сте. Вземете "просто Кирчо",културиста и кокорчо
257
2
 
15
 
! Отговори
Ъъъъъ преди 2 години
Що нищо не споменава за "просто Киро"?