Лена Бориславова: Атакуват ни на няколко фронта, на прав път сме

И началникът на кабинета на премиера се яви със списък в Прокуратурата
345

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Началникът на политическия кабинет на премиера Кирил Петков - Лена Бориславова, се яви на разпит в Прокуратурата, където по-рано беше разпитан и министър-председателят.
Още по темата

"В момента има на няколко фронта атаки срещу действията на правителството, което възприемаме единствено и само като индикатор, че сме на прав път", каза Бориславова пред журналисти.

Тя добави, че действията на кабинета са насочени към това да се възстанови законността, справедливостта и институциите "да започнат да вършат своите действия и отговорности, с които са натоварени по закон".

Бориславова отбеляза, че правителството досега винаги е заявявало, че подкрепя да има институционален контрол. "Когато можем да помогнем, като граждани, на институциите да заработят както трябва, тогава винаги сме насреща", добави тя.

Бориславова каза, че носи със себе си списък, като обясни, че той не е по-различен от информацията, предоставена вече от премиера Кирил Петков.

Тя е на разпит в прокуратурата заради участието си в срещата от миналата седмица между главния прокурор Иван Гешев и Петков.

По думите й тогава акцент е бил не списъкът с имена, а закриването на специализираното правосъдие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


345
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
256
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя г а р г а м е л е на прав път щото Киро Моста я назначи на едни 8к евро заплата като консултант в ББР и сега шеф на кабинета, добре че е той иначе още щеше да разнася кафета по офисите. Ама то краставите магарета през 5 плета се надушват. Интересно кво е изскимтяла тая празноглава калинка в прокуратурата.
255
4
 
8
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 2 години
Тази е нема такъв г.нус, българския Мерилин Менсън, чудовище ! Предпочитам да станем турска провинция , отколкото Кики Курилото, Кокорчо и Менсън да ме управляват !
254
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А дали я питаха за 14000лв заплата на месец, ковто е взимала на базата на незаконен договор, подписан от незаконни( не встъпили в длъжност) лица от ББР?
253
0
 
26
 
! Отговори
Ти да видиш преди 2 години
Е*гати държавата щом кифли като тази са във властта. Хора без грам опит се упражняват на наш гръб и ние търпим и им плащаме големите заплати .
252
4
 
23
 
! Отговори
Народеее!!!! преди 2 години
Станахте за смях само за смях!Махайте се от властта,защото ще ви изкараме с камъни от там!Престъпници!
251
1
 
25
 
! Отговори
Тралалала преди 2 години
Това е една от новите калинки на властта .Махнахме предишните, за да назначим нашите си калинки .От многото лъжи носа и е порастнал още .
250
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
272 Ленчето е брюнетка бе. Ся начи трябва да чакаме да дойде блондинката.
249
8
 
2
 
! Отговори
basles преди 2 години
Айде Ленче ,Ленче,Ленче убава си Ленче!!!
248
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Панаири панаири и нищо правене. Доказателства събирани от гугъл и то от вестниците олигарх приятел на премиера . Отвличане на вниманието на хората от проблемите в реалната икономика, а там проблемите нарастват...
247
1
 
16
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Това е красива жена. И умее да го използва, за да постигне политическа кариера. Ако наистина взема 13 800 лв. заплата, успяла е във всичко.
246
0
 
10
 
! Отговори
Лена преди 2 години
На прав път сме, но предпочитаме да вървим на зигзаг - това е нещото, което ни пречи !
245
1
 
27
 
! Отговори
Стига бе, преди 2 години
Ленка и тя стана биячка на няколко фронта! Явно и тя не знае, откъде я сърби! Истината е , че фронтът е един , срещу собственият си народ , за който вие нагло демонстрирате че е последното нещо , за което ви пука! Единствената ви цел е окопаване във властта, стискане здраво кокала ,източване на милиарди, и никой да не ви търси сметка за нищо, щот ви било много "готино"!
244
0
 
25
 
! Отговори
Убавуту Ленчи преди 2 години
Може да се справи с няколко мъжки фронта - едновременно !
243
0
 
13
 
! Отговори
А вие. .. преди 2 години
Защо сте излезли да се биете на няколко фронта ? Той и Хитлер заради това е загубил войната !
242
0
 
23
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
А защо говорите същото като Герб, нали уж бяхте различни !!?
241
3
 
11
 
! Отговори
Вангелия преди 2 години
Баба Ванга ви каза, че руса жена ще оправи България. Бяхте предупредени, няма какво да се сърдите..
240
0
 
6
 
! Отговори
До 269 преди 2 години
Г-жо/Г-не хвала за коментара. Ще си го скрийншотна. Мисля, че тук е моментът да поясня, че масово хората, не разбират колко са се ч*и*пи*рали доброволно. Знам, че за мнозина ще е шок, скандал и ужас, но е факт - страх ви е от чипчета, но повече трябва да ви е страх, кой, кога и как ви наблюдава през камерата на мобилния ви телефон. Всичко се следи. Всичко се чува. В Харвард може и да не са споменали, но е факт.
239
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Представете си германски или френски министър председател да отиде в прокуратурата с изрезки от пресста!!!! И после ми говорете че Кирето е завършил Харвард, БКП "Харвард" може би!:)))))))))))))))))
238
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз не виждам никакви промени. Оня ден във Варна гледах едни младежи пълниха дупки с чакъл, морските градове са с ужасна инфраструктура, още се владеят от мутрите на прехода. Не виждам да има финансиране на иновативен бизнес или предприятия. Абе алабала приказки накрая се едно и също. Дето да мръдна само кал и мизерия.
237
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
254, да, да направо ги чакат за международните позиции в чужбина. В чужбина гледат първо да си назначат тяхната националност, винаги си втора ръка там, никога не забравят, че си чужденец. Кирил и Лена са го разбрали и затова се върнаха, а и 8000 евро на месец не се взимат лесно и в чужбина, а стандартът е висок - квартири, къщите са скъпи. Най-добре е да си си в твоята държава, още по-добре ако можеш и да си го направиш да взимаш хиляди.