Прокурорският син остава в ареста за постоянно

Обвинен е в закана за убийство
90

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Васил Михайлов, обвинен за причиняване на телесна повреда и закана с убийство в Перник, остава за постоянно в ареста, реши окончателно Софийският градски съд.

Първоначално 18-годишният младеж бе обвинен за това, че на 9 април около 4:00 часа в близост до детска площадка в Перник е нанесъл много удари с юмруци и ритници в областта на главата на мъж и го порязал с нож в областта на лявото око, вследствие на което му причинил средна телесна повреда. След това обвиняемият се заканил с убийство на жена, като размахвал нож пред лицето ѝ, припомян БТА.

Няколко дни по-късно той получи обвинение и за това, че на 11 юни, около 14:00 часа в близост до заведение в Перник, е нанесъл редица удари с юмруци в областта на главата на друг човек, вследствие на което му причинил телесна повреда. Деянието е извършено по хулигански подбуди.

Според магистратите по двете обвинения може да се направи извод за авторство на престъплението.

Въпреки че не е осъждан и няма данни за опасност от укриване, само задържането в ареста може гарантира обществената сигурност, записаха съдиите в мотивите си. Според тях от събраните по делото материали се стига до извода, че този случай не е инцидентно деяние, а самоволните действия на насилие са били постоянни, мотивираха се магистратите.

Пред съда Михайлов каза, че се е защитавал, а когато е участвал в сбиване било, защото е провокиран.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: арестВасил Михайлов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Пепи Трудна работа, Пепи. Тренирал с години, не го ли видиш, че е оплешавял на 18г от хормон на растежа, тестостерон и анаболи. И тоя ги ритал, боксьорите млатят баници.
33
34
 
5
 
! Отговори
Пепи преди 1 година
До Анонимен този клъощак ще ти отнесе главата за 15 секунди . Освен количество , мускулите имат и качество . След 90 дена на усилени тренировки , структурата се променя . А ако е тренирал с години , си просто пушечно месо .
32
2
 
2
 
! Отговори
всеки 2ри програмист преди 1 година
До АнонименВие програмистите в 99% от случаите сте самозванци.
31
3
 
18
 
! Отговори
съдията преди 1 година
"Въпреки че не е осъждан" Хех, то пък оставаше и да съдим деца на колеги. Момчето е направило невинна грешка, животът е пред него, един ден ще е достоен гражданин наследил занаята на баща си.
30
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този кльощак бих го поканил на ринга. Там ще се бием. Програмист съм. Спортист от дете. Скиор, плувец, боксьор, от години се занимавам и със смесени бойни изкуства. Подобни слаботелесни са на шамар живот. Разчита на това, че никой няма да му отвърне. Та тоя слаботелесник няма сила да нанесе удар, бе... Дали има и 65кг.. Като перчещите се боксьори от махалите, дето тежат по 60 кила с мокри дрехи. На шамар живот.
29
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полицаят с татуировката и той изглежда като мутра,като този бандюга който си мисли,че ще потулят случая!Всичко е сбъркано,как ги назначават такива в МВР,ПРЕДИ БЕШЕ НЕВЪЗМОЖНО,ЯВНО Е ОТ,, НАШИТЕ,,-срам и позор за МВР
28
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано Везилин, едрия космат ром, да има шанда да се порадва на стегнатото му седалище в затвора!
27
2
 
34
 
! Отговори
X преди 1 година
Мега грозният полицай що има мега грозна татуировка? Това позволява ли го етичния кодекс на ченгетата? Егати селската демонстрация! Това *** нека получи сега десетунка за отскок. Чакаме да видим бащата колко време още ще е на работа! Лихвар и nабутал явно сума хора за кеф в затвора или изпълнил мокри поръчки!
26
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз като човек лежал в ареста 50 дена, без вина, мога да кажа, че един ден там, е като седмица навънка. Времето просто не минава.
25
2
 
40
 
! Отговори
Пора преди 1 година
Електрически стол за подобни индивиди!! Бързо, чисто и безболезнено за него и обществото!! Това е!!
24
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма да може да го измъкне баша му, защото случая се разсмърдя много нашироко.
23
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе има толкова ММA клубове страната. Що не се пробва по тези места, да си тренират децата с него, вместо да скача на безпомощни хора.
22
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали се правеше на отворен и каза че видеоматериалите не са доказателство в съда. Хахахаха. "Умник". Колко трябва са си загубен, хем да си виновен и да знаеш за това и хем да се правиш на тежкар пред национлна медия, която се гледа и от съдии, и от прокурори, и от министри и от политици.
21
1
 
36
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Накичете му още за побой, нанасяне на средна телесна повреда с дръзко и опасно държание, За това, че е имал въшки, за дето диша без разрешение. А в затвора го чакат тия, които са вкарани от баща му, ще има сватба, после кръщене, после казармата поводи безброй.
20
4
 
60
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Примитивните българи така и не разбраха, че като прикриваш изцепките на детето си така му копаеш гроба бавно но сигурно. Още като го хванеш в издънка, набий му шамарите. Хем ще направиш добро на обществото, хем ще спасиш детето си от бъдеща катастрофа. За съжаление повечето българи са примитивни с интелктуално развитие отговарящо на селяни от Англия от 17 век и си мислят, че като го прикрият така ще го спасят. Ето този бащата го прикривал вместо да го набие а сега ще го опъват в затвора батковци
19
1
 
23
 
! Отговори
CAT преди 1 година
Що не му напишете името в заглавието на тоз dris ljo, а го титуловате!?! Срам за българското правосъдие е и това l a I n o и татко му!!!
18
1
 
42
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Отпадъка скочил на 50год.чичо.Нека скочи на някой на неговите години,че да му сцепят кухата кратуна.
17
1
 
28
 
! Отговори
От бореца преди 1 година
Му-ха-ха! Пернишки перковци,у цяло село не се намерил един батко да го бацне по шията малкия кукуруз.!.
16
1
 
38
 
! Отговори
Дуле Савич преди 1 година
Мъжки, ела у Софията да се праиш на битка. Ако те видим, директно те връзвам за джипа и те карам горе на Витоша да ставаш булка. Аман от комплексирани недорасляци с татенце да ги пази.
15
1
 
50
 
! Отговори
буци преди 1 година
а баща му - прокурорчето кога ще го захапете за ***, дето е отгледал ? Не е цвете и баща му, според данни из интернета, и според местни из Перник