Прокурорският син остава в ареста за постоянно

Обвинен е в закана за убийство
90

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Васил Михайлов, обвинен за причиняване на телесна повреда и закана с убийство в Перник, остава за постоянно в ареста, реши окончателно Софийският градски съд.

Първоначално 18-годишният младеж бе обвинен за това, че на 9 април около 4:00 часа в близост до детска площадка в Перник е нанесъл много удари с юмруци и ритници в областта на главата на мъж и го порязал с нож в областта на лявото око, вследствие на което му причинил средна телесна повреда. След това обвиняемият се заканил с убийство на жена, като размахвал нож пред лицето ѝ, припомян БТА.

Няколко дни по-късно той получи обвинение и за това, че на 11 юни, около 14:00 часа в близост до заведение в Перник, е нанесъл редица удари с юмруци в областта на главата на друг човек, вследствие на което му причинил телесна повреда. Деянието е извършено по хулигански подбуди.

Според магистратите по двете обвинения може да се направи извод за авторство на престъплението.

Въпреки че не е осъждан и няма данни за опасност от укриване, само задържането в ареста може гарантира обществената сигурност, записаха съдиите в мотивите си. Според тях от събраните по делото материали се стига до извода, че този случай не е инцидентно деяние, а самоволните действия на насилие са били постоянни, мотивираха се магистратите.

Пред съда Михайлов каза, че се е защитавал, а когато е участвал в сбиване било, защото е провокиран.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: арестВасил Михайлов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ред му е да осъзнае, че има и по-здрави от него, и че има хора и над баща му и то законно разположени там. И много болезнено ще осъзнае че трима *** съкилийници на различни субстанции могат и да го държат и да го .. е различни математически вариант двама държат един... пък може и само един да дръжи друг да го.. те си знаят. Това последното не е съвсем законно, но не би ли било срамно да се защитава законно за такова посегателство.
13
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-добрият боксьор Майк Тайсън стоя доста години в затвора за много по-малки деяния. За тези неща, тоя пернишкия садист трябва да получи присъда повече от 10 години.
12
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цял живот е възпитаван, че е нещо повече от другите и няма наказание за него. Резултатът е налице.
11
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Набил някой програмист и се мисли за бияч :D
10
0
 
31
 
! Отговори
До Къцката преди 1 година
Те затова го оставят в панделата, за да няма "съд на Линч", ама ако го оставят в килия с по-***...току виж му излязъл късмета. Все пак е 18 годишен и още не се е определил от кой пол е! Така е по евроджендерски постулати!
9
0
 
37
 
! Отговори
40 годишен бияч преди 1 година
Тоя ако ми падне ще го смеля не е попаднал на наистина лоши момчета
8
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подбудите са чисто садистка, на този от самолет му личи злобното лице. Съдът да си поправи формулировката и да го въдвори където ми е мястото и да го остави там докато диша.
7
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На този лигльо сигурно , не му се вярва, че тати не може да го измъкне.
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** не се прави на жените на мъжКато те гледам ще ми се опикаш във рацете от два шамара
5
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много е дребен тоя леката категория
4
0
 
70
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Д.олното к.опеленце се защитавало ?!?! Всички гледахме клипчетата и много добре се вижда колко е брутален. Доживотен затвор за такъв !
3
0
 
55
 
! Отговори
сина преди 1 година
а каскета кога ще отстрани бащата на това лойненце за оронване престижа на Българската прокуратура ? А, каскетче или ти върши работа из района...
2
0
 
44
 
! Отговори
Къцката преди 1 година
Прибийте го с камание на площата
1
1
 
55
 
! Отговори
Браво преди 1 година
На тати синчето. Як като бик и почти толкова умен. Направо е готов за политик. Или поне един селски кмет да го направят.