Семерджиев пред съда: Не знам защо съм тук, бях отвлечен

Оплака се, че бил бит по време на задържането
374
Семерджиев пред съда: Не знам защо съм тук, бях отвлечен
Снимка: БГНЕС

Аз не знам защо съм тук. Бях отвлечен и сигурно са ми взели личната карта. Това заяви пред съда обвиняемият за тежката катастрофа с две жертви Георги Семерджиев, цитиран от БНТ.

Преди минути започна заседанието на СГС по мярката му за неотклонение.

Всичко ми е легално, имам си бизнес и не виждам причина да съм тук. Просто бях отвлечен. Откраднаха ми и колите. Това е истината. Проверете и ще видите. Подал съм сигнал в ГДБОП и в 4 районно, каза още Семерджиев.
Шофьорската ми книжка е швейцарска и истинска, но не помня кога ме отвлякоха, заяви той.

Още по темата

Освен без книжка, оказа се, че Семерджиев е и без лична карта. По делото за самоличността на обвиняемия е приложена справка от БДС.

По време на заседанието, Семерджиев прекъсна пледоарията на прокурора със заявление, че иска да отиде в болница. Обясни, че бил бит по време на задържането. В началото на заседанието твърдеше, че е отвлечен, а не задържан.

От прокуратурата по-рано съобщиха, че му е повдигнато ново обвинение.

"Той е привлечен за ПТП, което представлява особено тежък случай - настъпила е смъртта на 2 млади жени и са извършени множество нарушения на Закона за движение по пътищата, за това престъпление се предвижда лишаване от свобода от 5 до 20 години. Второто престъпление е употреба на моторно превозно средство след употреба на наркотични вещества - в кръвта на Семерджиев са установени амфетамин и метамфетамин при предишен случай на 10 юни", заяви на брифинг Христо Кръстев, заместник на Софийската градска прокуратура.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ЛАМБО ПРЕДЛАГА, Трябва и затвор още при първото провинение! Отнемане на книжката не ги плаши и си шофират без книжка
184
1
 
37
 
! Отговори
Slayter преди 1 година
Кой те отвлече бре батко, извънземните ли?
183
0
 
28
 
! Отговори
Тухларна преди 1 година
Едно време имаше тухларни, а още по отдавна ей такива мъ.р.ши като тоя трошаха камъни по кариерите. 5-6 годинки там и после още 3-4 санаториум в Белене и е готов. Щеше да излезе преобразен, нов човек. Друг е въпроса дали щеше да излезе жив. Ама това са подробности в неговия случай. А сега какво? Че тоя и хотел с джакузи щр поиска да не скучае докато се точи процеса. Цирк.
182
5
 
35
 
! Отговори
убиеца е гербав преди 1 година
Семерджиев е част от София-Запад - тарторите на София-Запад Дани Илиев и Георги Валентинов даже имат снимки с Боко. Често са използвани като подстрекатели на протести от ГЕРБ. Същата групировка разпростанява дрога за Таки - отдавнашният партньор на Боко. Семерджиев притежава автомивка в хотел Маринела - овладян от Герб след ареста на Ветко, чрез Калоян Николов.
181
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От всичките му провинения се вижда, че от това човек не става! Да го ликвидират за назидание на всички бок,луци , които шофират пияни и/или дрогирани!
180
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде са началниците на 01 РУ и 04 РУ? Защо не излязат да кажат кого трябва да чукаме, за да може и на нас полицаите да носят стълби и да ни помагат Но явно докато хората не се съберат пред районните и да изискат отговори стил "Македония" нищо няма да стане
179
0
 
27
 
! Отговори
Интересно преди 1 година
Шарената милиционерка ли го е отвлякла?
178
1
 
41
 
! Отговори
Майстор преди 1 година
Днес е събота и реших, че е идеалния момент да правя ремонт. Обаче излезе проблем нямам стълба. Звъннах в полицията и те веднага услужиха със стълба.Викам им извинете че малко нагло от моя страна но ще може ли и една пица ? Много яко беше.
177
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще разберем ли кои са носили стълбата?
176
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ох, тоя да спре наркотиците, че е неадекватен. Да му съберат провиненията и да влиза за 35 години. Като излезе на 70, няма да е заплаха за никой.
175
0
 
38
 
! Отговори
Късметлия преди 1 година
Еиии... как можахти да отвлечете и дрогирате тоя примерен бизнесмен... Ще се наложи ПАК да го пуснете.... ЗА 51-ВИ ПЪТ.
174
5
 
13
 
! Отговори
РОШКОВ преди 1 година
ТОЯ Е МОЙ ЧОВЕК , НЕВИНЕН Е ! ЩЕ ГО ДОКАЖА КАТО УНИЩОЖА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ! БОЙКО Е ВИНОВЕН !!!!!!!!!
173
4
 
13
 
! Отговори
лъже като Боко преди 1 година
и той не знае кой му е пъхнал кюлчетата...
172
0
 
1
 
! Отговори
до хан тервел преди 1 година
аз имам железни *** - пазя се много - и никой не може да ме отвлече
171
1
 
7
 
! Отговори
Хан Тервел преди 1 година
Ти гледай наистина да не те отвлекат...
170
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Появиха се нови доказателства че момичетата сами са предизвикали катастрофата . Пресекли са булеварда на червено и другаря Семерджиев се опитал да избегне картастрофата - но се блъснал в метростанцията , счупила се колата и ударила момичетата.Другаря Семерджиев е невинен и да се освободи немедлено !
169
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези адвокати хептен го обърнаха на циркове. Оня убиеца на Цветков е пил чай и от него се е дрогирал ,а този наркоман е бил отвлечен. То всеки има право на защита,но чак пък съда да приема всякакви версии е смешно.
168
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човека е очевидно невинен. Отвлекли са го , откарднали са му колата. Те я кде са го отвлекли са предизвикали катастрофата и утрепали двте момичета.Отвсякъде е ясно че другаря Семерджиев е невинен! Ако наистина Промяната е дошла и вече няма полицейски и съдебни своеволия - трябва да се освободи веднага!
167
0
 
19
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Яко е бил надруан. Максимална присъда трябва.
166
0
 
39
 
! Отговори
Филяка преди 1 година
Не само, е са му дали стълба и униформа, но родната милиция цяла нощ системно е унищожавала улики, за да прикрият един пълен деге нерат. Това цял ден го казваха няколко експерти, явно останали някак си честни пред обществото и пред себе си. Да се види кои са "дежурили" оная нощ на местопрестъплението и ще се разбере и някаква част от чадъра. Целият чадър, уви ще си остане на сянка.