Прокуратурата поиска 15 години затвор за Кристиан Николов

На първа инстанция подсъдимият получи 9 години затвор
21
Прокуратурата поиска 15 години затвор за Кристиан Николов
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

По делото за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков, прокуратурата поиска и от втората съдебна инстанция да наложи 15 години затвор на обвиняемия Кристиан Николов, предаде БНР.

Още по темата
Всички страни по делото оспорват пред Софийския апелативен съд решението на първата инстанция, която постанови 9 години затвор за Николов.

На 13 юли т.г. Софийският апелативен съд отложи за втори път делото за тежката катастрофа, в която преди повече от две години загина журналистът Милен Цветков.

Причината е, че подсъдимият Кристиан Николов бе карантиниран като контактен на заразен с коронавирус.

През март т.г. Николов беше осъден ва 9 години затвор, че е причинил по непредпазливост смъртта на телевизионния водещ.

И прокуратурата, и защитата атакуваха размера на наказанието пред Софийския апелативен съд.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не им пука на тея.***.Когато човек не върви по Божия път не е смирен, стават такива неща като физическата смърт на човек и известне журналист харесван от много хора.Да си осъзнат е дълъг процес който понякога продължава в много животи и е част от пътя на душата.Парите не се упротребяват правилно. Сега ще дариш пари на болни и бедни. Ще искаш прошка от Бога.Закона за вземането и даването.Но всеки плаща за действията си. С КАРМАТА.
17
0
 
5
 
! Отговори
Крали Марко преди 1 година
Как за убийство 9 години , а за кражба 20години. Няма държава ,няма закони еднакви за всички. Човека от Лясковец дето уби полицай с ловджийска пушка при самозащита го осъдиха до живот. С доказани психически отклонения. Не сме държава от ЕС. По скоро сме диви азиятци. Блазе им на хората които си устроиха живота другаде. Надявам се Бог да не им прости на тези престъпници. Да се подразбира дори за тези които за взели кървави пари от убец и неговото умърсено ,,семейство,,. Всичко се връща'на тази зе
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Господ" са майка му, баба му и милионите парите на майка му, които му прощават за всичко и ще носи тежкарски златен кръст на шията си доживот и тежкарски златни пръстени на ръцете. Тежкарските златни пръстени на ръцете ще бъдат неговите "окови" доживот.
15
0
 
5
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 1 година
До 15 - какво само? Това нищо не е - ако запише да учи във ВУЗ и спазва добро поведение ще му намалят 9-те годинки наполовина и като извадят от тях времето когато е бил в ареста, а той май беше и доста време под домашен ако не греша и е почти навън! Но е така защото няма държава! А виновни са до голяма степен роднините на жертвите - я като са недоволни да изпълнят сами присъдата която смятат за справедлива и най-вече по отношение на съдията и колкото могат повече от управляващите дали ще е така?
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само? Това е подигравка.
13
3
 
3
 
! Отговори
МВР ИЗВЕРГИ преди 1 година
Полицаи и мутри преследват обикновени Българи в целият Европейски Съюз за да се гаврят с тях, снимат ги за пред шефовете за повишения!
12
0
 
19
 
! Отговори
Истината преди 1 година
МВР основен съучастник в убийствата по пътищата!
11
0
 
19
 
! Отговори
Ннн преди 1 година
Що не вземат да го оправдаят??? По- добре, близките на Милен Цветков, да му издадат присъдата! Ще е обективна и заслужена!
10
0
 
16
 
! Отговори
Тоя да влиза преди 1 година
Ама няма да стане. Всичко в това дело е очевидно и межеше да превключи за 2 месеца, но в Панеленото гето царят други правила за такива като тоя
9
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е подигравка с паметта на Милен Цветков. Всички обстоятелства са утежняващи вината, а не обратното. Този черррррвей трябва да бъде осъден за умишлено убийство. Тази част от закона трябва да бъде променена адекватно според новите реалности. Това деяние, с тези факти и обстоятелства си е УМИШЛЕНО УБИЙСТВО и нищо друго!!!
8
2
 
0
 
! Отговори
рапар бе мц123 преди 1 година
изкецан рапар
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Откъде се снабдява с дрога . Нама начин да се е отказал
6
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма да го осъдят, родителите му са от фигурантските мутри
5
0
 
14
 
! Отговори
До 4 преди 1 година
ДАНО по скоро успеят
4
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ученолюбиво момче разхожда се в съда с ученическа ратичка и очилца. Шоуто е пълно, утре ще каже, че е карал без очила и не е видял колата пред него.
3
1
 
16
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
подигравка с хората всички подобни ти-по-ве в белене там да чакат присъди тамда работят и да се изхранват защо ние ще им плащаме 3 пъти на ден храна а те далежат и родата да им вкарва хапчетата в затвора
2
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То прокуратурата пред телевизията иска тежки наказания, а в действителност си гледат келепира.
1
0
 
29
 
! Отговори
българин преди 1 година
Малко са !