Лена Бориславова съди сценаристите на Слави Трифонов

Молбата е за клевета и уронване на името й
439
Лена Бориславова съди сценаристите на Слави Трифонов
Снимка: БГНЕС

Лена Бориславова, която беше началник на политическия кабинет на експремиера Кирил Петков, съди сценаристите на Слави Трифонов.  

„12:30 обединението на “Продължаваме Промяната - Демократична България” регистрира своите листи за предстоящите предсрочни парламентарни избори, в които ще бъда кандидат за народен представител от 24 МИР. 13:30 в деловодството на Софийски градски съд ще бъде регистрирана първата ми искова молба за клевета и уронване на името ми. След сценаристите следват още няколко срещу мними обществени говорители и жълти медийни бухалки.

#ИмаКак и #ИмаКой да прави политика по друг начин, без главоломна корупция и кражби, както и политическа сатира с интелект и в границите на човешкото достойнство. Зависи от всички нас", написа Бориславова в социалната мрежа Facebook. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
254
5
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
До Ангелинакакви ЖАЛКИ ТВАРИ СА....!!!!!
253
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Махайте се Лено,продажни отвратителни измамници.И стига лъга ,че знаеш как,защото нищо не знаеш,да е как.Поръчкови марионетки,дошли да лъжат наивния народ и да изтърбушат държавата.Какво знаеш,защо сме на минус и затрупани със заеми,изчезнаха и 9 млрд в първите 9 дни,да ги запълвате със заеми.Безотговорни олигархични пришълци;
252
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То иначе нямаше шанс да се намърда в листите.Залепила се за Ицо Хазарта,втора,че покрай него "читавия "политик да се вреди покрай рапажиите.Реклама с дела,щото е "честна и почтена"и не се е търкаляла в леглото с шефа сиДава пример "промяна"с намек към подрастващите как да контактуват с началниците си.Иначе борба с корупцията,кражби бош лаф.Показаха най порочното,измама,свръх корупция, кражби,шуробаджанащина,липси,замазани с красиви думи за обратното.Кой ви изпрати Лено и за какво?
251
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кака Лена няма пари , ще съди държавата накрая !
250
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мустакатата се прави на мъж:)))))))))))))))
249
5
 
3
 
! Отговори
ББ преди 1 година
уау,руската пропаганда и обслужващите ги ен.чари не се спират,сеят "страхове",бедните духом имащи само пропагандата през очерняне,заплахи,нецензурни,простата истина е че,майките им са били...обслужващ...другарЕ!!!
248
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тя добре ги съди, ама като отиде в магазина, не й ли пеят песничката? Да е мислила овреме, сега няма да може никъде да отиде, без да я сочат с пръст
247
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Браво. Това е нормалната реакция в цивилизована държава със закони." - Браво ... толквоа си умствено изостанал, че времето се движи назад, когато си в стаята.
246
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Да ги съди. Дърти кочове опетняват името на млада жена за която бъдещето тепърва предстои!" - Тя на 30+ вече. Не е точно "млада"/
245
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе може, ама лщбимият им ЕС, направи така, че да не може, да се съди за пподбни неща, че видиш ли "да не съдели политиите биковенните хора".
244
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ленче, като ти напиша името в Гугъл ми излиза - Хищна хиена. Какво правим? Нали това го броим за 100% чиста монета - да припомня че ти го ползваше за доказателство.
243
20
 
10
 
! Отговори
ХФ преди 1 година
Да ги съди. Дърти кочове опетняват името на млада жена за която бъдещето тепърва предстои!
242
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Огладня и изпълзя или обнагля и изпълзя? Това е въпросът.
241
4
 
17
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Лена ти за коя си се помислила Помниш ли как заедно с Киро ходехте по вашите телевизии и лъжехте за евтините танкери газ Асен лъжеше заедно с вас Помниш ли как двамата заедно с Киро с държавният самолет до Солун отидохте Помниш ли как те назначи на работа Киро Лена кой ти е позволил да се представяш от името на българите за спасителка потрес падение потрес
240
3
 
2
 
! Отговори
Реално погледнато преди 1 година
Българските политици разединяват народа,вместо да обединяват.Единствените обединители бяха ,,възрожденците",после след освобождението веднага се появи и гроят на Алеко Константинов във БГ политиката,та чак до днес.Тези които предаваха партизани,после станаха партийни и комсомолски секретари,които важат и днес.малък Тошко като беше при Карбовски го каза много добре ,,Спасявай се как можеш, защото държавата е ,,късай и хвърляй".На Слави му бе заповядано да разтурая правителството,той е инструмент.
239
4
 
10
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Лена добре ти съди. Само, че те не са нито сценаристи, нито пък са на Славито му. Те са обикновени безработни. Както и повечето кандидати за депутати в поредното НС на България. Както и техните партийни лидери. Освен, ако партиите не са като фирмите. Не знам от какви пари живеят лидерикато Борисов, Нинова, Карадайъ, Костадинов, Сидеров, Каракачанов и други такива, като са безработни.
238
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Гледна точкаСъгласен съм с вас. Кирчовците, барабар с Лена, сивият им кардинал, би трябвало да понесат някаква отговорност за срива к предизвикаха. Провалиха се тотално, но пак с огромни претенции и мания да управляват.
237
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво. Това е нормалната реакция в цивилизована държава със закони. А някои други как реагират - слизат на тяхното ниво и почват да се плюят.
236
4
 
24
 
! Отговори
София преди 1 година
Оф, пак тая. Айде стига вече. Да вземе да заведе дела за всички мемета дето правиха с нея, с парапета и прочее. То бива да си лишен от чувство за хумор и да си се взел на сериозно, ама това на нищо не прилича.
235
4
 
24
 
! Отговори
Гледна точка преди 1 година
До Пижо и Пенда. Май си объркал кои са скапаняците. Ти къде беше по време на седем месечното управление на шарлатаните, които скапаха всичко в държавата?