Лена Бориславова съди сценаристите на Слави Трифонов

Молбата е за клевета и уронване на името й
439
Лена Бориславова съди сценаристите на Слави Трифонов
Снимка: БГНЕС

Лена Бориславова, която беше началник на политическия кабинет на експремиера Кирил Петков, съди сценаристите на Слави Трифонов.  

„12:30 обединението на “Продължаваме Промяната - Демократична България” регистрира своите листи за предстоящите предсрочни парламентарни избори, в които ще бъда кандидат за народен представител от 24 МИР. 13:30 в деловодството на Софийски градски съд ще бъде регистрирана първата ми искова молба за клевета и уронване на името ми. След сценаристите следват още няколко срещу мними обществени говорители и жълти медийни бухалки.

#ИмаКак и #ИмаКой да прави политика по друг начин, без главоломна корупция и кражби, както и политическа сатира с интелект и в границите на човешкото достойнство. Зависи от всички нас", написа Бориславова в социалната мрежа Facebook. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
214
4
 
27
 
! Отговори
Заседател преди 1 година
Това е много добре ! Даже чалгарите трябва да искат открит съдебен процес на площада ,пред НС. - така ще станат ясни всички подробности от шанаджийския живот на мустакатата хиена. Време е за такива процеси !
213
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човек приема един цялостен образ, като съответните особености само допълват картината.
212
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пременена, натъкмена, със амбиции заредена....
211
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Огромният интелект на Г-н 7/8моф ще му помогне в Съда с лекота да докаже че м/у космите си във всичките й окосмени места, че тя всъшност е плешлива!
210
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом подкрепяте украйна всичко е възможно. Това е червена линия и се стреля на месо.
209
38
 
11
 
! Отговори
Бунгур преди 1 година
Лена Бориславова е не само симпатична ,но и доста интелигентна. Никога не е казвала,че е красавица. Изглежда естествена и даже бих казъл чаровна.На фона на преобладаващото болшинство крокодили в България,Лена даже минава и за красавица.
208
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
защо всяка нейна такава снимкя поднася усещане че фотографите и редакторите я искатв обилнакендзална стойка по голяма нуждаръцапръц
207
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е ваш проблем
206
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кво пищи? . . . Захапала парапета обарва Киренски по пипета. . . . Стихът който Народът одобрява и пее. Ако се беше пощила първите 5 години, епилирала следващите 22 години сега немаше да има нужда да си бричи кривите космаци с бръснач. Юноша бледен окосмен и неугледен. Радост и наслади неще. Революцията го зове. Юноша бледен. . . . Абе тва буйно окосмацяване не е ли подсказващо за наличие на укрити нормалнитестеси и срещу ни да се изправил в цял ръст Ленин
205
3
 
28
 
! Отговори
перко преди 1 година
Как ли не! Името и било уроненено1Славчо ли те заведе на Парапета? Каквото сам си направиш, никой друг неможе да ти направи! А сега бегай Киро или баджо да те утешават!
204
0
 
0
 
! Отговори
В. преди 1 година
Другото са празни приказки.
203
4
 
2
 
! Отговори
Акционер в БАД преди 1 година
На тези, които помнят Соколов, жена му беше професорка във ВХТИ-то. ***. От катедрата на физикохимията. Дори и шестица ми риса на изпита. Това е една от причините, поради които съм милионер. А пък, другата е, че ги разбирам както химиите, така и физиката. А пък толкова химии сме ги учили, че свят да ни се завие. Но пък, и си я обичаме играта, наречена футбол. А и я разбираме. Доста повече от сегашните политици, собственици на отбори и акционери на футболни клубове.
202
4
 
6
 
! Отговори
В. преди 1 година
ИТН и ПП мобилизират електорат.
201
1
 
17
 
! Отговори
Преди няколко преди 1 година
дни и Ким Кардашиян се беше снимала пред икономическия филиал на Харвард, щяла да вземе диплома от там. Щом тя може и Кирето ще да може. Може да е прос ама от нея няма по-прос освен ония дето са и фенове и я гледат по телевизора и четат в гланца.
200
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имаш интимни отношения с премиера, по-рано същия човек е възложил на фирмата в която работиш работа за стотици хиляди, платени с държавна пара. Проблемът е, че като харчи държавни пари по фирмите, в които работиш, а впоследствие и заплата ти дава пак държавни пари, възникват въпросителни: дали поради интимните ви отношения не са харчат едни държавни пари не съвсем по реда или не съвсем си струват, а се харчат заради добре прекараното време?
199
3
 
31
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
нищо не са учили в Харвард... Недейте да се информирате само от БТВ и Нова... Независими журналисти направиха проверки - Кирчо и Кокорчо са карали курсове КЪМ Харвард .. в София. Е да де, но курс към нещо си не е същото да бъдеш приет там и да си го завършил тоя университет. Има българи наистина завършили Хардвард по същото време и никак не си ги спомнят да са били там...
198
17
 
2
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Тези от промяната ще спечелят убедително предстоящиге поредни предссрочни парламентарни избори. А пък тези от Герб, ДПС и останалите партии нека да си я пеят тази за СТОЙНЕТО. Аз ще го поведа хорото, около езерото в Дружба. Като не могат да си изберат правителства, ние обикновените българи ще си я играем играта. Както и хората. Ако г-н Илиев го води, аз ще играя ръчениците с продавачките от ж. к.-то ДРУЖБАТА.
197
3
 
17
 
! Отговори
Имаше преди 1 година
на времето си един министър на правосъдието Соколов - стар адвокат от печените. Как ли го не го наричаха гей , па смешки, па клипове, па сценки от сценаристи. Чонека нито един път не коментира тези клоунади. Но новите юристи, като кака Лена явно не са на това ниво. Въпроса е дали наистина са учили право или като Крчо, дето не може да състави пълно изречение са се снимали пред Харвард с диплома, изкарана по интерент курса.
196
2
 
1
 
! Отговори
Инженер - химик преди 1 година
Мариян си ми е приятел, освен, че кумува на сватбана ни със Светла преди около 34 г. Наздраве, куме Марияне !
195
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е вярно