Мъж се гръмна в главата след 3 сигнала за силна музика в ресторант

Между собственика на заведението и 67-годишния съсед е възникнал скандал
26 мар 2023 16:00, Йоана Цонева
67
Мъж се гръмна в главата след 3 сигнала за силна музика в ресторант
Снимка: БГНЕС

67-годишният Симеон В. от петричкото село Самуилово се е самопрострелял в главата с газов пистолет, преработен като боен, и лекари се борят за живота му, съобщиха от ОД на МВР-Благоевград.

Инцидентът е станал около 3 часа след полунощ пред ресторант в селото, където рожден ден празнувала дъщерята на собственика, а музиката била силна.

Преди да се стигне до стрелбата, в РУ-Петрич са били подадени три сигнала за силна музика.

Около полунощ е постъпил първият сигнал. Незабавно на място пристигнали полицейски служители, които предупредили собственика Григор И. да не се нарушава нощната тишина. Музиката е била спряна, но след около час е получен втори сигнал, като пристигналите полицаи съставили предупредителен протокол.

Около 1,47 ч е получен трети сигнал и отново пристигнали полицаи, които съставили акт за нарушаване на Закона за шума и околната среда.

Между собственика на заведението и 67-годишния Симеон В., живеещ в близост, е възникнал скандал, при който Симеон е отправил заплахи с газов пистолет, преработен в боен. След това, странно, но се е самопрострелял в главата.

Транспортиран е в "Пирогов" в тежко състояние. Уведомена е прокуратурата и разследването на странния случай продължава.

Възрастният мъж преди около 3 г. отново влезе в ресторанта, но с моторна резачка, и отново подразнен от силната музика. Тогава искал да покаже на собственика, че неговата резачка също вдига шум и последвало спречкване. Районният съд в Петрич осъди на 100 лв. глоба Симеон за хулиганската проява.

Пенсионерът е лежал в затвор в Германия близо 4 г., след като е бил хванат да превозва хероин в товарен автомобил. Върнал се е в Самуилово през лятото на 2019 г. Година по-късно при проверка на лека кола, с която пътувал за Чехия, на ГКПП Видин – Калафат, в нея са открити 16 кг хероин. Окръжният съд във Видин му определи присъда от 12 г. затвор, но той я обжалва.

Симеон е професионален шофьор. През 1987 г. искал да избяга в Югославия и с камиона си минал през бариерата на ГКПП Златарево, но след разпити в Белград, поискал да се върне в България и тук получил 6 месеца затвор. Работил е и в СССР, бил е и шофьор на автобус, разказаха хора от селото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато един мъж се самоубие убива всички мъже в света.Джилбърт Кийт Честъртън
27
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Очевидно ресторантьорът е приятел с полицаите. Въпросът е дали е само приятелство или въртят далавери заедно, че са склонни да му направят такава голяма услуга - да прикрият убийство не е малко, а на всичкото отгоре и хората да им се подиграват за нелепата историйка, която пробутват.
26
2
 
39
 
! Отговори
мак преди 1 година
Има ли по-нагло племе от кръчмари? Няма. Но ми е странно, как че полицията въобще реагира на такива сигнали, което е рядкост. Кръчмарите са оставени да правят каквото си искат и не се съобразяват нито с часа, нито с хората наоколо.
25
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На какъв принцип се трие тук? Срещу заплащане ли?
24
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До тук Радетелите на Свободното Слово (платено) са изтрили 7 коментара. Следва осмият.
23
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кръчмаря от ПП ли е?
22
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да бе, гръмнал се заради силна музика. Ама нашите милицайки като ги мързи да разнищят нещата, то всички ще се гръмнем заради силна музика. Аз досега1000 пъти да се гръмна, че съседите имат уредба с която озвучават цяла София, *** си свикнах и си спинкам без проблеми.
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо пишат такива хуморески без някой да е разследвал както трябва щом лекарите още се борели за живота му как всичко се е случило,като в такива заведения има видеокамери за наблюдения в шумаъевоцата и бъркотията кой ще посегне към касата,кой/и в навалицата ще пие и ще си тръгне без да плати,че с присъствието си полицаите как са премерили шума с каква апаратура са използвали още от вратата откъдето се измъкват всички неплатили и обирджии кой как облажил се с парата,кой как добрал се в фокус.
20
1
 
3
 
! Отговори
Зеленски преди 1 година
То и аз съм работил в СССР.... трайте си
19
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човеко се е самоубил, за да запази рахатя на чалгаря - кръчмар и неговата парцалеса. Ти да видиш....
18
2
 
20
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 1 година
Насочил е погрешно пистолета , завалията.
17
1
 
42
 
! Отговори
Ъхъ преди 1 година
След първото предупреждение би следвало да последва - трошене на музикалната уредба и шут между краката! Втори път никога нямаше да надува чалгата, но, уви, това е в друго вселенско измерение и реалност!
16
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бичила е някоя здрава чалга , че човека чак си е посегнал на живота.
15
2
 
42
 
! Отговори
Кога преди 1 година
Кога най-после ще се приеме закон за силна музика и високи db! *** като се върнат и не се трае в огромна част от населените места. В по-малките градове е ужас!
14
42
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Работил в СССР.....това обяснява всичко.
13
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 17. Сега са същите ченгета на Борисов, никого не е уволнило правителството на Радев.
12
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Полския Тръмбеж. Не можеш да извикваш ченгетата на Борисов да наказват избирателите му. Не си въобразявай , че ще успееш!!
11
5
 
11
 
! Отговори
Алтерниращ веганист преди 1 година
Ехехе... баcи веселата история... Обаче това дето се е самозатрелял от яд малко намирисва... Май някой най-после му е взел "газовия пистолет преработен в боен" и е извършил това за което селяндуpа е заплашвал. Каквато и да е истината цялата история е плътна cеляния...
10
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Полския тръмбеж Ти си се оплаквал от етноса, който е от защитен вид. Но все пак сам си стигнал до правилния извод как трябва да се постъпи спрямо тези.
9
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи смърфовете веднъж предупредили, после писали протокол, а накрая съставили акт!? Браво! Ако ги бяха пратили четвърти път, сигурно щяха и да дуат на шеф готвача