Гешев ще иска имунитета на още един депутат

То е заради разследване срещу Димитър Аврамов от 2019 г.
25 апр 2023 09:39, Александър Попов
13
Гешев ще иска имунитета на още един депутат
Снимка: БГНЕС

Софийска градска прокуратура предложи на главния прокурор Иван Гешев да внесе мотивирано искане до Народното събрание за сваляне на имунитета на депутата Димитър Аврамов и за даване на разрешение за продължаване на наказателното преследване срещу него.

Предложението е изготвено от прокурор от отдел „Специализиран“ към СГП във връзка с внесен на 15.04.2019 г. от Специализираната прокуратура обвинителен акт срещу Аврамов за търговия с влияние.

В Специализирания наказателен съд е образувано съдебно производство, като след закриването на съда разглеждането на наказателното производство е продължило в Софийски градски съд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
7
 
6
 
! Отговори
Новият главен преди 1 година
Мястото на Гешев е в Магнитски 3 и в психиатрията на затвора. Един шизофреник се помислил за прокурор, защото държавата е опг на Борисов и Пеевски. Качулка и белезници съвсем скоро за кокаиновия Гешев, за кокаиновия зам полуолигофрен и за сийките. Мислят си че държавата е лека *** като тях, ще ги смачка тежка България тези въшки
7
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гешев реши,че Боко се връща на власт и пак навири нос.Ей,я по-полека,че твоят имунитет може да падне преди тоя на другите.
6
4
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Сещам се за един, дето наруши конституцията.
5
3
 
11
 
! Отговори
www преди 1 година
Аврамов е измамник от колосално ниво! От личен опит, видял съм с очите си фалшифицирани документи, с печати от държавни институции и кражби за милиони от държавен резерв!
4
1
 
4
 
! Отговори
Имунизация преди 1 година
Напоследък "наказателното производство" е пълен брак.
3
7
 
12
 
! Отговори
МАЧКАЙ ГЕШЕВ...!! преди 1 година
БЕЗМИЛОСТНА БОРБА С КОРУПЦИЯТА И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА...
2
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога на Бойко чекмеджето?
1
13
 
16
 
! Отговори
Кире преди 1 година
Абе как само от Гроб няма подсъдими, един го снимаха с кюлчета, а той самия призна, че знае кой ги е правил, друг внесе закон и се правеше с години че не вижда как Лотарията не плаща 800млн данъци, трети и четвърти попаднаха на имоти по 400 евра кв.м., а един направо си предлагаше чували на министъра само и само да не му махат фирмата от кап.андреево:)!?!?! Да не би щото Главни Прок. си пише с главатаря на всички тези сладури на "Шефе"?!? Знам ли...