Мите Миньореца изрази съжаление, не искал да убива Анита

Съдът гледа мярката му
52
Мите Миньореца изрази съжаление, не искал да убива Анита
Снимка: БГНЕС

"Не съм искал да убия съпругата си и съжалявам", заяви пред съда Димитър Димитров, който е обвинен в убийството на съпругата си Анита.

Защитата на Димитров- адв. Николай Цветков заяви, че причината за конфликтите била извънбрачна връзка на Анита с друг мъж. Фактът, че бил инвалид влияело на самочувствието му, а обидите на съпругата му го разстройвали. Няма намерен предмет, с който е извършено убийството, а убийството е извършено по непредпазливост. Затова мярката трябвало да бъде домашен арест, съобщава Нова тв.

Още по темата
Димитров се съгласи с тезата на адвоката си.

Прокуратурата иска той да остане зад решетките защото смята, че има категорични доказателства, че той е извършил престъплението.

Тялото на жената беше открито в дома на Димитров от баща ѝ и двете ѝ деца. В семейството е имало много скандали, а в края на миналата година Анита си е изкарала и ограничителна заповед.

Нейният брат каза, че не знае причината, поради която Анита се е завърнала при съпруга си.

Самият Димитър, известен с прякора Мите Миньореца, на няколко пъти заплашвал да се самоубие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
един данъкоплатец преди 11 месеца
До РадославИ през времето в затвора ние трябва да плащаме за неговия престой.
44
0
 
2
 
! Отговори
Една Жена преди 11 месеца
Да, ужасно нечовешко деяние, но човешко ли е да вземеш парите, събирани за здравето на инвалидизирания ти мъж и да ги похарчиш?В обществото ни липсва емпатия, отговорност и морал, затова накрая се стига до фатални инциденти.
43
3
 
4
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 11 месеца
Такива статии има, зашото жените се хвашат с татуирани мутраци с пари, а не слаби безработни българи без пари.
42
1
 
9
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 11 месеца
Тази жена е имала ограничителна заповед, после сама се е върнала при алкохолика мутрак, ако беше отишла при местния слаб безработен майстор в креватната гимнастика, тази статия сега нямаше да я има.
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Крием лицето на самопризналия се убиец защото?
40
0
 
16
 
! Отговори
Радослав преди 11 месеца
Просто имаме нужда вместо затвори да се направи една трудова колония на Арктика и всички убийци да се пращат там. Да оцеляват както намерят за добре и да живеят там както искат. Такива индивиди нямат място сред обществото. Като го пратите в затвора защо си мислите, че ще излезе променен? Ще е още по зле, след 15 години като излезе ще пиянства още повече, ще е още по агресивен и напълно няма да има уважение към човешкият живот!
39
0
 
18
 
! Отговори
Алекс преди 11 месеца
Изобщо не съжалява.Повтаря като папагал указанията на адвоката.Завършен егоист,който мисли единствено за себе си.Не мога да си представя децата как ще се оправят от тази травма.
38
1
 
7
 
! Отговори
Kleo преди 11 месеца
Modaгаtoгa e P3D3RAST
37
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Какво значи убийство при непредпазливост, след като всичко е било в кръв?
36
15
 
5
 
! Отговори
Гласувал за ППДБ преди 11 месеца
Така е, ***, като не сте ратифицирали Истанбулската Конвенция за правата на жените, ще ви убиват! Ние от Продължаваме Промяната Демократина България сме истински евроатлантици и демократи и ще се борим докрай за това, Истанбулската конвенция да влезе във всеки дом!
35
3
 
17
 
! Отговори
Факт преди 11 месеца
Екзекутирайте го на площада пред общината и изразете съжаление...
34
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не съжалява за нищо. Напротив, вътрешно е удовлетворен от стореното. Хората от този тип искат да се наложат, смятат, че другите са им длъжни по някакъв начин. Когато съпругата му е мъртва, е станало неговото. Тя няма вече да е с друг. Този човек не разсъждава, че децата му ще растат без майка и баща. Не знае какви травми им е нанасял в продължение на години. Не е способен дори да се изправи и да си каже, че я е убил и защо го е направил, а се крие зад глупости с надежда да го пуснат вкъщи да пие
33
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
12, 'когато убиеш човек ставаш на нивото на плюнката на земята' -- цезар, наполеон, ботев плюнки ли са били? да убиваш е зареждащо и овластяващо
32
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Чашката не прощава, има доста мили хора но с изключително лошо пиянство.
31
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Вече име има сурогатни майки, основно от бедни страни във война, като Украйна, които за едни 35-400000 лева и изръжка за година, могат да раждат деца и прехвърлят правата само на бащата. За да е по-сигурно, макар и по-скъпо, взима се яйцеклетка от друга жена и се осеменява изкуствено сурогатката. Така не може да изнудва за издръжка и прочие.
30
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Балгарин ли е тоа?
29
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
не е лесно да си инвалид, но не бива да очакваш чудеса от жената...
28
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Първосигналните бг медии ни занимават с глупости от сорта на Митьо-миньорецо, Дри6о, Сървайвъри, Дрискащи във витрина пред НДК и т.н. Каква прелест, А ?!Какъвто народа такива и медиите мУ !!
27
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ем и тя тая е била за биене ...
26
4
 
6
 
! Отговори
Варна, Бургас преди 11 месеца
1 милион антикомунисти, силата на българската душа