Шофьорът, заради когото загинаха четирима в каруца, е карал с изключително висока скорост

Трима от тях починали на място
6 май 2023 22:38, Йоана Цонева
133

Шофьорът на джипа, който връхлетя каруца край сливенско село, е арестуван. Четирима мъже загинаха при катастрофата, която стана през изминалата нощ след кръговото кръстовище в района на село Тополчане. Каруцата е била без светлинна сигнализация. Трима от пътуващите в нея са загинали на място, четвъртият е починал в болницата в Сливен. Те са на възраст между 31-на и 37 години.
Още по темата
"Считаме, че произшествието е възникнало в резултат на несъобразяване скоростта на движение. Водачът е карал с изключително висока скорост. В резултата на това е причинил смъртта на хората в каруцата и на животното, което я е теглило", уточни окръжният прокурор на Сливен - Веселин Гангалов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Виждате ли как могат да се извъртят нещата? Щом шофьорът е карал с висока скорост, което аз категорично не одобрявам, значи тези в каруцата са абсолютно невинни. В 2 часа през нощта, без светлини, но невинни и точка. Много интересна логика.
58
4
 
8
 
! Отговори
Ели преди 1 година
Тъжно. Надявам се, че поне конят е добре.
57
0
 
8
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 година
Този с джипа имал погребална агенция. Поне погребенията ще бъдат без пари.
56
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя не мой им плати кръвнината . 4 братчеда всеки с по 5-6 лапета ,майка баща, дядо, баба.. туй са 4-5 милиона пари. Дано да има гражданска
55
5
 
18
 
! Отговори
Беззаконие преди 1 година
1. Каруци по пътя,без сигнализация е абсолютно забранено.2. Превишена скорост много над допустимата,също.Извод ..в България ,страната на мутрите и копейките това е нормално. Подчертавам ..в нито една страна на ЕС това не е нормално. Но вината за това е разбира се на: роми,геьове,*** и ***. Не на Тиква и калинки,Гешев и гнили ябълки в съда.
54
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Демек, ако джипа кара без светлини през ДЕНЯ, има глоби.. Но ако каруцата кара през нощта без фенер и светлоотразители - няма проблем...
53
2
 
18
 
! Отговори
Виц преди 1 година
Мутра удря каруца с джипа. Коня на ляво лежи на банкета. Рома в дясно в канавката.Мутрата отива при агонизиращото животно и казва: Да не се мъчи , вади пищова и Бум. Отива при рома и пита : А ти как си бе ? Аааа, много съм добре бате. По добре съм от преди да удариш каруцата.
52
1
 
10
 
! Отговори
НЕ преди 1 година
вземайте страна и не се правете на интересни. Каруцата виновна-факт. Движела се е без светлини. Но... ако джигитът се е движил с несъобразена скорост и той е виновен. На подобен участък, без завой, какъвто е в случая, може да има инцидент, но ...с подобен изход, едва ли. Сега остава безпристрастно , което не е трудно, да се установи скоростта на джипката и "състоянието" на водача. Нека Темида да е справедлива.
51
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А каруцата имала ли е гражданска отговорност, а шведите тествани ли са за алкохол... Кой ще плаща щетите по джипа..
50
1
 
1
 
! Отговори
Тъп По тъп Най тъп преди 1 година
Това две не е като изключително голямата пиратка на Каскета.
49
2
 
17
 
! Отговори
ff преди 1 година
Сега остава и джигитът да е някой "Фончо" и ще е хубав завършек за добрата новина. Жалко за кончето както са писали и по-долу.
48
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държавата създава опасни предпоставки за такива злополуки защото не забранява каруците. Каруца е разумно да се движи само по черен път.
47
2
 
28
 
! Отговори
Мен преди 1 година
Жалко зо животното.
46
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Четирима мъже през нощта в каруца,къде ли са отивали
45
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Берачите са отивали на работа в непрогледната нощ, а тоя лошия ги взел, тц тц тц. Да приемем поне, че някое възрастно семейство не е било пребито и обрано тази нощ
44
3
 
27
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
Естествено, ще кара бързо. На кой му стиска ,да кара бавно през нощта,когато по пътя сноват само криминални субекти с каруци. Ако караш бавно ,ще ти направят някоя засада и изчезваш , никой няма да разбере каква трагедия е станала с теб.
43
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ясно, значи този с джипа е виновен защото е карал бързо. Обаче някой попадал ли е на на каруца в тъмното? Тя е невидима! Реално я виждаш точно преди да я удариш.
42
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Естествено, че шофьорът на джипа е карал с превишена скорост. По селските пътища няма камери, а това е достатъчно за всеки джигит.
41
0
 
31
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 1 година
Жалко за кончето
40
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каруцата е била без светлинна сигнализация. тоест била без включвни фаровеабе вие и ди о ти ли сте ве