След обиска на голо в дискотека думата ще има прокуратурата

Граждани подават частни жалби, че са били унизени
Обновена: 9 май 2023 10:48 | 9 май 2023 10:47, Стела Стоянова
31
След обиска на голо в дискотека думата ще има прокуратурата
Снимка БГНЕС

"Една цигара марихуана беше намерена, преди време имахме проверка от ГДБОП, пак нахлуха 40-50 човека в заведението, пак нищо не намериха. Внасям сигнал в прокуратурата".

Това заявява пред медиите в Пловдив Деян Найденов, собственик на дискотеката, в която около 400 клиенти бяха подложени на проверка за наркотици от полицията. МВР вчера потвърди, че някои от тях са били принудени да се съблекат голи. Директорът на полицията в Пловдив обаче отрече да е имало превишаване на правомощията.

Министър Демерджиев вече е обещал да назначи проверка по случая.

Още по темата

По думите на Найденов не се извършва продажба на забранени вещества в дискотеката, но не може да гарантира, че някои от посетителите не злоупотребяват с наркотици. По думите му акцията е тенденциозна.

Найденов допълни, че в момента се обрзуват частни жалби от хората, които по думите му са били унизени по най-недостоен начин.

По случая са образувани три досъдебни производства.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: дискотекажалбаобиски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
1
 
! Отговори
Не сте французи преди 11 месеца
Затове не сме и никога няма да бъдем нито Франция , нито Германия, нито друга цивилизована държава. Там за 2 години пенсия хората излизат по улиците и са непреклонни. Нашите и да им бъркат по дупките в тоалетните, пак няма протести! Това заслужава революция по улиците, днес са тези 400 , утре може да са други 1000 итн! Явно всеки си заслужава клякането с овчето си поведение!
25
0
 
2
 
! Отговори
ОСТАВКИ!!! преди 11 месеца
Оставки за всички замесени ! След такава акция или намираш килограми наркотици и разбиваш ОПГ или всички си подавате оставките. Не може незаконно без данни или подозрение за извършено престъпление да се извършва подобен произвол! Всеки от 400-те , който не се занимава с разпространение може да съди държавата. Тези нагли хора, начело с наглеца който се изходи по телевизията, главния на Пловдив трябва да бъдат съдени лично, а не държавата да си плащаме сами от данъците!!!
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"По дискотеките е фрашкано с наркотици. Положението от 5-6 години насам е направо трагично. Пълна анархия. Трябват постоянни подобни проверки по всички дискотеки." - Не, трябват проверки на такива като теб и аверите им!
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Всички знаем защо се правят подобни акции - или останалите дискотеки си плащат на полицията, да не ги закача, а тази отказва да влезе в схемата, или конкурентите са платили на полицията,да развалят партито. Същото е с дилърите на нар_котици. Ако си плащат където трябва са невидими за полицията, но ако не плащат им правят акция и след това ни продухват ушите по медиите,какви големи престъпници са хванали полицаите.Плащаш - не те закачат, не плащаш - акция.Така работи родната полиция за съжаление.
22
0
 
3
 
! Отговори
Ано преди 11 месеца
Акция, поръчана от конкуренти. Да се проверят съседни дискотеки, но те май не са на случайни собственици.
21
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
това си е акция за съсипване на бизнес, вероятно собственика на някое конкурентно заведение е кихнал на шефа на пловдивската полиция, те ако искаха да хванат нещо нямаше да правят подобна акция, а щеха да пратят 2-ама полицаи като клиенти под прикритие да набележат кой какво прави и да приключат въпроса тихо мълком, отделен въпрос е, че разспространителите не седят в заведенията, а пред тях
20
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
По дискотеките е фрашкано с наркотици. Положението от 5-6 години насам е направо трагично. Пълна анархия. Трябват постоянни подобни проверки по всички дискотеки.
19
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Унизени, унизени, колко да са унизени. На летището, като се съмняват им бъркат и по дупките.
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Хора са били унизени по най-недостоен начин. Принудени да се съблекат голи. Директорът на полицията в Пловдив отрече да е имало превишаване на правомощията.
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Абе всички са си изпили, каквото са имали то е ясно. Никой обаче не говори за това, че хората живеещи около тези заведения са постоянно подложени на системен шум и тормоз и полицията нищо не прави.
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Освен, че са ги събличали и са ги били с палки!
15
0
 
18
 
! Отговори
Без коментар преди 11 месеца
Да направим една равносметка на въпросната акция, ангажирани 50 служители на МВР в празничен ден, т.е. извънреден труд в празничен ден по груби сметки на същите ще трябва да им се плати около 15 хиляди лева допълнително възнаграждение извънреден труд на официален празник + други разходи поне още 2-3 хиляди, към тях добавете обезщетенията които сега ще трябва да платят .. със сигурност крайната сметка на тая акция ще надхвърли 100 хиляди, а резултата е една цигара марихуана и 0,4 г. субстанция:)
14
0
 
8
 
! Отговори
Aло преди 11 месеца
Всеки имаш нещо незаконно в джобовете ще го изхвърли веднага и елементарно е да не намерят нищо при събличането освен гол ... Толкова ли са "умни" тия ченгета пък и шефовете им та не се сещат за това. Дето се вика не стреляйте по пианиста, той толкова си може.
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Какво са очаквали тъпите ченгета - ето това - най-вероятно тези "акции срещу дрогата" са за да прецакат бизнеса на собственика и да подпомогнат някой негов конкурент. Друга логична причина няма.
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
много ми е чудно какво са очаквали да постигнат тъппите чченгета, може би са очаквали наркотрафикантите да се наредат на опашката с дозите по джобовете си та да бъдат от тях заловени ли :) ако въобще е имало хора които разпространяват нещо там то те или са духнали още със спирането на бусовете отпред или са изхвърлили дозите, то просто е близко до акъла, колко требва да си зле с главата че да очакваш да хванеш нещо съществено при такава акция, абе циркаджии!
11
2
 
10
 
! Отговори
оставка преди 11 месеца
няма нужда от такива. всеки по реда си. на двама от полицаите не им знаем адресите, но са под наблюдение. за другите - съжаляваме за семействата им.
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Съд за наглите заптиета! И най-добре да е съд на Линч!
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Бате , цяла дискотека държиш , дай на ченгетата някой лев и те лЯб ядад.
8
1
 
23
 
! Отговори
Хора преди 11 месеца
Защо няма оставки в пловдивската полиция,защо?
7
0
 
30
 
! Отговори
Да преди 11 месеца
Я да видим ако съблекат голи някой шефове в МВР и прокуратурата,как ще се чувстват ?!