Ясен Тодоров: От вчера един дрон влиза на терасата ми

Всичките ми медийни изяви след атентата са съгласувани със Сарафов
16 май 2023 09:17, Стела Стоянова
165
Ясен Тодоров: От вчера един дрон влиза на терасата ми
Снимка БГНЕС

От вчера следобед един дрон обикаля и влиза в терасата ми.  Жилището е собственост на родителите на съпругата ми, разкри заместник-директорът на Националната следствена служба (НСлС) Ясен Тодоров по БНТ.

На въпроса дали се страхува за живота си Тодоров отговори  "Има моменти в живота, в които трябва да проявиш характер".

Той коментира и предложението на Сарафов  за отстраняването му.

"Не съм запознат с мотивите по предложението за освобождаването. ВСС не ме е уведомил. Медийните ми изяви са съгласувани с г-н Сарафов и не се отричам от нищо изказано".

Още по темата

"Медийните ми изяви на 2 и 3 май са изцяло съгласувани с пресцентъра на МВР и самия Борислав Сарафов, като даже той заяви на останалите зам.-директори и говорителя на националното следствие, че от един момент нататък само аз ще комуникирам с медиите. Ако аз бях предложение на Борислав Сарафов и той бе снел доверието си от мен, сам щях да си подам оставката, но аз съм предложение на главния прокурор", заяви той.

Тодоров заяви, че единствено е потвърдил казаното от Сарафов в деня на инцидента - че взривното устройство е направено, за да убива хора. Потвърди и за присъствието на израелския експерт, като посочи, че взривът е от типа, който се използва за военни цели.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
9
 
! Отговори
Shark преди 1 година
Ако дрон започне да влиза в моята тераса, дори в двора ми, ще си го получат пред нас на тротоара на парчета.
56
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
търсете радев превратаджията. той е по дроновете
55
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те не са виновни.Ние сме виновни,че се държим като странични наблюдатели,все едно това не ни засяга и е само зрелище за масова консумация.Но не е така.Тяхното поведение е причина да сме най-бедната и болна страна в ЕС.
54
0
 
22
 
! Отговори
Джо преди 1 година
Тези ченгета не са много умни и измислят едни и същи глупости. Помните ли как щяха да "убиват" Доган с воден пистолет? Ха ха.
53
1
 
9
 
! Отговори
ЕДИН ГНОМ... преди 1 година
ГЕШЕВ НЕ Е КАСКЕТ...!!........ ГЕШЕВ Е ВЕЛИК....!!...... ЙО ХО ХО....... НЕ Е ИНСЦЕНИРОВКА..!! .... АТЕНТАТ Е....!!.......... ЙО ХО ХО.....
52
3
 
15
 
! Отговори
ДЪНО преди 1 година
За 12 г.управление на Борисов,стигнахме до дъното.Най-висши прокурори се замерят през пресконференции-какъв авторитет ще имаме,какъв Шенген и пр.Този цирк ще има много лошо отражение за държавата ни,но на никого не му пука.Мутрата 1 м. държи всички в плен и иска на неговото да стане.Гешев говори за олигарси,мафия-нали си гл. прокурор,да беше намерил доказателства(както в др.държави) и вече да са в кауша.Разпадът е тотален и целта е постигната-отдалечеваме се все повече он ЕС.
51
3
 
12
 
! Отговори
Гешев преди 1 година
Дронът очевидно е там за да убива!
50
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Европа може да им блокира всичките парични средства на мутрите в България и да ги отреже. Но защо не го прави? Защо не иска да ни помогне? Защо не направят Европейския Магнитски. За България трябва да има такъв!
49
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига бе, къде ги намират такива безпомощни срещу дрон, че и на службите началници ги слагат.Правят ни на маймуни, че и медиите им помагат.
48
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Действие поредно на пиеската, всичките заплашени с убийство все едно нещо са направили баш на злодеите. Просто не искат да пуснат кокала и да слязат от трапезата на същите тези злодеи.
47
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 50. Е тия не са дошли от друго място. От нас са си.
46
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еййй,много бедни тия,бе!Един апартамент не могат да си купят.Един живее при тъщата,друг при кумеца,трети е бездомен,мъка,мъкааа.Аз с моята мижава заплата успях да си купя,а те все бездомници.Значи са некадърници,да ги сменяме.
45
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изведнъж всичките клоуни много интелигентни излязоха, то да се чудиш що сме на това дередже в България :))) На тоз също взеха да му се привиждат дрончета, на Боко отдавна :)))
44
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Десетки години изгубено време на нашите родители и на децата им. Време в безвремие на ограбване и усвояване на ограбванията в хотели, вили, сгради, молове, палати, яхти, джипки, апартаменти, асансьори, суджуци, пилета. Офшорни сметки. Милиарди са изнесени зад граница също. Кой ще започне зеленасочена работа за връщане на всичко това?
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не е било една муха, па да си я лапнал и да нямаме сега доказателство?
42
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво очаквате от главоломно ширещата се шуробаджанащина ? Лошото е, че едно време беше само за топли местенца, а сега е свързана и с огромна престъпност.
41
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И сега,какво? Тия дето имат ще им го вземат ли или ще ги трепат? Още от време оно,римляните са казали, че ако им го вземат,няма да плащат данъци на Държавата.А ако ги утрепат ще го вземат наследниците и пак никакъв,келепир.И още тогава римляните (римско право) са прозрели,че ако веднъж нещо го си го взел,по закон, втори път не можеш да поискаш същото което е взето преди,т.е.два пъти не можеш да искаш едно и също нещо или един и същ предмет пред съда.А тука нямаСъд а гнездо с оси и кошер с търтеи
40
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От цялото стадо милиционери този е най-безмозъчен! Клоун! Да слага червения нос и да ходи да разсмива децата!
39
0
 
11
 
! Отговори
Айде и тоа преди 1 година
Еми да си сложи ПВО на терасата зеления знае как
38
0
 
8
 
! Отговори
стъкмистика преди 1 година
Що не го снима, Ясене...!? Стане ли напечено - само печените оцеляват.