Мистериозната смърт на Ангел Христов - какво се случва?

Кметицата на село Ресилово заяви, че не е издавала смъртен акт
4 юни 2023 19:40, Йоана Цонева
155

Мистерията около появата и внезапната смърт на Ангел Христов се заплита. Кметицата на село Ресилово заяви, че не е издавала смъртен акт.

"Не съм издавала смъртен акт и не знам нищо за случилото се. Тук съм, защото съм кмет, никога не съм го виждала това лице", коментира Мариана Доцина, предаде Bulgaria ON AIR.

Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев уточни, че смъртен акт е издаден на 3 юни сутринта от длъжностно лице в община Дупница, но никой не се е свързал с полицията.

"Смъртният акт е издаден в Дупница, без да се уведоми полицията. Данните са противоречиви", поясни Демерджиев.

Работи се по версията Ангел Христов да не е починал тук, а само тялото му да е вкарано в България. Разследват се се всички възможни причини, ясно е, че Христов не е влязъл със собствения си документ за самоличност.

В храм "Свети Георги Победоносец" в центъра на Дупница по обед трябваше да се състои опелото на Ангел Христов, но церемонията беше отменена.

Пространството около храма обаче сутринта беше почистено, а тревата окосена. А някои от местните дори останаха изненадани, че няма да има опело. И си спомнят за Ангел Христов.

"Познавам го, чудесен човек, беше прекрасен гражданин на Дупница, помагаше", сподели гражданин на Дупница.

И добави, че не знае, че го издирват от Интерпол

И ако в Дупница хората разказват с какво един от братята Галеви им е помагал, то в съседното село Ресилово, където се намира имението им, хората отказват да коментират каквото и да било.

Аутопсията на Ангел Христов ще бъде извършена в понеделник, а по непотвърдена информация по тялото няма сили от насилие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
4
 
33
 
! Отговори
питам преди 10 месеца
В държава която мафията законно управлява от 15 год. , чака ли някой резултата да е друг !
15
3
 
38
 
! Отговори
Мафия преди 10 месеца
Защо хора свързани с партия ГЕРБ са купували и мигновено на следващия ден са продавали на друг гербаджия бутика в Барселона?
14
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Как се прибира човек тайно в БГ? За един приятел питам? Винаги си е бил тук, просто 12 години никой не го е закачал.
13
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тайно напускат страната, тайно се прибират...за погребението си....тая държава е пародия тотална
12
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И както винаги , много въпроси без отговори. Защото прословутата поговорка гласи...,,който знае много , знае много"...А Бойко Методиев Борисоф не обича много знайковците. Той държи да е прос*так. И другите да са такива. Бойко не знае кога напуснаха Галеви. Не знае и кога са пристигнали Държи , и ние да не знаеме. Защото който знае, ...
11
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
какво знаят толкова тоя и къро и бакъро , че почнаха да ги косят като райграс?
10
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За какво се е върнал. Арестували ли са го. Нали Интерпол уж ги търсеше. Работата стана Пунта Мара. Да не би да си е бил винаги някъде тука? Той и Мишо бирата получи инфаркт и Ваньо Танов?Има хора, които им помагат да им се случи. Няколко капки в питието и отлиташ към небето.
9
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ти да не мислиш че бошков е в дубай? няма по-добро място за скривалище от българия всичко си има цена само да имаш пари бюлетината си върви а ти си копаш градината и така докато нещо не се случи както в случая човека се е спречкал с боко или някой друг сикаджия че тяхна мода е това с ифарктите
8
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
През 2012 година съдия Ели Скоклева ги пусна по поръчка на Борисов. Бяха му шефове в СИК. По-точно - той им беше шофьор
7
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Разграбен двор! Това се случва! Не сме държава, а обор!
6
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Единият от "Братя Галеви", си се прибира, без никой да го закача, а мен оня ден ме отбиват на буркани и ми пишат акт, че съм си забравил колана, добре дошли в България...
5
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А ако изобщо не са напускали страната а са живеели в скривалище в имението. И тази дълга липса на движение е причина за инфаркт. Нищо чудно и другия да е там а ние ги търсим из целия свят. Бойко знае как да скрие аверчетата.
4
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пародия! Прочетох в един Дупнишки форум, че този си е стоял в Дупница и никой не е посмял да го пипне въпреки Интерпол. Нашите 12 години са се правили, че е избягал.
3
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нещо не ми се връзва в цялата история. Откъде се е върнал и как се е върнал след като е издирван от 11 години? Също така това, че умира от инфаркт веднага след това мирише на поръчкова работа. Нещо зачестиха поръчковите убийства откакто изскочиха записите. Тиквата се страхува за мазната си кожа.
2
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Този ка тун е всичко друго , но не и държава ! Има ли значение дали "наистина" е умрял или са му сменили самоличността и ще си живее под носа на всички необезпокояван от никого ?!Успяха да изкарат и Бойко "по-чист" и от Св. Петър , та какво остава за тези дето и архиерееца ги има за "светци" понеже му дали малко сребърници ! България вече е олицетворение на всяко ЗЛО , БЕЗБОЖИЕ и ПРЕСТЪПНОСТ , така че нищо не може да е изненада !!
1
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да не забравяме все пак, че Боко Тиквата беше шофьор на Братя Галеви в СИК.