Жалбата за блудство срещу депутатa оттеглена след три дни

Днес прокуратурата предложи на Гешев да поиска имунитета на Даниел Александров
Обновена: 7 юни 2023 16:01 | 7 юни 2023 15:53, Стела Стоянова
28
Жалбата за блудство срещу депутатa оттеглена след три дни
Снимка БГНЕС

На 7 май в столичното 7-о РПУ е подадена жалбата срещу депутата от ГЕРБ Даниел Александров за блудство с непълнолетно дете. Оплакването е от родителите на момичето, съобщават "24 часа", позовавайки се на свои източници.. Според тях 3 дни по-късно жалбата е оттеглена.

Днес прокуратурата поиска имунитета на Александров заради блудство с малолетна.

В Дупница, където е роден депутатът, се говори, че съпругата му е подала заявление за развод.

В сряда Софийска градска прокуратура (СГП) предложи на главния прокурор да внесе мотивирано искане до Народното събрание за даване на разрешение за привличане към наказателна отговорност на Д. А. (Даниел Александров), депутат в 49-ото Народно събрание, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Предложението е изготвено от наблюдаващия прокурор в СГП във връзка с образувано на 31.05.2023 г. досъдебно производство и в него се сочи, че събраните доказателства са достатъчни за привличане в качеството на обвиняем на Д. А. за престъпление по чл. 150, ал. 1 от НК.

Още по темата

Наблюдаващият прокурор в СГП е счел, че в хода на разследването са събрани доказателства за това, че на 7 май 2023 г. в с. Бистрица, Д. А. чрез употреба на сила извършил действия с цел да възбуди полово желание без съвъкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст.
 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
3
 
! Отговори
Не съм от ГЕРБ преди 10 месеца
Но виждам, че от доста време се прави всичко възможно партия ГЕРБ да бъде злепоставяна по всички възможни начини. Въпросът е, дали онези, които скачат срещу ГЕРБ са с безукорен морал? Другият важен въпрос е относно коментирания случай - много е важно да се разследва как тинейджърката се е озовала у съседите и какво точно се е случило там. Или са били на друго място?
14
2
 
4
 
! Отговори
Иди, че разбери преди 10 месеца
След като е с навършени 14 г., значи не е малолетна, а непълнолетна и тези неща са допустими с нейно съгласие. Но не е редно депутат да прави това с момиче под 18 г., дори и тя да беше сгласна. Но в жалбата се е твърдяло, че той е употребил сила, което е много лошо. После пък оттеглили жалбата.
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
В Галевград, галевградчани са доказали, че уважават престъпниците с пари и власт.
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
В Дупница, където е роден депутатът, се говори, че съпругата му е подала заявление за развод.-----------И насилник, и измамник. Тежката артилерия на ГЕРБ-СДС.
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всъщност, на това се крепи "сплотеността" на тази организирана престъпна група, наречена партия ГЕРБ - омърсени хора, които са в зависимост от пашата ББ (не по-малък пcuxoпат), който ги държи на каишка с компромати!! Представете си, колко независим нар.представител е този, за който има записи, че е престъпник и дали той ще представлява избирателите си или просто е кукла на конци... Да поздравим хората от Дупница, които са гласували за него!!
10
18
 
2
 
! Отговори
Гешев преди 10 месеца
В България, както и в доста други държави, е напълно законно да правиш секс с лице, навършило 14 години. Явно от срам, родителите искат да изкарат депутата, че е използвал сила, за да стане състав по Наказателния кодекс, а не че щерката просто е по-разкрепостена и любопитна.
9
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ГЕРБ = Геронтофили Еничери Рогоносци Дяволи
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ко стана бе, още на втория ден ви метна Ротативката дето вчера се заклеха че ще отстояват интересите на хората, а не своите
7
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
'съпругата му е подала заявление за развод' -- ами кат не става вече човека си търси по младо месце!
6
3
 
12
 
! Отговори
До 6 преди 10 месеца
Смятам че закона трябва да, е еднакъв без разлика от етнос било традиция в махалата а българин ако го направи да лежи в затвора така ли а за ромеите е разрешено те не понадлежат на наказание
5
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ББ и Каратанчева. Помним. Още други в ПП ГЕРБ с апетит към деца?
4
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 4, не е толкова "оросо"! Може и родителите на момичето да са искали да го изнудват за пари, щом е депутат, но да са разбрали че подлежат на наказателно преследване за набеждаване
3
2
 
9
 
! Отговори
До 3 преди 10 месеца
Е депутатите трябва да са като ромеите ли?
2
2
 
21
 
! Отговори
Ами , преди 10 месеца
Депутатът си е платил,за да оттеглят жалбата.Оросо е.
1
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Добре де да ни кажат поне един ромеин срещу който се води дело за блудство срещу малолетна а, всички го правят