Гешев внесе в НС последните материали по "Барселонагейт"

Това са преведените от испански документи
8 юни 2023 09:42, Стела Стоянова
20
Гешев внесе в НС последните материали по "Барселонагейт"
Снимка БГНЕС

Главният прокурор внесе в 49-ото Народно събрание последната част от материалите по делото, известно като "Барселонагейт", съобщиха от прокуратурата.

Това са множество преводи от испански на български език на материали, получени във връзка с изпълнена от Кралство Испания Европейска заповед за разследване (ЕЗР) по висящо досъдебно производство на Софийска градска прокуратура (СГП), което касае народния представител Бойко Борисов, бивш министър-председател на Република България.

Още по темата


Допълнителните материали представляват относими доказателства към внесеното искане за разрешение за възбуждане на наказателно преследване.

В момента тече досъдебно производство на Софийска градска прокуратура, във връзка с което Гешев поиска имунитета на Борисов. По делото вече са разпитани свидетели, сред които бившият модел Ивайла Бакалова и Валентин Златев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
ОтКадЯнаКадЯ! преди 10 месеца
Каскета се разшета,ама след като господарят му Асфалт паша го употреби и ми заби ножа в гърба.А имаше намерение да арестува и Путин Каскетът един пладнешки банкянски айдук не можа да арестува, а се беше засилил Путин да арестува
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Агата Кристи ряпа да яде пред това криминале ,,Барселонагейт-" а дано да разберем все пак някога нещичко за авторите му,макар,че се досещаме
14
1
 
3
 
! Отговори
Учуден преди 10 месеца
Егати 6 годишното изясняване на истината?!Изясняваш си кой е собственик на къща в Барселона,но набеждаваш за това някой напред,че именно той е собственикът на тази къща?!Или образно казано,купуваш копче за балтон и след това поръчваш балтонът!А защо неможе презумпцията да е,че Ражков дамаджаната е собственик на къщата,а Черепа да е бащата на детето?!На мен така ми звучи по раздвижена фабулата на романът Гешев?!И нали пазеше Борисов?А излезе,че пазел манджата барцелонагейт за да я претопли сега?
13
1
 
2
 
! Отговори
Калина преди 10 месеца
А майката на детето от,, Борисов" внесена ли е в тия последни материали или пак мутресата Ивайла с мъж бандит е внесена?! Мнения го поздрави от бандитската общност в Дубай
12
3
 
3
 
! Отговори
Милион и Ембрион? преди 10 месеца
A са да гледаме и сравняваме. За колко , за 70 000 кинта ония двете кметици, на колко години бяха осъдени? Та да видом за колко пари Баце на какъв срок ще бъде осъден. Гешев ще му поиска пропорционален срок, Пари за Пари и Срок за срок! И тогава ще си кажем двете жени успяха да вкарат в затвора БМБ за колкото си е заработил. Баце не дава ДНК проба за сравнение с ДНК на онова дете, за да не се окаже че Баце давал милионите а некой си Родригес Краво-убиец давал ембрионите. Малее какъв срам, позор.
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Я Я СИ КАЖЕТЕ КАКВА ЩЕ ВИ Е КОНСТИТУЦИОННАТА ДЕФОРМАЦИЯ, ЧЕ ДА ВИДИТЕ НАРОДА КАК ЩЕ ВИ ОТСВИРИ. КВО ЩЕ СМАЖЕТЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО И ЦЕНЗУРАТА ДА СТАНЕ КОНСТИТУЦИОНЕН ПРИНЦИПИЛИ 7 ДО ДЕСЕТ БИЯТ 90-93 ИЛИ?
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
няма нужда от главен прокурор според Риформаторите, ЩОТО Е ПО-ХУБАВО ПРОКУРАТУРАТА ДА Е НА ПОДЧИНЕНИЕ НА НЯКОЙ МИНИСТЪР, ПО-БЕЗНАКАЗАНО Е ТАКА, ВАРИАНТ ДА Е РАЗБИТА НА 300 ПРОКУРАТИРИ НА ПОДЧЕНЕНИЕ НА МЕСТНИЯ КМЕТ-ФЕОДАЛ.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Защо сега? Имаше толкова време и за "барцилонагейт" и за "шкафчегейт" и за фалшивите снимки на кюлчета. Защо?
8
2
 
7
 
! Отговори
До 5 преди 10 месеца
ПО- ДОБРЕ КЪСНО, ОТКОЛКОТО НИКОГА!!!
7
2
 
11
 
! Отговори
Упс преди 10 месеца
Не е нужно да вярваТе на Гешев, а САМО НА ДОКУМЕНТИТЕ. Има достатъчно, за да влезе ББ на топло. Не защитавайте Големите Крадци!!!
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Преводите от испански са трудна работа, няколко години Гешев е учил езика на Сервантес и е тренирал като е превеждал Дон Кихот за да може да пристъпи към превода на материалите
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Защо чак сега ги внася тези материали? Колко години минаха оттогава?
4
0
 
17
 
! Отговори
Той Гешев хубаво преди 10 месеца
ги внесе сега там да ги"набутат"на по-скришно,по-отговорно и охраняемо место,че"зер"Тиквата стига се е притеснявал за тези документи!Това НС е най-корумпираното от ВСИЧКИ съществували до сега!Обединение между мафия и някакви уж почтени, сделка между ДПС и Възраждане в името на Пеевски за член на комисия,обединение между чалгари и комунисти.АБЕ 240 ИЗМАМНИКА ЩЕ СЕ БОРЯТ СРЕЩУ СЕБЕ СИ ДЕМЕК КОРУПЦИЯТА!Има ли още"ПАТРИОТИ"останали в кошарата вярващи в"светло"бъдеще,не знаещи значението на"наивност?
3
0
 
23
 
! Отговори
Public enemies преди 10 месеца
4 години спа, наспа се хубаво и сега може да се е поразсънил.
2
0
 
20
 
! Отговори
:) преди 10 месеца
Каскетът непрекъснато доказва, че до вчера нищо не вършеше и иска да му вярваме :)
1
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Браво Гешев! Смачкай бившия ти шеф Мутрата! Народът е с теб!