Прокуратурата протестира домашния арест на прокурорския син от Перник

Васил Михайлов е обвинен за 8 престъпления
19 юни 2023 18:00, Стела Стоянова
14
Прокуратурата протестира домашния арест на прокурорския син от Перник
Снимка БГНЕС

Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе протест пред Софийски градски съд спрямо определената на Васил Михайлов мярка за неотклонение "домашен арест".

19-годишният мъж е обвинен за осем престъпления, извършени в периода от 21.11.2021 г. до 11.06.2022 г. на територията на град Перник. Това съобщиха от пресцентъра на Софийската районна прокуратура.

Още по темата
По делото срещу Васил Михайлов беше внесен обвинителен акт в съда за нанасяне на средни телесни повреди на 3 лица, леки телесни повреди по хулигански подбуди на 2 лица, за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, и за закана с убийство.

На 13.06.2023 г. по време на заседание по делото срещу В.М. от неговата защита бе поискана промяна на мярката за неотклонение от „задържане под стража“ в по-лека. Състав на Софийски районен съд се съгласи с искането на защитата на подсъдимия и измени мярката му с "домашен арест".

Васил Михайлов е син на пернишкия прокурор Бисер Михайлов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
факт преди 10 месеца
перничани се оказаха едни шубелии , позволяват на некакво *** да ги прави на луди :) а така се правеха на бабаити с винкели .
12
0
 
9
 
! Отговори
мак преди 10 месеца
Прокурорски син не е обикновен син, нали. Друг път пишете имената на милозливите/подкупни/неморални хора, които налагат такива неадекватни "наказания". Редно е да застанат с имената си зад всяко свое решение. А домашен арест не е никакво наказание.
11
0
 
8
 
! Отговори
Bg izmet преди 10 месеца
ПРОКУРАТУРАТА ВАВ ЗАТВОРА ПРИ БАЙ СТАВРИ.
10
0
 
2
 
! Отговори
А преди 10 месеца
Махленска ела да ме забереш милено
9
1
 
0
 
! Отговори
Надявай преди 10 месеца
Се а шарани
8
0
 
18
 
! Отговори
В ЗАТВОРА преди 10 месеца
Това изчадие не трябва да вижда бял ден! Затвор и да си получи всичко заслужено там! И бащ му, и "работодателите" му, и приятелката и приятелите, които защитават такова из*родче! Искаха да мине време, да поотшуми вниманието и пак под домашен арест, та пак да събира мафията в града да се разправя с потърпевши и свидетели. Обаче да почака! Тоя, от законните средства, само затвор и никаква дневна светлина го спира! Изпуснат е и такова сред хора не трябва да е!
7
0
 
7
 
! Отговори
азнатебетинамене преди 10 месеца
Махленска държава!
6
0
 
16
 
! Отговори
Закривай преди 10 месеца
Цялата държава я закривайте!! Срам и позор и по Евронюз го дадоха този случай!! Да видят цяла Европа на кви дават пари!! Корупция до чистачката във съд и прокуратура!! Затваря този цирк
5
0
 
27
 
! Отговори
София преди 10 месеца
Браво бе, 8 доказани престъпления, за които е подсъдим и резултата е домашен арест, при наличието на вече доказано нарушение на предният такъв. Що за абсурдна държава живеем?!?!
4
2
 
26
 
! Отговори
Майора преди 10 месеца
Още едно доказателство за това че освен прокуратурата трябва да се реформират и съдиите , които пускат предсрочно убийци на свобода или намаляващи присъдите или спиране делата срещу тях!
3
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това гoвнeнцe само чакат да отшуми врявата около него и го пускат. Вече се случва няколко пъти. Ако си е вече вкъщи, още тази вечер ще се покаже в някоя дискотека. Няма как, толкова много магистрати имат вземане-даване с баща му, лихваря-бандит.
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нормално. Нали татенцето е от кликата на Гешефта
1
1
 
25
 
! Отговори
Паню Баирски преди 10 месеца
Това жалко перекенде не трябва да излиза отареста - бой по три пъти на ден, и после 10 години затвор!